Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (134)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Maria, cum sa nu va descurcati?! Noi ii facem baie amandoi de a doua zi... In prima zi a venit o prietena si ne-a aratat cum sa facem... Prima data mai stangaci...apoi capatati dexteritate. Sa vezi ce-i place lui David sa-l maseze tati dupa baita! dar sa vezi ce-i place lui tati sa-l maseze pe David...

Alina, eu cred in Dumnezeu si vreau sa respect ce scrie in Biblie... nu ce spun babele! Am intrebat preotul si despre taiatul unghiilor si a zis ca nu scrie despre asa ceva in carti... Asa ca le-am taiat dupa ce a plecat el...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mamici, voiam sa va intreb....ii puneti pe bebei pe burtica dupa ce au mancat? Ca mie tot mi- fric sa nu vomite... si nu l-am pus pana acum, decat pe pieptul meu, dar cu caputul mai sus. Nu am avut curaj sa-l pun la orizontala pe burtica...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Hello!

Inca nici un semn de rasturnat caruta la mine... incep sa imi mai si pierd din rabdare... vad ca misca bebelina, dar nu mai are loc...si ma rog de ea in fiecare zi sa iasa afara ca sa se poata intinde ca lumea... dar uite ca nu ma asculta, inca...

Am vazut bebicii David de Delphinutz si Ioana.. tare dragalasi! si un Seb musculos!

Sa scot si eu agitatele:

Hai Rox!!

Hai Cami33!!

oare sa le bag in seama si pt mine?

si un banc mic
2 pitici se duc la prostituate. Isi ia fiecare cate una si se duc intr-o camera. Fiind pudici sting lumina si trec la treaba. A doua zi... Al 2-lea pitic fiind stresat ca toata noaptea primul pitic a strigat intr-una "1..2..3..Si! ... 1...2....3... Si!", ii reproseaza ca a fost galagios: -Din cauza ta nu am putut sa fac nimic, am fost crispat, stateam langa ea in pat, era asa frumoasa si nu am fost in stare sa am nici macar o erectie. -Bine ca tu macar ai putut sa te urci in pat...

Mihaela 40s cu Andra
Eu sunt gata! Barzo, hai vii?
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

si Tudor stra cuminte la baie...dar ma misc eu incet si mi-e sa nu raceasca ... iar masaj ii fac dar mai incet ca mi-e mila...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello randunici

azi am fost si noi la dr. si avem o problemuta,in sensul ca termenul meu este pe 3 aprilie iar Spitalul Universitar este rezervat pentru astia de la Summit.Si inca nu se stie, daca accesul este restrictionat sau nu la maternitate.Vineri ma duc din nou la control si sper sa aflu...si mai sper ca buburuza sa stea in burtica macar pana termina astia cu Summitul lor.Offfffff
In caz contrat ....dr. zicea ca exista posibilitatea sa ma tirmita la alt spital....pai cine vrea frate asa ceva????te urmareste un dr.....si te duci s anasti pe unde apuci???Ma intreb daca o exista posibilitatea sa pot eu si bitu s ane facem legitimatie de acces....poate este o prostie ce spun.....dar ce altceva pot sa fac????

IRINA
+36
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Irina, lua-l-ar naiba de summit, chiar ca mi se pare aiurea total sa te trimita la alt spital...astea-s magariile ginecologiei din Municipal. Nu te speria. sper sa nu fie cazul.
Ioana, eu azi am pus-o pe Iulia pe burta, a ragait si a partzait fff bine dar am tinut-o numai vreo 5 minute si supravegheata permanent pt ca statul pe burta la bebelusi se citeaza ca fiiind o cauza de moarte subita si mi-e si mie frica. Cert e ca pt colici pare a face bine; daca asta nu e insa o problema, probabil e mai bine sa nu-l pui pe burta. Chestia cu vomitatul-te contrazic; daca e sa vomite mai bine sta pe burta caci pe spate risca sa aspire voma.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Am terminat si eu de calcat. Am calcat 3 ore fara sa ma opresc.

Va dati seama cate hainute am?
Mai am paturicile si lenjeriile si gata.

Alina 35+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 24 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Irina, dar doctorul tau ti-a zis ca nu vei mai naste cu el?

Alina 35+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 24 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Naty si eu sper sa nu fie cazul si ursuleata....nu Doamne fereste...si el era nervos ca este posibil sa nasca atunci si nu stia ce solutie sa gaseasca......el s-a exprimat asa:pot astia (cred ca de la SRI, SPP) sa zica ca le pare rau dar accesul este restrictionat si sa ma duc la alt spital.Deci, nu el a zis ca ma trimite ci ca ii este frica sa nu ma trimita aia.

IRINA
+36
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

la adresa summit-ului asta nenorocit.
Si din cauza imbecilitatii asteia, noi trebuie sa fim cetateni second hand?!?!?!?
Nu mai ai voie sa circuli in oras, nu mai ai voie sa zbori cu avionul, nu mai ai voie sa stai la hotel, iar acum iete ca nu mai ai voie nici sa fii bolnav sau sa nasti!

Oribil!!!

Irina sper sa mai stea bebelina ta in burtica pana trece "uraganul". Ma intreb daca mai sunt si alte spitale blagoslovite in felul asta...

Ursuleata toate hainutele alea de calcat sunt pentru bebe? Moooama ce multe! harnicutza

Kya 37+ cu Sanziana
Pana la AMR maxim 3 sapt.

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput