Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (134)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata randunici
Iata-ma in fata calculatorului, gata sa va impartasesc ultimele aventuri.Sa stiti ca ma gindesc de multe ori la voi, ori de cite ori se intimpla ceva mai deosebit imi spun in gind sa nu uit sa scriu despre asta fetelor! Din pacate, la noi e casa mare, agitatie multa, timpul trece repede si uite asa vizitele mele la voi sunt cam rarute.Dar voi ma iertati, ca aveti suflete mari, stiu eu
Sa mai raspund si eu la intrebarile voastre rostite si nerostite:
1.Dupa ce am venit de la maternitate, m-am putut descurca singura fara nicio problema.Recuperarea dupa cezariana a fost spectaculoasa, desi in primele doua zile am crezut ca nu voi mai fi om nicio data.
Totusi, revin la formularea aia neclara, fiecare are organismul lui si fiecare isi revine in ritmul lui.Statistic vorbind, vad ca toata lumea si-a revenit f repede, deci sanse sunt multe sa fie f bine.
Greul a inceput cind au aparut durerile de burtica, pentru ca atunci nu mai ai timp de nimic, bebe plinge in continuu.
2.Pentru cele care lupta cu colicii, am cumparat GRIPE (BABY WATER) , un sirop facut in Egipt.Eu zic ca a avut rezultate bune si deci vi-l recomand si voua.A fost recomandarea doctorului, nu i l-am dat "dupa ureche".In plus, am luat de la farmacie o pungulita cu gel, care se incalzeste la microunde si de aseaza pe burtica.Nu e grea si se muleaza bine.Si cu asta am avut rezultate bune.
3.Vladut doarme pe burtica inca de cind am venit acasa.Eu habar n-am avut ca nu mai e indicat, ca s-a schimbat moda.Recunosc ca m-ati speriat un pic, dar el deja s-a obisnuit si eu n-as mai renunta.
4.Am avut placuta surpriza sa dorm cite 6 ore neintrerupt de citeva nopti.Vladutz a dormit neintrerupt dupa baie.Prima data m-am speriat rau, am crezut ca s-a intimplat ceva.Adormise la 23.30 si eu m-am trezit din proprie initiativa (el inca dormea) la 5.30!E minunat sa dormi 6 ore fara pauza,zau...Dar ziua...ziua si-a scos pirleala.N-a mai dormit decit afara , la plimbare.In rest a chirait non stop.Mai tace daca il tii in brate, in anumite pozitii.In rest, se lupta cu parturile.
5.Cu kilogramele, raportez 4 in plus fata de momentul 0.Dar de vreo saptamina nu s-a mai dus niciunul, pentru ca maninc ca porcu'.Maninc de nervi,de cite ori maninca el hop si eu.De obicei ciocolata si prajituri, ca sunt la indemina gata preparate.Si buuuune rau!
6.Musafirii au ajuns la runda a douaAcum vin iar cei care nu l-au mai vazut de-o luna..Of,Doamne! De aici provin si prajiturile si ciocolata, va dati seama.Dar de acum il aduc in sufragerie in scaunel si sta cuminte acolo, s-a obisnuit cu galagia cred!
Clau, in IOR n-am mai ajuns ca mi-e teama sa merg asa departe.Daca se trezeste , urla instant.Dar tinem legatura.
Nastere usoara celor care asteapta marele eveniment in continuare si nopti de somn bun celorlalte!
Va pup

Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, e normal ca tu sa folosesti in continuare sterile caci ai nascut natural. Noi cu cezariana, putem folosi si tampoane normale.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

am revenit...puiul meu s-a trezit azi-noapte la 3 ore, a papat si a facut iar nani...e un strumf cuminte, manca-l-ar mama pe el!

ce enervanta e masca asta pe care trebuie s-o tin la gura...simt ca ma sufoc. dar nu am ce sa fac, trebuie sa suport...

apropo de vomitat in jet...mi s-a intamplat si mie odata, chiar dupa ce a mancat a dat tot afara si a adormit instantaneu...eu nu, am mai stat vreo ora sa-l pazesc...de obicei in loc sa dea aer afara dupa masa da laptic...uneori si pe nasuc, dar m-am obisnuit acum, nu mai sunt asa speriata...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

'neata!!!!!! haideti la o
HAI ROX!!!
HAI CAMI!!!

Vazut poze de bebe de simo flacau mare
seri_ann bineinteles ca te primim inapoi si te inteleg cu aceasta "disparitie subita", sper ca de acum vei ciripi cu noi mai des ca mai ai asa putin si tu!!

Mai randunici la noi e asa o vreme de ploioasa de m-am saturat.....parca ar veni toamna....
aa....ma doare spatele de moooor...si vad ca burta asta a mea "o ia la valeeee" e jos de tot

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina37+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.19 zile pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Raducu s-a grabit!!!
Rox a intrat ieri la cezariana si e acum fericita mamica a lui Raducu cel frumos si micut, 2700 g, 48 cm!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

...asa ca stia Olgutza ce stia, de facea ieri galerie

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

[red]Mesaj de la Roxana"avem un pui mic si frumos de doar 2700g si 49 cm nascut ieri.Sunt un pic naucita de la durere si medicamente dar super fericita.Sunt mamica!!!!!!!!![/red]
Sa fiti sanatosi amandoi si refacere rapida

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bine ai venit, Raducu!!! Sa iti fie viata de poveste!!! Mami Rox, sa iti traiasca flacaul, sa creasca mare si voinic!!!!

Cred ca piticul a auzit galeria noastra de ieri !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

MAMI ROX, FELICITARI PENTRU PUI MIC, RADUCU! MULTA SANATATE,PUI MANCACIOS SI VOIOS!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna dimineata!
Mama, ce ciripeala de mamicute la prima ora, bravo, bravo!

Si eu m-am trezit cu Vlad la 8 jum, dar pana am papat, pana am facut paturile...

Sovi, ce super ca ai fost in parc asa dimineata!

Simo, Doamne, ce grasan ai tu acolo! si cuminte pe deasupra!

Luny, nu te gandi ca nu e bun laptele tau, n-ai de unde sa stii. Matei doarme, face kk si pipi deci e ok. Are si el momente mai agitate, poate l-a deranjat ceva, o fi fost prea cald sau poate il doare burtica, cel mai probabil. Si insista cu tzitzica, poate e doar puturos si nu trage cum trebuie. Hai, curaj!

Ioana, tin minte ca si eu mai aveam 5 kile in plus la o luna dupa ce il nascusem pe Vlad. Ce bine ar fi sa fie si acum la fel! In hainele de dinainte eu nu prea am mai intrat...acum sper sa intru!

De vomitatul in jet eu zic sa nu va panicati(adevarul e ca si eu am sunat pediatra cand a facut Vlad asa prima data ). Doar sa-i aspirati bine secretiile si lapticul din nas. daca se intampla rar si de cateva ori, nu-i nimic.

Oana 35+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput