Copiluti de mai-iunie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
onixone spune:
...al meu are cateva cantecele care le canta in engleza..dar trebuie sa le cant si eu odata cu el..ca altfel se pierde in versuri.Si ingana toate melodiile de la cbeebies sau de la jocurile de la computer, sau de la radio cand mergem cu masina.Ce este comic ca atunci cand ii place o melodie ne pune sa o dam mai tare..dar tareeee la maxim.Dupa ce se termina insista sa il dam incet...dar inceeeett.Ii place sa danseze desi nu pot sa zic ca se omoara cu dansul(asta e de la taica-su)...si gata... e bun de insurat.
A inceput sa mai vorbeasca si el.
Mai nou imi spune:
1.I am Bob the builder.(foarte clar)
2.That's mine..sau That is my car!!!
3. Hai mamy, da-mi voie, please, da-mi voie, te rog, i promise.(va redau exact- stiu si de ce zice I promise-cand culc il pun sa imi promita ca se culca dupa urmatoarea carte...si cred cand vrea ceva chiar e in stare sa promita orice numai sa ii se dea).
...si mai are propozitii dar astea m-au impresionat in ultimul timp.Sunt propozitii de 2-3 cuvinte nu mai mult.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iuliana spune:
Revin si eu pe baricade dupa ce am bolit vreo 5 zile. Nici acum nu sint bine, dar macar pot functiona normal. Saptamina trecuta am avut si eu vacanta, dar tot ce am facut a fost sa stau in pat. De abia pe simbata mi-am mai revenit si am plecat si nou in uichendla o petrecerea uni copilas si apoi am fost la ocean. Fetele s-au simtit bine, numai ca simbata seara l-a apucat boala pe al meu barbat. O sa incerc sa pun niste poze azi, sa vad cind reusesc ca sint singura acasa de ieri si de abia miine seara imi vine sotul din delegatie. Am avut noroc de o vecina ca a stat cu fetele ieri si o sa mai stea si joi pentru 2 ore cit sint eu la scoala. Dar si eu o ajut ca o iau pe una din fetele ei de la scoala si o duc la ea acasa in fiecare luni, miercuri si vineri. Asa ca ne ajutam recirpoc. Cit am bolit acasa nu am avut cum sa invat mai deloc pentru examene si ieri am avut 2 bucati, dar zic eu ca am facut de A.
Diana, dupa saptamina de vacanta, de abia astepta sa mearga la gradinita. Ma intreba in fiecare zi cind mergem la Miss Terri. Marti cind am dus-o, nici nu s-a uitat la mine cind am plecat. Si uite asa am copii mari acum, independenti, care miine poimiine imi zic bye bye.
Vad ca ati scris cu nemiluita. Ati vorbit si de talentele copiilor:). Sa va zic acum si cum deseneaza Diana, ce "om" face:). Mai nou, cica ma deseneaza pe mine. Face un cerc si apoi ii face par de jur imprejur (parca arata a arici:) si mi-a mai facut si 2 tzitzi...ea mi-a zis, ca eu nu mi-am dat seama:). O sa incerc sa fac o poza operei de arta.
Mie imi place sa o urmaresc cum se joaca cu papusile sau ponei etc. M distreaza sa vad cum ma imita cind vorbesc si ce vorbesc:D. Iar cind e cusor-sa,atunci sa le vedeti pe amindoua:) ce imitatie trag.
Pisik, felictari pentru"unul":).
Androix, am incercat sa vad si eu pozele voastre, dar tare greu se incarca de pe 4shared-ul asta.
Cred ca Diana are un yeast infection ca i-am gasit chiloteii murdarei de ceva mai galbui-verzului. O sa dau un tel. la dr sa ma duc sa vad ce are, plus ca se apropie de 3 ani si sint sigura ca ii mai trebuie un vaccin.
Va pup, ma duc la curatenie ca ma maninca gindacii:). Am si un munte de haine de ale fetelor si nu ma trage ata deloc:(. Barbat-miu mi-a zis sa le las in pace si sa le duc si eu pe fete 'necalcate' la scoala...ca americanii:), dar uite ca nu poci.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
iuliana spune:
Tocmai m-am uitat pe catalogul electronic si am luat la un examen 40 din 40 si la celalalt 92 din 100.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Greva in continuare la UQAM, inca o saptamina!
Iuliana, sanatate multa si felicitari pentru examene!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cloreta/Cloreta.jpg)
Cloreta spune:
"Neata!
Daca nu ma duc direct la servici, am sarit la scris
Danelutza, la noi cantatul e la ordinea zilei si am observat ca retine si reda destul de usor meloidii. LA culcare cantat, povesti pana nu mai poate vorbi:))
Iuliana, felicitari pentru examene si sa te pui pe picioare repede.
Androix, nici eu nu am reusti sa vad pozele, deloc nu incarca:(
Mami Jipa, tu ai luat si indemnizatia probabil pe card ca altfel numai cu banii de alocatie nu treceai granita:))
Ma duc la Teodora mea matinala ca e deja la bucatarie imbracata si guraliva
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze
fran spune:
Buna !
Iepu' a fost bolnava de luni a inceput sa vomite tot-inclusiv apa. Am chemat salvarea de la medicover si chiar a venit. Dupa 3 ore, da' oricum...Culmea ca acum 2 ani am chemat salvarea obisnuita pentru mine si au ajuns in 10 min
Oricum nu au stiut ce are, presupuneau o enteroviroza dar nu avea temperatura si nici nu era stricata la burtica. I-au dat metoclopramid si ne-au zis ca e posibila si o apendicita. In fine, ne-au zis ca daca tot mai vomita sa mergem sa-i faca o eco si analize. Marti a fost cam flescaita-cred ca se deshidratase-dar macar nu a mai vomitat. De ieri a incepu diareea, deci pana la urma tot enteroviroza a fost. Ne-au zis ca daca nu face mai mult de 5-6 scaune/zi si nu are febra nu e cazul sa-i dea antibiotic. Sa vedem cum o sa fie azi...
Lucas-scuze ca raspund in reluare, deci pana la urma e gradi de stat din spate de la domino?
Monu-daca ajungi la kidex vineri,baga si un rezumat scurt, eu sper sa mergem sambata daca Iepu o sa fie bine. si vreau sa merg si la targul de turism, tot la romexpo. De la kidex as vrea o tricicleta buna si usoara si casca pt. role.
Plec sa votez poze, Danelutza cate Isabelle s-au adunat pe pagina voastra...
Sa nu uit, mi-am pus nr. nou de tel. in contul comun
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
monu spune:
Neatza,
Va rog cine stie un imunolog bun sa imi zica si mie ca nu stiu incotro sa o apuc. saru mana.
, mami de printeseAlexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Helou
cred ca sunt prea multe de le incarca asa de greu. Incercati sa intrati in albumul principal www.4shared.com/dir/4360536/2503bd83/sharing.html" target="_blank">aici si de-acolo in albumul martie 2008 si apoi constanta.
Iuliana, esti tare cu asa note fara sa fi reusit sa pui mana pe carte.
Nelia, bai da studentii astia sunt nebuni de legat! Cand mai recuperati atata vreme in greva?
Fran, sanatate multa pentru Iepu! Data viitoare sa chemi salvarea obisnuita dar sa suni prin 112 ca vine mai repede. Si neaparat la telefon sa insisti pe faptul ca e copil mic.
Eu ieri nu am rezolvat nik administrativ, m-a rugat Mihai sa stau acasa pana la doispe unu sa dau ceva unui coleg de-al lui si pe urma mi-a fost lene s-o mai iau din loc. Asa ca am stat cu okii in calculator cautand tips-uri despre cum sa devii traducator. M-au luat depresiile cand am realizat catamai concurenta este si cand am realizat cat de proasta este facultatea asta pe care o fac eu, nu te invata nimic. Trei ani, mi-am scos parleala, dar ce folos ca tine asa de putin daca inveti asa de putin.
Eu nici acum nu am reusit sa votez tot ce mi-ati scris in capitolul trecut, nu mai stiu cineva a facut un rezumat pe pagini ceea ce e foarte util dar nu am apucat inca sa il si votez.
Andreea mama de Filip si Georgia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Monu, chiar e nevoie de imunolog? Pentru care din fete? Sincer, nu am auzit de nimeni cu specializarea asta, imi pare rau.
Iuliana, super tare ce note ai luat, bravo!
Fran, sanatate multa Iepuretelui!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
Alexia are iar muci verzi (un pic ce e drept dar asta e inceputul), usor rosu in gat (din nou si din nou) si azi noapte respira greu cu gura deschisa. Faza tare e ca (eu din nefericire cunosc amigdalele Alexiei tare bine) asistenta de la gradi nu a vazut nimic. Si maine dimineata merge sotul cu Alexia la pediatra si adca ea confirma rosu in gat o iau de ciuf pe asistenta de la gradinita ca asta inseamna ca ea nu vede bine.
Daca ia Antonia raceala m-am fript ca nu mai are voie sa faca. Abia a iesit din spital. Separat nu am cum sa le tin. Simt ca o iau razna. Mai are si diaree de la o masea.
, mami de printeseAlexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.