Copiluti de mai-iunie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Eu sint in convalescenta si n-am cu cine ma convorbi
Helouuuuuuu, unde sinteti ? Nu mai scrie nimeni ?
Ma duc intre oale, ca vad ca sint singura

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Danelutza, lasa treaba si treci cu rotitele in sus la odihna

Lui Andrei i s-a pus pata si vrea sa plece afara sa mearga cu autobuzul. Trage de taica-su si tipa "aboboooo"

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Eu, eu sunt pe aici, am citit repede paginile ca e garga in baie. Tocmai m-a anuntat tati ca e uda bine la par si face valuri de zor.
Revin

Revenit
Ioana, nu am facut nimic special, cred ca am gresit demult cand i-am zis ca e fetita mare si ca ar trebui sa faca la olita sau colacel. Asa ca am lasat-o sa faca cum vrea ea fara sa o fortez mai ales ca facea cu efort. Si probabil cand a fost ea pregatita a zis ca face la olita kk ca e fetita mare. Nu face numai la colacel face mai ales la olita, dupa cum are chef, nici nu ma intereseaza f tare aspectul asta deocamdata.
Chris, asa stiam si eu ca poti trimite chiar si pe fax, de cand imi to spun ca sun la ei sa intreb, mai ales ca nu agreau orice banca pt alocatie.
Adina, emotii, emotii cu gradinita. Da, alocatia e 32 de ron, impresionanta suma ce sa zic, cativa litri de lapte:))
Pisicuto, mai ai putintel si scapi de greturi va trebui sa prestezi la bucatarie:)) Abia astept sa afli ce e.
Nelia, faina idee a avut Agata, toata lumea fericita.
Cu desenatul nici noi nu stam prea bine, face niste tentative de cercuri si restul mazgaleli la greu. Acum doua zile a desenat un soi de spirala dar pana sa ii fac eu poza a sters ca era cu creta pe tablita. De colorat a inceput sa fie ceva mai bine, nu mai depaseste asa tare contururile doar ca nu are chef prea des de colorat.
Androix, aventuri pe capul vostru, frig a fost si aici dar la Cta. Sa bag si eu ochii la poze ca mi-e dor de poze noi.
Andutzy, ti-am vazut baietii, frumosi sunt, Horia parca are mai mult din tine.
Aurasa, aveti "tara" aproape? Asa tot zicem si noi sa mergem dar parca in fiecare week-end apar altele. In plus la noi nu sta nimeni acolo si numai pana se incalzeste casa te cam ia dardaiala.
Onixone, uelcam bec, ma intrebam pe unde esti. Moama, deci tu ai venituri babane din tara pe card:)))
Danelutza, mai putina treaba, incearca chestii mai usurele, stiu ca sunt multe de facut dar nu e de gluma sa stii.
Gabitza, pianist il faci pe Andrei, la noi mai rarut cu zdranganeala in ultima vreme, are perioade cu pitic pe cate o jucarie, acum suntem cu casuta de jucat la baie dar care sta in casa.
Gata, tati are de treaba la calcu, ma duc la gargaroa.

Va pup, o seara fain.
P.S. merge cineva maine la Kidex? Eu am sa trag o fuga cu toata trupa ca vreau sa iau de incaltat pt Teodora.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

chrisdun: da...din 2005.Aveam un cont la Bank Post de pe cand eram studenta si munceam....si acolo mi-am aranjat sa iau alocatia.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

cloreta:Tenkiu, tenkiu!!! te contrazic.Eu cu ce mi-am facut concediul anul trecut in tzara?Pe alocatia lui fii-miu si o actiune vanduta.Asa ca....de unde venituri babane..Saracul fii-miu si alocatia e mancata pe distractie!!!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

si noi vom merge cred vineri la kidex.
incaltaminte am gasit frumoase in H de la bebeton.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Mai fetelor, copiii vostri cinta, ca a mea si la prinz si seara, dupa ce o pun in pat sa faca nanita, cinta cite un sfert de ora. Astazi am culcat-o la ora 13.30, la 13.45 am adormit eu, m-am trezit la 14.15 si ea tot mai vorbea si cinta , si o las cu jaluzelele trase si e intunerci bezna in camera ei

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

daniela alexia nu canta deloc. in schimb mai nou vorbeste cu papusa.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

A mea cinta "volale, mangiale" si vorbeste cu toate animalele cu care doarme, ursi, pantera, elefant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Si Dragos canta si danseaza toata ziua prin casa. Refrenul favorit e "CIOPOIE IE IE IE IE"(care habar nu avem de unde vine...). II mai place sa imite diversi muzicanti(s-a uitat mult pe Etno cand era bunica-mea la noi), l-ati vazut si prim poze cantand la 'trompeta", chitara sau "dobe"(astea sunt ligheanele mele intoarse cu fundul in sus, in felul asta spargandu-mi deja unul). Acum de cand cu gradinitele imi canta mult prin casa "pupupu vreau sa stau si eu aici" sau "infloresc gradinile..." sau recita "cucurigu boieri mari".....
Adina, cum a fost inscrierea? Sa fie intr-un ceas bun daca ai reusit sa o inscrii pe Ema.

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE MARTIE 2008 cu Dragos, Horia si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput