Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cretulee se vede ca nu ai mai intrat de multisor .. ai pus monopol pe ultimele doua paginute!

afara bate vantul rau rau si nu o scot pe bitzi .. e asha maraita .. o tot hatzan cu carutu' prin casa numa de-o adormi .. se obisnuise pe la 1 sa plecam afara si dormea broscuta dusa .. nu zicea nici pas ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Remiclea, am vazut pozele, tare drguta e.

Irinouka, sunt 2 tipuri de paturi pliante, din cate stiu eu. Unul care are salteluta jos de tot, aproapte de podea si nu e reglabila, si alt tip, care are 2 nivele, dar patutul trebuie sa aiba niste bari in interior care regleaza nivelul.

Darene, Khalid e un jucaus, dar nu ai e frig cu piciorusele goale ?
Aaaa , de fapt am uitat ca la voi e cald.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by Ven

Laura,
Alinaatudor, zau daca am stiut vreodata de melatonina si ce importanta e ea in organism. Sar'na de link, l-am pus la Favourites. Ce ma bucur ca am reusit (fara sa stiu de treaba asta cu melatonina, ci pur si simplu din instinct) sa ii invat pe tovarasii mei flacai sa doarma/adoarma pe intuneric...si n-am cedat impulsului de a cumpara o lampa de veghe, ca sa nu se sperie bebe, vezi-doamne.....

Asa este, melatonina se secreta la intuneric. Bebeii n-au frica de intuneric daca sunt obisnuiti sa li se stinga lumina seara. Si eu i-am culcat cu lumina stinsa inca din prima seara si nici cand alaptez nu o aprind, ca sa nu se trezeasca de tot...la lumina lunii

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

HELP fetelor !!!S-ar parea ca vineri Patti scapa de ham. Si cum a stat 3 luni cu piciorusele ca o broscuta, as vrea sa-i fac un masaj ca sa i se indrepte si sa poata sa le tina in jos, ca toata lumea. Cum fac ? Ce miscari de masaj ? S-o dau si cu ulei sau crema ? Inainte de baie sau dupa ? S-o infasor ca pe-o sarmaluta de la brau in jos ? E cam maricica nu stiu daca nu o face scandal.
Deci cum fac ? Probabil de la spital o sa-mi spuna daca trebuie sa-i fac masaj, dar ma pot astepta la orice.....Depinde peste cine dau.

Poze de tot felul

Mergi la inceput

irlandeza intamplator am fost la niste prienteni unde era si o maseuza. tipa stia si masaj de bebelici si m-a invatat cum s-o trag bine pe bitzi sa-i intind oscioarele ..

trebuie sa folosesti ulei! la picioruse, il iei de la baza, il cuprinzi cu mana (ca un O) si o masezi de jos in sus. insisti pe cutulitele unde este rosie - cu stau ei cu piciorusele stranse. la gamba, o ciupesti usor de muschiuletii din interiorul piciorului ca sa indrepte labutele. ei au tendinta sa stea cu ele invers ca asa stau in burtik. la talpita .. de la calcai in sus o masezi cu degetul mare ... sa vezi cum rasfira degetelele ..

poate o sa filmez cand ii fac masaj lui bitzi cum m-a invatat tipa aia. ii place lui bitzi tare tare

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

LalaD, unde sunt informatiile referitoare la rosu in gat ? Ca si Patti are, si cativa mucusori in nas si gat, si nu reusesc sa-i scot. Am luat si apa marina, si dispozitivul acele in care ai trag cu gura, cel atasabil la aspirator nu-l gasesc aici. S-au uitat la mine ca la o nebuna cand le-am explicat........ Deci..... ?

Ancasoare, cum ati rezolvat problema cu mucutii ? Antibiotic luam si noi, rosu in gat nu mai are.

Mitsu, daca Conrad tuseste nu inseamna ca are ceva la plamani, poate e doar rosu in gat, sau poate tusi si de la saliva mai abundenta in gurita. Totusi poti merge la medicul de fam. sa-i verifice gatutul.

Poze de tot felul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Irlandeza..noi facem masaj inainte de baita cu ulei de la sanosan..daca ii faci dupa ramane asa..uleioasa si nu cred ca i-ar placea...cat despre ce miscari sa folosesti..cam greu de spus in situatia ta..dar cred ca nu trebuie sa iti faci griji..cred ca Pati isi va tine piciorusele ok..nu e nevoie sa faci tu ceva sa le indrepti..eu zic sa o lasi pe ea sa isi revina incet ..sau mai repede..in propriul ritm..nu e cazul sa o fortezi cu infasat sau ceva...
cel mai bine insista la spital cu intrebari...

va pupam ..ca tare frumoase sunteti

Ellenutsa..chiar ca bate vantul..si asa ce vroiam sa ies...dar ma enerveaza de mor vartejurile de praf si mizarie care se creeaza in minunatul nostru oras..yac...

Crez...intr-un postit anterior ai scris ca Mariuca are 5600 kg..si eu ma gandeam ..wow...ce maricica...si e mai mica decat Stefy a mea...apoi acu mi-am dat seama ca ai gresit din taste...
intr-adevar..fetitele sunt uneori mai delicate si mai slabute..la aceeasi varsta cu baieteii..adik...aaa..si cat te invidiez ca stai la casa..nici nu iti imaginezi..

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Ereena, misto slideshowul, pune-l pe prima pagina, sa-l vedem ori de cate ori avem chef.

Poze de tot felul

Mergi la inceput

zuzici

are vreuna dintra voi aparat de gatit cu aburi??? daca da .. e bun de ceva?? ma gandeam ca prinde tare bine cand incepe diversificarea. si daca aveti .. ce model si daca sunteti multumite.

multumesc

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Numeioana e un dulcel bebe David! Sa-ti traiasca! Are fatzuca de barbatel
Fetelor si eu am balansoarul de la Primii Pasi, dar o pun numai pe pat. Pe jos eu nu am covoare si mi-e teama sa nu o traga vreun current sau sa-I fie rece.
Alina Elenuta eu mai visez noaptea ca fumez cate-o tzigara dar sper sa resist tentatiei ca m-am lasat de fumat de 6 ani (am implinit pe 18 martie).
Stancuta si eu am auzit ca-I riscant vaccinul ala antipoliomielita ptc o luna nu ai voie sa-I faci nicio injectie in muschi. Nush ce nasol tare se poate intampla.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput