Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ellenutz, mai bine nu te mulge, pe bune. chiar risti sa te stresezi aiurea. eu am decis sa nu mai urmaresc decat starea copilului. cata vreme nu-mi plange dupa mese iar in restul timpului e, in linii mari, binedispus, n-am de gand sa ma mai intreb ce e cu tricourile, ce e cu sanii etc. o sa mananc bine, o sa beau mult spre f mult si il voi cantari saptamanal. si cu asta, gata. o sa vad ce-o mai fi. cred sincer ca daca te temi f tare si in permanenta de ceva, acel ceva va sfarsi prin a ti se intampla. so..ZEN!

numeioana, ma bucur ca a fost in buna regula. o sa citesc postarea cu pricina.

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Wow in ce ritm se umplu paginile forumului clopoteilor!Nu apuc sa citesc, darmite sa scriu, si cand scriu nu imi apare, sa trec si eu mai repede de moderare sper!
Multumesc ca m-ati trcut si pe mine pe listuta lunii februarie!
Eu si bebe nu am fost nominalizati sa trimitem poze pentru album,vreti si pozicile noastre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Fetelor , si Cazimirul a renuntat la masa de noapte , l-am trezit EU pe la 3 sa-i dau ca nu mancase de pe la 7 . Eu zic ca va faceti mult prea multe probleme , daca omu' e multumit si ia in greutate , de ce atata stress ? Nici eu nu mai am sanii de piatra , nici mie nu mi se mai uda sutienul ... si ce daca ? Copilu' e in grafic , doarme bine . Ura .

In schimb a inceput festivalul crampelor . Dimineata la prima masa . Ii dau picaturi inainte sa-l las sa suga dar , invariabil , peste 15-20 minute incepe showul . Rau de tot . Urla saracul si nu-i trece cu nika . Juma' de ora . Asta e .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Anca.b, Galaxy, Irinuk, m-ati ma linistit. Chiar nu intelegeam de la ce diareea asta si eram tare speriata. Vad ca de cand au venit "neamurile" nu mai am nici crampe abdominale(le-au inlocuit cele ovariene ) dar macar astea stiu de la ce sunt. Si m-a apucat o nostalgieeeee.... De unde mai deunazi abia asteptam sa redevin femeie din toate punctele de vedere, acum ma gandesc ca prea repede a trecut totul si uite...se duce si alaptatul (desi eu inca mai sper ca voi mai alapta mult timp...).

Ioana, felicitari pentru un asa bebelas papacios!!

Elenutz, trebuie sa recunosc ca am fumat si eu 2-3 tigari atunci cand am avut problemele acelea cu sotul. Dar nici nu le-am simtit pe alea. Tare as vrea sa savurez si eu linistita o tigara... Dar am timp...slava Domnului, dupa ce o intarc pe Anita. O sa ma satur....

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Va invidiez pe cele care dormiti noaptea mai mult de 3 ore legat, caci puiul meu se trezeste din doua in doua ore noaptea, dupa prima repriza de somn care intr-adevar tine de la 21.00 la 00.30.
Este ceas ,la doua ore incepe sa se miortaie.
Apropo de productia de lapte, eu am impresia ca aceasta creste cand consum mai mult lapte,iaurt de baut si lapte batut.daca beau apa sau ceai nu mi se pare ca se face cine stie ce lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Neata Zuzici!

Gatta iubita, mai accepti o urare intarziata de ziua ta? Sa fii sanatoasa si voiasa, alaturi de Saratica ta!

Laura_D, m-ai intrebat ce mai face sanul cu problema...pai eu de sapt trecuta l-am "bagat in folosinta" din nou, in ultima zi cand luam antibiotic. Desi am incercat sa il stimulez destul de mult cat a fost in pauza, cred ca s-a cam lenevit... Zilele astea am tot cantarit fata dupa ce ii dadeam din el, si a rezultat ca alaltaieri dumnealui ii oferea la o masa: 10 grame (!!!), ieri 20 iar azi 30. Sper sa mai creasca volumul de laptic din el, faptul ca e asa putin ma costa niste zbateri nasoale la san, cu tras de el si durerile aferente.

Da, eu monitorizez greutatea fetei, si cat mananca la san = proba suptului. Ca sa ajungem la cei 700 ml pe care zice dr ca ar trebui sa-i consume zilnic, micuta ar trebui sa manance la o masa aprox 100 ml. Azi dimineata, dupa o ora de tras din ambii sani era mai grea cu 70 grame, dar nu parea nemultumita sau flamanda. Totusi, i-am dat si 30 de formula. Dar i-a cam scuipat .

Ideea e ca eu stiu ca 70 ml lapte de mama sunt cu totul altceva decat 70 ml de formula. Formula are aceeasi consistenta tot timpul, pe cand laptele de mama e diferit de la un moment al suptului la altul. Ma tot gandesc la Sacha al lui Miri care se satura la o masa cu 50-60 ml, si asta pentru ca laptele lui Miri e satios si suficient. Dar Miricut nu are probleme cu greutatea lui bb ca mine...Daca nu ar fi asa, si eu as ramane relaxata cu cei 70 m mancati de Sofia azi, atata timp cat ea pare satula.

Fetele care faceti copiilor vaccinul anti-polio administrat oral: pediatra mi-a zis sa nu manance copilutul in ora de dinainte si in cea de dupa vaccin, pentru a nu risca sa il regurgiteze. A! si mi-a mai spus ca daca facem vaccinul de doua luni, o luna dupa aceea sa nu ii punem cercei (Sofia inca nu are si vreau sa ii pun). Nu am intrebat de ce, dar poate are vreo logica.

Dragele, v-as spune un LA MULTI ANI! astazi pentru ca este Bunavestire si e o sarbatoare a femeilor care accepta sa devina mame...e o sarbatoare frumoasa si sper sa fie si ziua de azi la fel, pentru voi toate!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

nici rares nu se mai trezeste decat o data pe noapte. adoarme in jur de noua jumate si nu mai cere nimic pana la 4-4 jumate. si se trezeste din nou la 7.

irina de bebe rares

Mergi la inceput

dragelor, am cumparat infanrix hexa cu 182 RON, asa cum spunea gatta.
l-a cumparat dragos, de fapt, apoi a aenit val-vartej acasa, l-a adus si a fugit la munca, spunandu-mi ca o sa imi dea mai incolo detalii despre cum se ajunge exact la punctul de vanzare, ca sa zic asa. imediat ce le aflu, va scriu exact cum sa ajungeti acolo, pt ca am inteles ca se cam bajbaie prin incnta institutului MATEI BALS.

irina de bebe rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by irinouka

cretz! multumiri!

uf, ce aiyrea e ca-n tara asta nu ai pe cine sa intrebi, cui sa ii ceri un sfat avizat si pertinent legat de alaptare...tre' sa bajbaim, sa ne intrebam intre noi, sa ne dam cu presupusul si sa sorbim cu nesat informatiile date de fete care traiesc in tari unde exista alta abordare asupra acestui aspect, ca sa zic asa.

irina de bebe rares

Mai Irinouko, pai hai s-o punem de un La Leche League aici in Ro...ca tare ar fi nevoie...aici mai gasesti cate un pediatru ratacit care e pro-alaptare, si pe nimeni sa iti dea sfaturile pe care femelile din alte tari le primesc inca din spital, si pe urma oricand au nevoie. Ei...ce ziceti zuzici? Ne facem Consultanti in Lactatie?

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Stancutza,daca mi-aduc eu aminte bine,Miri a scris mai demult ca Sacha nu luase decat 300 g in 2 sapt parca.

Ereena ;am vazut ca ai reusit sa pui prima poza.Imi place tare mult.

Eu de 2 nopti nu am mai pus ceasul sa sune dar m-a trezit printul de 2 ori sa pape.Azi noapte (spre dim) a apucat aureola pe langa sfarc si incepuse sa suga;m-a durut rau.A inceput sa apuce singur sanul,pana acum trebuia ajutat mereu (sfarcuri plate).Altceva nou:apuca jucariile de la salteluta si incearca sa le aduca la gura.

Miri stresul e tare pacatos.Nu are efect fenugreekul la tine?Vezi poate iei o cantitate mai mica decat trebuie.Ia uite:
"Dosages of less than 6 capsules/day (approx 3500 mg/day) produce no effect in many women. One way to determine if you're taking the correct dosage is to slowly increase the amount of fenugreek until your sweat and urine begin to smell like maple syrup" (http://www.kellymom.com/herbal/milksupply/fenugreek.html)
Eu transpir mult mai mult decand beau ceai si intr-adevar miros altfel.

NumeIoana bine ai revenit!Mie nu mi s-a intamplat,o sa citesc pov nasterii,eu stiam ca se face de la forceps sau aspirat.

Mai vroiam sa scriu dar am uitat,am vazut poze de Danybv,sa-ti traiasca frumosii!ce super,ai pereche!L-am vazut si pe Mathias in leagan,e un scump!

Despre diversificare:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1331

Poze
Poze Khalid

www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj Khalid

Povestea nasterei

Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput