Copiluti de mai-iunie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Dragelor, poate va suna stupid, dar cum ar trebui sa ma imbrac la un party cu tinuta cocktail? Cat de elegant?

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE MARTIE 2008 cu Dragos, Horia si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna!
Si la noi se deseneaza pe ce se apuca: foi, ziare, usi si... uneori pereti (astia i-a abandonat Catalin si i-a luat Alexandru, care il vede pe Catalin si are si el un creion si mazgaleste cu el).
In rest.. suntem Ok. Parc, casa si in weekend la tara la parintii mei, unde alearga piticii toata ziua. Venim cu ei topiti de oboseala, dar si cu fitze si cornitze

La tara

Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Andra e bine daca, coloreaza dupa indrumarea educatoarelor, e si ala tot un talent, a mea vorba Aurasei deseneaza/scrie, pe pereti, dulapuri, usi, canapele, doar pe hirtie mai putin

Pisik felicitari pentru fetita

Dispar sa scot ploada la plimbare, revin cu cetitul si cu scrisul.

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutulgalben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

andutzy ptr. tinuta: in general costume din stofa sau tafta, cu bluze de matase, exclus paiete. pantofi cu ceva toc. daca preferi fustele evita sa porti pulover din orice material ar fi acesta. o bluza din matase, triplu voal ar fi perfecta. in general fiind la orele serii se evita bluzele fara mineci sau decolteurile ample.
depinde si de locatie, pentru ca eticheta difera.
pantalonii clasici sunt de preferat daca doresti o tinuta cu pantaloni se exclud: materiale ca denim, doc, raiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Lucas, ce frumos ai zis.

ieri am inceput si noi gradinita dupa o pauza de o luna. cam se maraie si vrea in brate la gradi si zice ca vrea acasa. acasa zice ca nu vrea la gradi ca o bat copiii. e de studiat problema. pe de alta parte am aflat ca si ea a dat. a mancat bine, a comunicat, s-a jucat cu colegii. acum sa vedem cum merge treaba mai departe.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Foarte frumoase pozele de la Constanta, Androix. Cu ocazia asta le-am revazut si pe Laura si Delia, ca mi-era dor de ele

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Am uitat sa ma laud, ca simbata am trebaluit cam mult si m-a certat astazi fizioterapeutul. Cica daca nu vreau sa ajung la operatie cu mina, s-o las mai moale... , adica sa stau cu rotile in sus si sa nu fac nik . Rau am mai ajuns

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutulgalben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Hai, ca eu va cautam in frunte, cum ne sta bine, si voi erati pe la coada paginii. Noroc ca nu-mi terminasem cafeaua si am zis hai sa vedem ce fac fetele. Altfel... calc si fac mincare! O placere, ca nu am chef sa fac nici una, nici alta. De fapt, nu am chef sa fac nimic. Sint deprimata (din cauza vremii!) si vreau sa-mi traiesc depresia astazi, stind degeaba, ca de miine cred ca se va incepe scoala si voi trai o alta depresie, intelectuala, mult mai profunda!
Gabitzam, hi-hi-hi! Sa stii ca v-am invidiat pentru vreme, dar chiar asa sa va trimit si voua zapada, la asta nu m-am gindit! Nasol, ca la voi erau pomii infloriti, nu e bine ca a nins! Aici, peste crengi uscate si batute de vint, poate sa ninga mult si bine. Dar astazi nu ninge, ploua!!! Sint 3 grade, dar pe jos s-a facut o murdarie, zapada e atit de murdara si e multa, cind o incepe sa se topeasca, cred ca ne trebuie barca. Ieri am vrut sa fac poze la plimbare, dar era trist si atit de urit incit am renuntat. Asteptam zile mai bune si mai insorite!
Pisik, ai zis o gagalice, dar nu stiu de ce ti-a urat Danelutza sa-ti traiasca fetita, ca doar e prea mica ca sa fi vazut ce e! Oricum, sanatos sa fie, ca greturile trec. Poate ca e baiat, ca eu la Lisandru am fost asa, desi la fete nu am avut absolut nimic. Olivia ce spune, stie? Ce-si doreste sa fie? Am retinut clatitaria, daca ajungem pe acolo, papam cum sa nu!
Androix, m-am rostogolit de ris citind povestea aventurii voastre in Constanta. Si sotul care imi zice ca nu sint sanatoasa ca ma car cu atitea dupa mine! Atitea accidente am avut de-a lungul timpului, incit, atunci cind plecam de acasa, am o geanta in care pun obligatoriu (ca mai sint si facultative): 4 pampersi, servetele umede, servetele uscate, scutec pe care sa-l schimb pe bebe, doua schimburi pentru bebe (body si salopeta), prosopel mare pentru sters daca se c..a pina la git, cum mi s-a intimplat, mic pentru fata si gurita; doua rinduri de schimburi pentru Tudora de la chilotei si ciorapei pina la bluza, fusta, panatalon; un schimb pentru Agata; plus cite o jucarie la nevoie! Sticla cu apa, cite un fruct, ceva de rontait! Si iau aceasta geanta, spre disperarea lui Octav, chiar daca plecam intr-o vizita de o ora! Nu iau decit un pampers si servetele umede atunci cind plec dupa fete, fara carut (daca am carutul, geanta de mai sus e nelipsita). Dar de atitea ori le-am adus acasa murate sau in fundul gol, incit m-am invatat minte de ceva vreme! Fa-l si pe-al treilea si sai sa vezi ca pina la urma vei cara si geanta respectiva cu tine! Asa fac si ale mele cind plecam undeva, mai ales Agata si tati o avertizeaza de cind plecam: vezi sa nu faci ca magarul din Shrek! Ma uit la poze dupa ce trimit mesajul, ca sa nu-l pierd.
Auzi, da' Loreen ti-a spus de ce ne priveaza de mesajele ei!?! Ca uite, de asta sint depresiva, ca daca mai citeam una d-ale ei, poate imi trecea si mie mai repede!
Aurasa, chiar ma intrebam ce mai faceti. Sinteti bine acum, nu?
Monu, fetele tale cum mai sint? Sper sa se reobisnuiasca Alexia cu gradinita, mai ales ca am vazut-o in poze si e atit de frumoasa! Mi-au placut culorile, ca sint dulci! Spune-i ca daca nu sta ea la gradinita, ma duc eu in locul ei, ca mie mi-a placut mult de tot!
ChrisDun, sa stii ca are figura ce artista! Ce frumoasa meserie are mama ta! Asa sper si eu ca Agata sa o mosteneasca pe soacra-mea si altfel, daca tot seamana cu ea la unele trasaturi fizice. Ca e femeie desteapta, are talent literar, ii place sa citeasca (a citit un numare impresionat de carti la viata ei!) si la limbi straine.
Andutzy, eu pot sa-ti spun doar distractie placuta! Nu am nici o idee despre cum trebuie sa te imbraci, slava domnului ca nu sint invitata nicaieri!
Danelutza, pai las-o si tu mai moale, ca nu au intrat zilele in sac. Eu abia astept un motiv sa nu fac nimic! Nu cred ca vrei sa afli ce as face daca mi-as permite sa nu fac nimic din ce fac acum!

Gata, ca mi s-a terminat cafeaua de mult! S-a trezit Lisandru! Am un puiut atit de cuminte, bebelusul perfect. Acum doarme in patut, daca nu doarme il aduc in sezlongul lui in salon si ii pun muzica, jucarii imprejur si se uita si gingureste la ele, il iau de placere in brate, altfel nu mai cere. Papa, ride, gingureste si doarme! E o scumpete de baietel, asa sa tot cresti copii, e mai cuminte si decit a fost Tudora. Bine spus a fost, ca de vreo saptamina nu stiu ce are, nu ma mai inteleg cu ea. Imi ajungea caprita mare cu care ma inteleg destuld e greu, ca nu asculta si nu face niciodata ce-i spun atunci cind ii spun, daca o urmeaza si sora-sa... ma duc cu capul cum spunea o prietena de-a mea si imi placea felul in care folosea expresia.
Va pup, va urez sanatate si ne vedem miine! Sau la noapte, daca am noutati despre greva... Mi-e groaza ca va incepe scoala, sint scoasa total din ritm, nu cred ca am cum sa mai merg cu cursurile! Vedem!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Pisik are dreptate Nelia, in mintea mea deja ai in burta o fetita, si stii de ce am zis asta, pentru ca eu deseori ii spun Isabellei "gigilice", deci pentru mine gigilice e fetita . De aia nici nu m-am mai gindit ca e prea devreme, ca sa stii sexul.

Nelia arunca si la mine coarda sa sar un pic, poate ma mai linistesc si trec la alte activitati pasnice si care sa nu-mi dauneze.

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

nelia, daca ai stii ca nici eu nu ma bucur de aceasta invitatie! Atata agitatie pentru cateva ore de "facut frumos" pe acolo! Chestiile astea nu ma incanta deloc!
Azi m-am tuns! Nu sunt f incantata de ce a iesit, dar macar nu il mai tin in vesnica coada care arata total neingrijit.

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE MARTIE 2008 cu Dragos, Horia si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput