Copiluti de mai-iunie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
ChrisDun spune:
'Neata!
Androix, permite-mi sa stric mitul cu 112 : am sunat eu in ianuarie, Carina avea 40 de grade Celsius, sotul nu era acasa, si dobitocii aia mi-au zis ca nu au cum sa ajunga la mine, si ca mai bine o iau din loc spre GA
. V-am mai povestit eu...
Am vazut pozele de la Constanta, sunt superbe !! Delia e deja domnisoara , n-o mai vazusem demult in poze, iar Filip pare tare incantat de companie
De ce plange Georgia ?
Loreen, .
Fran, multa sanatate Iepuretelui...
Monule, sanatate fetelor, sa treaca repede rosul din gatul Alexiei, si de Antonia sa nu se lipeasca.
Nelia, am vazut ieri la "Sa ne cunoastem" o poza de la ziua Agatei de cand implinea 3 anisori
Carina e afona, nu prinde melodiile deloc, si de cantat... doar lalaie niste cuvinte, acolo. Insa ii place sa se miste (nu pot spune sa danseze) cand aude muzica. De vorbit, vorbeste cu toate cele, fie ele papusi, cuburi, lingurite, prosoape etc
Ieri am dat un e-mail la alocatii@ddfssbuc.org si pana azi nu mi-a raspuns nimeni, desi am rugat sa imi confirme ca purced la virarea alocatiei in contul meu. Le-am atasat copii scanate dupa cartile noastre de identitate, certificatul de nastere al fetei si extrasul de la banca.
O zi buna !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andutzy spune:
Buna dimineata!
Mai Monule, se lipesc scai bolile astea de voi! Nici eu nu stiu nimic de imunologi, da si tu o cautare pe google, dau vezi la Medlife ca aia au de toate acolo!
Nici noi nu stam mai bine cu bolile, de ce sa zic, Horia tot mucos si Dragos desi nu mai are ochiul rosu(poate putin mai lacrimat), tot face febra. Daca nu ii dau antitermice, face ce face si iar ajunge la 38. Cat naiba poate tine o viroza de-asta? deja e a 3-a zi de febra. Iar arestata la domiciliu, insa va trebui sa fug macar o ora sa-mi iau ceva de imbracat pt diseara. Nu am nici un chef, dar sotul a confirmat venirea, asa ca nu am incotro.
Laura, tu de ce nu ne mai scrii deloc?
Eli?
Hai mai fetelor...
Andra, mami de Horia Andrei si
Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE MARTIE 2008 cu Dragos, Horia si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
ChrisDun spune:
Am si eu o rugaminte: copilitei mele i s-a pus pata ca vrea castel de jucarie / de papusi de ziua ei - asta i se trage de la vizionarea unor reviste Art & Decoration, cu Special Chambres d'enfants... acum nu prea stiu unde gasesc, sa nu fie nici exorbitante... In Carrefour, unde vazusem anii trecuti, nu am mai gasit ...
, la Diverta am vazut ceva aproape corespunzator, dar nu era roz
... Pe unde credeti ca as mai putea cauta ?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
La Quelle te-ai uitat?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
Buna dimineata
Onixone si Isabella tot cu propozitii de trei cuvinte se lupta, dar eu sint foarte mindra de tot ceea ce spune
Si zici ca-l insori, cind ? ca ma autoinvit la nunta
Iuliana sanatate Dianei . Apropo, trimite-mi si mie gindacii din aia de la tine, ca sigur va fi ordine in casa la mine, ca la tine
Cloreta cam matinala Teodora si ploada mea s-a trezit ieri dimineata la ora 7, cred ca deja a schimbat programul dupa ora de vara
Fran sanatate multa, ufff, bine macar ca nu-i apendicita, ca totusi e cam mica. pe pagina Isabellei, doar ea e galbioara ca un pui iesit din ou
Androix am vizionat si eu ieri pozele, dar am uitat sa spun. Am vazut-o si pe Laura si pe Delia...
Laura multumesc de comentariile la poze
Monule sanatate multa
Gata, mi s-a expirat timpul, ies cu ploada la plimbare, ca sa nu cumva sa fac ceva prin casa, doar asa ma pot odihni
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
![](majoreta.gif)
Aurasa spune:
Cloreta - avem tara la 60 de km de Capitala. Mai mult facem pana iesim din oras decat drumul pe autostrada. In zile bune si neaglomerate ajungem chiar in 45 de minute. Parintii mei locuiesc acolo, spatiu avem si merg cu copiii acolo in fiecare vara 2-3 luni. Pentru zilele friguroase, am dus un calorifer care sa asigure caldura pana se incalzesc sobele.
Monu - imi pare rau sa aud ca iar sunteti bolnavioare. Sanatate multa Alexiei! Asa mi-a zis si mie sa il feresc pe Alexandru de raceli ca fusese deja pe antibiotic si el deja dezvoltase bronsita si tot la antibiotic am ajuns si i-a dat si lui Catalin.
Fran - la mine au avut ambii copii entero - "minuni" si ce iti pot spune este ca au debutat cu febra mare, varsaturi in primele 2-3 zile si apoi scaune proaste.
Cantecel: "Vupe tu ai fuiat gatza/da-o inapoi/ca de nu vin cu putza si cu tei copoi"- Catalin canta dupa cum v-am mai spus. Grupul "sc" il pronunta un fel de "tz", dar aseara a pronuntat pe R in cuvant frumos si clar. Cred ca i-a scapat ca azi nu l-a mai zis decat separat.
Copilasii astia-s matinali rau. Toata saptamana s-au trezit la 5 de nu am mai avut timp nici de cafea (adica am umblat cu biata cana dupa mine). Stau cu ei afara 3-4 ore, iar cand intram in casa pe la 18, am timp doar de baitza si cate un laptic si apoi sunt rapusi. Nu ii mai putem tine treji. Cel tarziu la 20 dorm neintorsi.
AAaaaaaaa, Alexandru a parcurs azi un metru singur-singurel pe cele 2 picioruse ale lui. Apoi s-a asezat si a aplaudat si el, ca noi ii faceam galerie: Catalin si eu. Si a mai repetat de cateva ori.
Gata, caam mai scris o data mesajul asta
Martie 2008
onixone spune:
aurasa:asa as vrea sa imi cante sotul.
cloreta: indemnizatia de nastere am luat-o in mana(la propriu, adica cash) iar in cont erau 10 mil de la Alex si 30 mil de la actiunea care am vandut-o.Si uite asa ne-am distrat pe banii copilului.
danelutza: il insor cu conditia sa plece la fata acasa.
monu: sanatate multa!!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tdi/Tdi.jpg)
Tdi spune:
quote:
Originally posted by Aurasa
Cantecel: "Vupe tu ai fuiat gatza/da-o inapoi/ca de nu vin cu putza si cu tei copoi"
![](cool.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Felicitari si micului mergaretz!
Daniela, am ras cu lacrimi aseara toata familia de "volale mangiale"!
![](radtare.gif)
revin.
ChrisDun spune:
Gabitza, m-am uitat si la Quelle, si la Redoute... nimic.
Uite, cam www.king-jouet.com/images/6/GU114023_6.jpg" target="_blank">asa ceva vreau... dar de vreo 3-4 ori mai mare... ... si sa nu fie 3 milioane
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Da, Chris, dar atunci era probabil zapada, sau ger si cand e ger da boala peste toti cardiacii de nu mai face salvarea fata. Dar acum nu e o perioada atat de aglomerata, cred ca ar veni mai repede.
Castel cred ca gasesti in dragon.
Super cantecel cu vupea si putza
Andreea mama de Filip si Georgia