Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (134)
Raspunsuri - Pagina 3
mstela spune:
Somn usor,Naty..Si,asa e,DC-ul merge f prost,abia am reusit sa fac capitolul,greu tare,si m-a si scos de cateva ori din pagina, mi-a dat eroare de cateva ori...cert e ca mere groaznic..
Sovi,tifonul este de 10/15..am infasurat de cateva ori,acum nu stiu cat de bine le-am facut,dar oricum merg,cred..pe langa absorbante night
pucca,felicitari!!Ce vesti!
Maiabine ai revenit.si Vladucul rasfatat.
Am trecut-o in listutza si pe Raluk,insa nu am date despre bebe.
Somn usor si celorlalte randunici obosite.Eu continuu cu pregatirea bagajului,ca nu apuc sa-l termin niciodata,fiindca obosesc,schimb si elasticul la pijama (a nu stiu cata oara) pt internare.
Stela 35+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
numeioana spune:
underqueen, hai ca asta chiar mi se pare aiurea!! cum sa tii bebele nemancat 6 ore??
se stie ca laptele matern se degera mai repede...David urla rau daca intarzii cu tzatzica... iti dai seama cum ar face daca l-as tine nemancat!?
exact ca Rebecca doarme si papa si David noaptea...Ce copii cuminti avem!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
nicol_conte spune:
Salutare stol!
Tocmai m-am intors din drumetiile mele care par ca nu se mai termina,dar mi-am promis ca azi a fost ultima, nici randunoiul nu mai vrea sa ma ia cu el nicaieri.
Treaba e ca de vreo 2 zile cred ca am inceput sa elimin acel dop si vreau sa intreb randunicile care au trecut prin asta daca e musai sa fie cu firisoare de sange?A eliminat cineva din dop fara sange? Ca am sunat doctora si mi-a spus ca pare sa fie dopul,chiar daca nu e colorat,mai ales ca zilele trecute aveam colul deschis de-i intra un deget.Mai dureaza max 2sapt pana nasc..
In afara de asta de asta, abia mai pot sa merg ca mi se intareste burta foarte des,ma cam doare si mijlocul, numai d-astea..
Bine ca aseara mi-am terminat de facut bagajul asa ca din punctul asta de vedere stau linistita.
Acuma sa nu dati cu rosii, ca in nici un caz nu vreau sa sar randul,vreau sa mai stea bebelina in burtica macar 10 zile ca sa ajungem la sapt 37, dar o sa vedem ce-o mai fi. Nu ma asteptam eu sa ajung prea departe , ca si pe Alexia am nascut-o la 38 sapt,dar nici chiar asa..Tineti-mi pumnii, ca daca vine barza la mine, o gonesc cu bata sa plece la treaba ei.
Noi am fixat deja botezul, pe 31 mai,ne mai ramane sa ne gasim nasi.
Pup intregul stol si ma duc sa stau si eu in pat
Aaa, era sa uit ,
Hai Rox!!
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol35+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)
natynic spune:
N-am putut sa dorm ...cand eram gata-gata a sunat tel insistent, apoi Iulia a inceput sa fornaie pe nas si sa se chirceasca de colici...si da-i iar picaturi in nas, aspira, mangaie burtica, lingurita de Sabsimplex...iar in curand trebuie sa papam. Imi vine sa vars de oboseala.
Underqueen, tampenie mai mare n-am auzit. Pai ori e copilul prea mic, ori ii faci pauza...si, scuze, am tot citit si eu in ultima vreme: in prima luna nici vorba sa-i raresti mesele si de fapt si mai tarziu, copilul este cel care-si elimina singur cate o masa, nu i-o scoti tu fortat. Brrr
Ma duc, ca plange mititica...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
clauclau spune:
Underquen, incredibil, cum sa lasi copilul 6 ore nemancat? Lasa-ma sa spun ca doctorita asta habar n-are ce vorbeste. Toti dr recomanda la inceput sa le dam bebeilor la cerere, deci poate fi si la o ora daca bebe cere. Cum a zis si Naty, ei singuri or sa renunte la cate-o masa cand or sa fie pregatiti. Mamaaaa, cred ca Rebecca ar muri de foame sa nu-i dau atatea ore!!!!
Fetita mea toata ziua a dormit, a avut pauze de masa si iar somn. Ce-nseamna sa nu o doara burtica, este asa de linistita!!!! Si eu sunt happy ca se simte bine!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
numeioana spune:
Fetelor, eu nu inteleg...Azi m-am intalnit cu 3 persoane care m-au intrebat cum de am iesit asa repede cu bebe afara!! Ca are abia 3 sapt! Si eu l-am scos de la 2 sapt! Care e treaba? De ce sa nu ies cu bebe?! A venit preotul in prima sapt. i-a facut slujba si mie la fel... Chiar toata lumea e asa inapoiata?!
Clau, inteleg ca nu mai ai nevoie de solutia mea de colici?! Sa dea Domnul sa ramana Rebecca la fel de linistita!
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clauclau spune:
Naty, imi pare rau, ai avut o zi grea azi...Sper sa dormi bine la noapte, stiu ce inseamna sa fii asa de obosita, mi s-a intamplat si mie.
Sa sti ca eu am recurs si la exercitiile alea de pe youtube, dar mult mai soft ca mi-e frica sa nu-i rup ceva. Si functioneaza sa sti, Rebe incepea sa faca partzuri apoi. Si plus ca sta relaxata la ele, exact ca bebele din filmuletul ala. Poti sa incerci si tu, usurel asa , fara sa fortezi nimic...Cine stie, poate merge!
POZE
POVESTEA NASTERII
numeioana spune:
Clau, vreau si eu linkul. N-am avut curaj sa ma uit atunci la el
poze
clauclau spune:
Ioana, ba vreau si solutia ta minunata ca vreau sa fiu pregatita in caz de probleme. Ma anunti tu cand o sa fie disponibila in farmacie. Sotul meu o sa mai faca un drum la Sighisora saptamana viitoare sau peste 2 si o sa treaca pe acolo. Vreau sa am in casa de toate sa nu mai sufere micuta..., deocamdata e bine de cateva zile, dar nu se stie niciodata!
POZE
POVESTEA NASTERII
clauclau spune:
Ioana, uite link-ul:
http://www.youtube.com/watch?v=CNEXfwSoxHU
POZE
POVESTEA NASTERII