Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (134)
Raspunsuri - Pagina 11
clauclau spune:
Pucca, acasa am folosit tampoane. Stiu ca nu-s sterile, dar cum n-am nascut pe acolo..., e ok.
Ioana, si Rebe e cam maraita in dimineata asta. Acum doarme, dar mai scanceste asa in somn si ma tot duc la ea si o mai ating putin, se linisteste pe moment si tot asa...
Luny, ce bine ca stai pe scaun, buna perna aia pufoasa! Mai, nu stiu ce sa zic cu agitatia lui Matty seara dupa baita, totusi daca ziua mananca si doarme linistit inseamna ca-i ajunge lapticul si se satura! Sa nu fie totusi colici...Isi freaca piciorusele in momentele alea? Si se inroseste la fata? Daca face asa doar seara dupa baita, eu zic ca e vorba de altceva...caci daca nu s-ar satura ar fi tot timpul agitat.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
ccris_ccris spune:
Aaa, si un pic de galerie pentru Rox_dox, care azi naste, nu?
HAI ROXANA! HAI BEBE RADU!

Bravo, Luny, ca stai in poponet 
Pe mine ma asteapta o noua zi de smotru, cu mama, of course. Azi avem in plan baile si holurile. Si sa vedem cand facem si bucataria si gata!
Cristina
35+
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
luny spune:
Aaaaa, Violeta, asa este!...eu zic de cele prin care apap, el saracu' isi dadea silinta!...am si eu d-alea rigide de la NUK dar ma uit crucis la ele de cand le-am primit ca nu am inteles la ce folosesc!
..acum inteleg...dar in cutie sunt 3 feluri diferite..
pucca, unde stai bre, suntem cam vecine??? eu acasa folosesxc tot d-astea sterile pt ca imi aduce sotul de la spital, dar am inteles de la dr Popa ca tampoanele nu ar fi indicate, avand plasticul ala, care poate irita si spori riscul de infectie..macar vreo 2 sapta azis sa facem acasa tampoane cu vata si tifon..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
pucca spune:
Luny stau pe Corneliu Coposu. In blocul unde era inainte pizzeria Acapulco. Unde se lucreaza acu. Tu, vecinico?
+38,
Bianca Maria
AMR 8 zile!!!!!!! DOAMNE AJUTA!!!!
http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw
luny spune:
bazaie bebe, fug si revin cu raspunsuri
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
ia vedeti aici poze noi cu Il Barosano:Aici
Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,
si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
pucca spune:

HAI ROXYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!

+38,
Bianca Maria
ccris_ccris spune:
Aoleu, fetelor, m-a luat un somn, dar tre' sa vina mama sa ne apucam de curatenie. Ma duc sa ma pregatesc ca altfel adorm cu capul pe tastatura. Pupici, vorbim mai tarziu.
Cristina
35+
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
pucca spune:
Simo, ce flacau mare!!!!!! Sa-ti traiasca!!!! Ce emotii ti-a dat in sarcina, papaciosul!!!
+38,
Bianca Maria