Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 10
honey79 spune:
Neata zuzici...caci la mine e 6am.
Bebele meu ... nu-l mai inteleg deloc.
Ieri mi-a fost marait toata ziua..un plans asa... stins cumva..L-am tinut in brate mai toata ziua si la san on and off.
De dormit..a dormit mai mult,dupa-masa, de la 4:30 la 6:30.
Seara... la 11:30 dupa ce a supt toata ziua la san si erau ca niste mingi de jelly.. i-am dat 70ml completare. S-a linistit din plans.
Dar mi-a stat treaz pana dupa 2am...cand finally, a adormit.
Si s-a trezit acum...la 5:30 am.
Si-a supt cam..10 minute cu totul, din ambii sani( care sunt plini si-au udat tricoul) dupa care, mi-a regurgitat de 2 ori... destul de multicel. Acum gangureste in patut la el.
Sa se fi saturat din ce-a mancat? Si... cat i-a ramas in stomacel, daca a dat afara destul de multisor?
Nu-i este foame... dupa atatea ore ?Sunt destule ore de la 11:30 seara pana acum, la 5:30...N-ar trebui sa ceara mai mult???
Offff,ca zuza sunt.
Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
creata2008 spune:
Multumim, Miki, de apreciere. Intr-adevar, este un adevarat artist, si nu vorbesc numia din punctul meu de vedere. Va asteptam cu mare drag, dupa cum ti-am spus si pe privat.
Nu-ti face griji de salivat, pentru ca e normal.
quote:
Originally posted by miki_baby
Cretz, iar spun ca vad ca ai intrat pe forum..SOTUL TAU E GENIAL!!!! Sunteti niste frumosi!!!! In iunie venim in tara si vrem si noi poze!!!
Saara a inceput sa SALIVEZE ABUNDENT in ultimele zile! O fi ca s-ar putea sa-i apara vreun dintisor ( are 11 saptamani) sau altceva??
Va pup
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
irlandeza spune:
Buna dimineata fetelor ( la mine e 11), ce faceti voi ? Noi am luat o pauza de 2 zile, sotul a fost liber, cu ocazia Pastelui catolic, asa ca am petrecut timpul impreuna.
Revin, dupa ce recuperez capitolele pierdute.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
creata2008 spune:
Alinus, intr-adevar, Anita luat putin, adica daca a luat doar 200 grame intr-o luna. Dar nu iti recomand sa o cantaresti in fiecare zi. Si doctorii zic asta si cartile. Te duci cu capul repede, dupa cum bine spui si tu. La o saptamana si in aceleasi conditii, pe cat posibil. Adica inainte de masa, dupa baita, dezbracata - in fiecare saptamana. Intr-adevar, daca situatia nu se remediaza, trebuie sa intri pe lapte praf, din pacate, dar eu zic sa mai astepti putin si sa vezi cum evolueaza.
Acum iar pleaca Luca... Cred ca esti super ravasita. Nu-mi imaginez cum e, dar cred ca e mai bine pentru toata lumea, chiar daca dorul e mare. Dar va puteti duce in uikend acolo si sa fiti impreuna.
Multumim de aprecieri, dar tu stii destul de bine ce iese din mainile lui.
Cat despre vazut... oooof, cu mare drag. Dar nu vezi ca nu apucam? Noi tot vorbim ca ne vedem mai multe fete si nu reusim. Dar trebuie sa luam taurul de coarne, clar!!!! Cand se face vremea buna de stat afara mia multe ore, stabilim mai multe fete din zona si iesim in parc. Gata, am spus!
quote:
Originally posted by alina023
Legat de Ana...a luat 200 g intr-o LUNA!! Asta-i baiul! Mi-am cumparata cantar si o cantaresc zilnic, motiv sa ma imbolnavesc de nervi. Intr-o zi a luat 50g si a doua zi a scazut 20g pentru ca in urmatoarea sa ramana la aceiasi greutate. Tare nu stiu ce sa mi fac. O sa fac proba suptului si daca vad ca papa ea prea putin, o sa ma mulg si ii dau supliment tot laptic de-al meu dar din biberon. Sper numai sa mai am si eu laptic, ca la regimul meu antikk...tare mi-e ca mi-a scazut si mie drastic lactatia. In sfarsit...sunt decisa ca daca nu va creste bine inca o saptamana de acum inainte, sa ii bag supliment cu formula. Ana la 3 luni si jumatate are numai 5.700g. Mi se pare mult prea putin....
Cretule drag, ma bucur mult sa vad ca mai scrii. Am vazut pozicile Mariucai si evident ca sunt asa cum ma asteptam sa le faca Dani: superbe!!! Sigur ca modelul este de exceptie! Tare mult mi-ar placea sa ne vedem cu bebeii. Sa se termine capriciile astea ale vremii de primavara si iesim noi la o "zuzareala" in parc.
Maine Luca pleaca la ai mei. O sa fiu iar fara puiul meu cel mare. O sa-i duc dorul insa ma si bucur ca voi fi mai linistita. Ii este tare greu sa faca liniste cat de cat cand doarme Ana (a se citi sa nu tipe si sa bata in cine stie ce tingire) si se chinuie si el si ne chinuim si noi. Asa ca la tara o sa fie liber si se va dezlantui.
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Eu sunt mobila rau, ca sa zic asa! Azi sau maine ia fratele meu numerele noi la matiz si dupa aia sunt disponibila oricand. Ideea era sa mergem cu copiii, in parc, undeva, nu singure. Eu la asta ma gandeam. Adica nu sa vii fara Rares...
Ooooo, 800 grame si 7 cm mai mult decat Mariuca!
quote:
Originally posted by irinouka
cretz, ca ma intrebai de dimensiunile lu' rares: are 5,350 kg si 64 cm.
tare frumoase sunt pozucile mariucai!!! cat despre intalneala, nu stiu de tine cat esti de "mobila", ca sa zic asa. io nu pot pleca de langa el mai mult de 2h1/2. cum zici sa facem> ca are baiatu' cafeaua aia de dat, nu de alta.
:-)
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Oooo, sa creasca mare!!! Ca frumos am vazut ca e... M-am uitat pe poze.
Si Tudor e mai mare decat Mariuca la 7 saptamani.
O fi din cauza ca e fetita? Sper eu? Oricum, pediatrul mi-a spus ca e mai "grasuta" cu 300 grame decat media. Deci e bine, zic eu.
quote:
Originally posted by grati.ela
nastere 3000gr - 50cm;
7 zile: 2820gr;
11 zile: 3000gr;
1 luna: 3900gr - 56cm;
7 saptamani: 4800gr - 58cm alaptat exclusiv la 2-3 ore....
Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Mi-am dorit-o atat de mult pe Mariuca... incat sentimentul pe care il am cand o tin in brate si cand ma uit la ea nu se poate descrie in cuvinte. Fiecare dintre noi il stie, iar unii fotografi priceputi il pot reda in poze. Este iubire neconditionata!
quote:
Originally posted by miri_mik
creata, uite, asta da, (nu ca restul ar fi mai prejos) fericire oglindita in ochii unei mame implinite! dar se simte ca fotograful va iubeste mai mult decat pe ochii din cap. lentila nu minte! http://www.flickr.com/photos/uic9999/2358368354/in/set-72157601143394729/
Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
danybv spune:
mai fetelor am tot vazut ca dezbateti greutatea bebelusilor : eu vreau doar sa va zic nu va mai bateti atata capul cu kg un bebeblus care mananca si doarme este perfect sanatos , uneori bebelusii mananca mai mult , alteori mai putin , nu insistati sa manance foarte mult , crede-ti ca daca un bebelus nu ar manca suficient ar sta cumintel in patut si sa-ar uita la voi ??? bebelusii au si ei nevoile lor ,vreau sa le intreb pe cele care sunt cu temerea asta despre greutate : voi va cantariti in fiecare zi ? mancati acelasi gramaj de mancare in fiecare zi ? tot eu va dau raspunsul NU
nu vreau sa se supere nimeni pe mine dar va zic din suflet singure va faceti rau , va stresati singure si din cauza asta adaugati inca un motiv de a pierde laptele .
Griji trebuie facute doar atunci cand bebelusul plange intr-una fara sa-l puteti opri , cand face febra si nu scade cu nici un medicament , cand apar bube pe corp etc
Fiecare bebelus va lua in greutate fara nici o problema .
Eu o cantaresc pe Maria doar cand merg la vaccin atat si cu Andrei la fel am procedat
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
creata2008 spune:
Dany si Isidora, multumim de aprecieri. :)
Mai citesc, mai citesc... ca ieri am ramas fara net de tot. Sunt de-abia la pagina 5-6, parca, cva de genul asta. Mai am pana la sfarsit.
Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
irlandeza spune:
Miri, bine v-ati mai distrat in Plopsaland.
Gatta, eu fierb apa (plata) pt. lapticul lui Patti, asa preventiv. Si in apa fierbinte pun laptele si-l amestec si il las sa se raceasca la temp. camerei. Dar daca e urgent si nu mai are rabdare ,pun sticluta intr-un vas cu apa rece si cand atinge temp. buna pt. baut scot sticluta si ai dau sa pape.
Mitsu, te rog renunta la miere, sti si tu ca nu e buna pt. bebe.
Iar in legatura cu somnul, Patti se trezeste cam de 2-3 ori /nopate sa mamnace, asta inca de cand s-a nascut.Iar ziua mananca cam la 2.5-3 ore, desi pediatra a zis sa nu-i dau mai des de 4 ore, dar daca ei ai e foame...... Fiecare copil are tabiaturile lui, toate informatiile pe care le citim/auzim sunt informative, fiecare copil e unic si se comporta ca atare.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008