http://fishki.net/comment.php?id=32799
Ia uitati ce indeminare si ce fantezie au unii.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze
Fantezie, da, dar indemanare? nu prea imi vine sa cred ca sunt reale, sunt mult prea reusite. daca sunt reale, e o minune!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
vai ce poze frumoase.nici nu stiu care sa spun ca e cea mai frumoasa....o aleg totusi pe cea cu oitele din conopida....cata indemanare,o minunatie care mi-a adus zambetul pe fata privindu-le..multumim BALBINA!
Si mie ideea cu oitzele imi place la nebunie
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA {01.01.2006}
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."
www.youtube.com/watch?v=p5Pg59N851M&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=Tn1KFW2kcs8&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=_XYApregsFI&feature=related" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119327/#350 tii-ce-impact--au-gandurile-tale" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119993/fiecare-primavara-e-bucuria-unui-nou-inceput!" target="_blank">