Mamici norocoase de sept-oct 2008(31)
Raspunsuri - Pagina 16
monica_dicut spune:
Vai de mine. S-or tine in Grozovici. Eu am facut un scandal cand am fost pentru analizele de toxo, la policlinica Vitan... Scria mare de tot ca avem prioritate. Si era un nene cu o mare lista care mi-a zis ca-i pare rau da nu ma poate baga in fata. Si atunci am intrebat de ce mai scriu anuantul ala. Bineinteles ca au sarit toate babaciunile etc. A fost insa draguta tipa de la receptie care a zis ca de aia e pus anuntul si trebuie respectat. Astfel ca am intrat in fata.
Iar cu ridicarea a fost alt show. M-am dus sa le iau dimineata la 8 ca ma duceam la doctorul meu. Ma duc acolo, ca ce? Analizele se elibereaza dupa 2. In fine, alt scnadal, mi le-au dat. Dar cand ajung in masina, stupoare. Erau date intr-o mare scarba. Doar o parte din ele si doar igg. Dupa care au urmat partidele de sunat pana mi le-au trimis si pe 2 mailuri si pe fax.
Asta-i tara romaneasca. No comment. DE aia intrebam cum e ca nu vreau sa ma ami cert cu ei pe acolo.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
15+ Mami de Denisa
EL NINO
alexa si mami spune:
nocom, felicitari pt rezultat! vezi ca te-ai stresat degeaba.
july, tinem pumnii pt rezultat.
diana, cu aceasi scurgeri ma confrunt si eu:(
anis, sunt sigura ca o sa scapi de micile probleme. stie dr ce are de facut.
andreea, hai ca nu te suna nimeni, o sa vezi, lasa-l pe bb in pace nu-l mai supara cu stressul tau.
eu am o supa la foc, sper sa pot minca si eu putin din ea, ca n-am mai putut minca ciorbitza ma tot lupt cu niste salata de rosii, cite un kg pe zi . si am descoperit un compot de visine. tre' sa merg sa-mi iau un bax.
alexa simami
laureta spune:
Si eu tot la Grozovici merg de obiceisi pt noi si pt Inisa. Aproape de mine ar fi centrul lor de recoltare la policlinica Titan, dar tot asa nu prefer sa stea acolo sangele si sa se plimbe pina la laborator.
N am avut probleme cu ei. Ultima data eram pt analizele mele si a scris la receptie pe foaia analizelor "sarcina" si tanti de la analize m a chemat imediat.
Alexa si mami, eu de cand am ramas burtica cred ca am mancat 3 linguri de ciorba sau supa pina acum .Nu le mai pot manca.
dyanira, cu scurgerile tb sa faci o analiza.
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
dyanira spune:
Multumesc celor care mi-au raspuns.
De cas nu ziceti nimic ca dau o fuga prin piata sa iau niste spanac si tare as mai lua si niste cas cu rosii....
Diana
17+ sper la un
alinushca spune:
quote:
Originally posted by dyanira
Multumesc celor care mi-au raspuns.
De cas nu ziceti nimic ca dau o fuga prin piata sa iau niste spanac si tare as mai lua si niste cas cu rosii....
Diana
17+ sper la un
Eu nu am mai stat pe ganduri si mi-am luat de la munte si am mancat. Dar sincer pana la urma m-a dezamagit gustul. Parca prefer branza de oaie sarata. Daca mi-a iesit listeria bine acum am prins curaj si mananc branza de la tzarani ca-i cea mai buna!
July tin si eu pumnii stransi sa iasa totul perfect!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+
laureta spune:
Aveti grija cu listeria. Daca aveti rezultatul bun tb avut grija sa nu faceti in sarcina.
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
andy_galro spune:
iata ca am venit si eu cu rezultatele:
Sindrom Down a iesit 18< 1:10000, deci zic eu ca e ok
dar celelalte nu stiu sa le interpretez, deci va rog un pic de ajutor de la cele care ati facut si vi s-a explicat:
Rubella IgG - 103Ul/ml
Rubella IgM - 0,1 (<0,9 negativ)
Citomegalovirus IgG POZITIV
Citomegalovirus IgM NRGATIV
Toxoplasma IgG >250,0(<6,5-negativ, 6,5-8-echivoc, >=8-pozitiv)
Toxoplasma IgM NEGATIV
Anti Herpesvirus IgG POZITIV
Cam asta ar fi. Va rog mult cele care stiti sa imi explicati un pic. Va multumesc mult!!!!
Andreea13+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
Anculet spune:
Fetelor incep sa intru in panica:
Rezultatul la Chlamydia (secretie),mi-a iesit de 3 ori mai mare decat limita normala.Maine ma duc la ginecolog,sa vada analizele,si sa-l intreb,daca rezultatul asta,presupune o intrerupere de sarcina.
La Listeria rezultatul mi-a iesit indeterminat,probabil ca tre' sa-l repet.De 2 zile de cand am rezultatele,m-a cuprins disperarea.
9+
JulyMorning spune:
Multumesc, fetelor, de galerie! Speram sa venim cu vesti bune.
andreea_and mare lucru nu stiu, pentru ca m-au adormit. Mi-au pus branula, plasturi d-aia pentru monitorizare semne vitale. A venit anestezistul, m-a intrebat despre istoric un pic si apoi cand a venit dom doctor mi-a facut eco si a zis acum! Ca sta bebe intr-o pozitie buna si e cuminte . Cam 15-20 de minute a durat cu totul, dupa cate mi-a zis al meu, care era pe hol. Apoi m-au mutat intr-un salon, cu o perfuzie sa ma trezesc. N-am avut nici o problema dupa, m-am trezit bine mersi, am fost ametita cam 5 min dupa ce m-am trezit. Asistenta tot venea la 10 minute si ma intreba cum sunt si a zis ca daca e ok, pot pleca dupa ce se termina perfuzia (care era o solutie sa se elimine anestezia repede). Cand s-a terminat, am testat butonul de apel , a venit asistenta cam intr-un minut. Cam asta a fost. Am dormit dupa-amiaza, acasa, cam 3 ore. Un pic mai mult decat intr-o zi obisnuita, in rest ... ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic. Am un plasture langa buric ce-mi aminteste... intr-un fel imi pare rau ca n-am fost treaza, ca desi aveam emotii as fi vrut sa vad ce se intampla.
_
Our future determines our past
Fasolica de S17+
JulyMorning spune:
andy IgG arata ca ai avut infectia la un moment dat (daca iese pozitiv) si organismul tau are anticorpi formati pentru respectiva "chestie" iar IgG indica o infectie curenta (tot asa, daca iese pozitiv).
_
Our future determines our past
Fasolica de S17+