Mamici norocoase de sept-oct 2008(31)
Raspunsuri - Pagina 15
andy_galro spune:
Nocom felicitari pentru rezultate
Peste vreo ora ma duc si eu dupa ele
Andreea13+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
andreea_and spune:
Anis imi pare rau sa aud de problemele cu analizele, sper sa scapi repede de ele.
Felicitari khristin pentru bebe energic si maricel!
JulyMorning cum a fost la amnio, te-a durut, te simti bine? Tin si eu pumnii sa iasa bine rezultatul .
anca81 si eu folosesc tot o crema de la arkopharma pt vergeturi, pare buna, acum vedem la final daca isi merita banii. E in jur de 50ron tub de 200ml. Anis zicea si de ulei de masline, cred ca voi folosi si eu daca mi se va usca rau pielea mai incolo. Apropos de haine, nu poti comanda online? eu mi-am luat jeansi de gravi de la tara fashion si sunt super incantata de ei. Cred ca trimit si la Baia Mare, intereseaza-te, la mine au sosit in 2 zile prin curier.
andy galro bafta la DT, tinem pumnii sa iasa bine rezultatul.
denisa mie nu mi-a zis sa vin nemancata pt analiza de TT, curios...Imi pare rau pentru tatal tau, ii doresc multa multa sanatate!
Nocom felicitari pentru rezultatul bun de la DT!
Ramona imi pare rau ca nu te simti bine, vad ca deja te-ai indopat cu vitamine si ceaiuri, nu te mai supara ca poate iti revii pana pleci si important e sa fie bebe bine. si multa sanatate!
Eu pana la ora asta am putut manca doar un mar, imi fac curaj sa ma apropii de o salata verde cu rosii si branza dar parca nu intra..
Si ma rog sa nu sune telefonul, ca azi au zis ca daca iese rau TT ma suna.
15+
Poze
dyanira spune:
Salutare la toata lumea si multi
Intru si eu repede ca vreau neaparat sa va intreb 2 chestii: avem voie sa mancam cas????...ca am o pofta de nu mai pot...azi m-a apucat.
Si inca ceva de vreo 2 zile am niste scurgeri destul de abundente , albicoase si parca usor cremoase.E ok sau o fi ceva in neregula?
Diana
17+ sper la un
denisa.g spune:
Felicitari Nacom pentru rezultate!!
Multumesc pt sprijin andrea_and si nacom.
Adny_garlo succes. Sa vii cu rezultate bune!!
viitoare mamica de septembrie 2008
15 +
monica_dicut spune:
Nocom, felicitari
Intrebare, tu la Synevo te-ai programat pt DT sau te-ai dus ca la niste analize normale. Sau DT si TT se fac numai in Grozovici???
Ca un sfat pe viitor daca vei mai face analize la ei, vezi ca au centre de recoltare in fiecare sector, chiar si in mai multe locuri
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
15+ Mami de Denisa
EL NINO
Nocom spune:
andy_garlo, iti tin pumnii stransi pt rezultat. Sa fie totul bine!!!
Bafta!!
andreea and, stai lnistita mama ca nu suna nimeni!! NU are de ce!!
Vedeti ce bine ma descurc cu moralul cand e vorba de altcineva si nu de mine!!!!!! Bafta fetelor!!
13+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
_giulianna_ spune:
Andreea care blugi ai luat de la tarafashion? Maternity jeans?
Ma batea si pe mine un gand sa-mi comand dar cum sunt mai plinuta...nu stiu cum mi-ar veni.
17+
Mamica fericita de
andreea_and spune:
Dyanira daca este facut din lapte pasteurizat ai voie, daca nu, nu. Cred ca e la fel cu toate branzeturile. Vezi daca au cei de la napolact ca stiu ca la branzica sigur folosesc lapte pasteurizat.
Iar cu scurgerile nu stiu, am auzit si eu ca e normala o scurgere de genul asta in sarcina, atata timp cat nu te ustura, mananca sau mai stiu eu ce.
Nocom merci de incurajari , mai bine inchid telefonul nu?
15+
Poze
anca81 spune:
Andreea, maternity jeans-ii de la tara sunt de la marimea 40 in sus, stocul la 38 s-a epuizat. Imi placeau si mie mult dar 40 imi sunt mari cu siguranta. Tin pumnii stransi sa nu te sune
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
16+
Nocom spune:
moni, nu mi-am facut nici o programare. pur si simplu m-am dus acolo, era gol, nu era nimeni la ora 9 la analize (adica pacienti) am asteptat 30 de secunde, m-au chemat in cabinet si in cel mult 2 minute eram deja plecata pe usa.
Stiu ca sunt mai multe centre de recoltare, dar doctorita mea, care lucreaza la medicover Victoriei mi-a spus ca oricum la Grozovici se interpreteaza rezultatele si ar fi mai bine sa ma duc direct acolo sa mi le recolteze, ca e mai safe, nu sta sangele nu stiu cate ore la centrul de recoltare, apoi pe drum.... Asa ca m-am dus acolo!
Programare nu iti trebuie sigur ca am intrebat (la DT), si chiar daca este aglomerat, gravidele si lauzele au prioritate. Si chiar se tin de asta!!!
13+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png