Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (134)
Raspunsuri - Pagina 4
natynic spune:
Clau, am incercat si eu schema de pe youtube, merge...acum am pus-o pe burta, merge...pacat ca apoi colicii revin din nou.
Am reusit sa vorbesc cu medicul de familie pediatru recomandat de cumnata mea, maine vine sa o ia in evidenta pe Iulia, imi pare tare bine ca rezolv si asta.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
bubu05 spune:
Mamicilor, ce-mi place cand ciripiti despre program, somnic, papica si alte alea, eu bag la cap ca nu mai tin minte de la Vlad...
Mai, daca bb ar dormi noaptea 6 ore fara sa se trezesca si sa ceara tzitzi, ok, il lasi sa doarma, nu-l trezesti, dar daca plange de foame cum sa-l lasi??
Eu am o prietena care a nascut dupa mine la cateva ore, ne-am nimerit apoi in acelasi salon la spital si culmea, sta la 2 blocuri de mine. Ee, asta mic al ei a dormit de la inceput noaptea fara sa ceara tzitzi, cate 5-6 ore legate. Deci exista si genul asta de bebei. Vlad se trezea cam la 3 ore, apoi pe la 3-4 luni de la 5 dimineata din ora in ora cerea tzitzi
Eu am intins prima masina cu lucrusoare miiici!
Le mai vin hainutele astea o luna, mamicutelor? Sunt de nou-nascut, 50-56 cm si mi se par minuscule
Oana 35+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Ali_bia spune:
Imi pare rau Naty pt somnul tau cred ca esti franta de oboseala, sper ca la noapte sa dormi
Pe mine m-a trezit o baba nebuna de langa mine, se certa cu un vecin.......ma doare capul...
Ioana si pe aici la mine e inapoiata rau lumea sa stii, cica 40 zile nu am voie sa ies din casa , sa ies acum cat mai am timp ...mda....
Ma duc sa termin de calcat , v-am zis eu ca pana diseara calc
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina37+Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-max.20 zile pana la
bubu05 spune:
Naty, si mie imi pare rau ca esti obosita...asa se intampla de cele mai multe ori in primele luni, trebuie sa dormi cand doarme si copilul, ca altfel nu rezisti. Ioana, ai vazut ce bine e?
Si nu mai stiu cine intreba de ajutor din partea mamei si soacrei.
La mine veneau amandoua si mai bine nu veneau, zau! Pe de o parte m-au ajutat cu calcatul rufelor, cu mancarica, ma serveau, daaaarrrr, m-au cicalit de nu mai puteam, cu o mie de sfaturi si babisme stupide . Acum nu le-as mai chema decat eventual sa mai iasa cu Vlad la plimbare, cand nu vine bona, in rest tanti o sa-mi calce rufele si o sa ma descurc eu. Ma dau viteaza acum, sa vedem cum va fi
Oana 35+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
numeioana spune:
Am ramas masca cu filmuletul!! Dar am murit de ras cand l-am vazut pe-asta: http://www.youtube.com/watch?v=cXXm696UbKY&feature=related
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Mai, eu am chemat preotul din prima saptamana. Mi-a facut molifta si slujba si a zis ca pot sa ies oricand cu bebe cu tot. Deci, ma lasa rece ce spun ceilalti!!
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Ali_bia spune:
ioana...
Le-am vazut intr-o seara cu randunoiul si am ras de nu mai puteam dar tot ma mai uit la ele parca nu ma satur..
Imi place mult ala care rade super, are cele mai multe vizionari...
_
Alina37+Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-max.20 zile pana la
Ali_bia spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Mai, eu am chemat preotul din prima saptamana. Mi-a facut molifta si slujba si a zis ca pot sa ies oricand cu bebe cu tot. Deci, ma lasa rece ce spun ceilalti!!
poze
Eu tot asa am sa fac, doar n-oi sta eu 40 zile in casa doamne!!!!
Mai am una la mine pe scara care a nascut si a zis ca nu iese 40 zile si sambata l-a si botezat!!...
e cu capul cred.....
mai sunt si din astea...
_
Alina37+Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-max.20 zile pana la
underqueen spune:
am revenit!
in seara asta incercam sa-i facem baie singurei...sper sa ne descurcam...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
luny spune:
naty, offf...te cred ca esti obosita, ia-o usor, si o sa fie bine, o sa vezi...pupici la Iulia!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!