Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (134)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

din cate vad pe crenguta,la ora asta,doar mamici..a,si Sovi,bineinteles!...se vede ca nu avem somn..

Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vio, si eu stau pe scaun acum, uraaaa, pe o mare perna pufoasa!!...si eu am folosit ceva de genul ala pt sani, dar Chicco, insa mi s-a parut ca bebe nu se satura, trage parca mai cu forta si oboseste repede, iar apoi a cam facut figuri cu sanul, dupa doar o zi...asa ca am renuntat, noroc ca m-am rep[arat intre timp!

EDIT: IOANA, pai ai sunat si tu un medic ceva?...stiu ca nu e prea ok, daca varsa jet...ai grija!..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Luny, tu te referi la aparatorile de silicon pe care le pui pe sfarcuri si bebe papa prin ele? ca noi nu ne-am impacat cu alea. ce am aratat eu sunt niste aparatori rigide pe partea exterioara, cu spatiu inauntru unde sta sfarcul linistit si se pun dupa ce papa bebe. Si ajuta si sa se formeze sfarcul mai bine si cand le scoti ca sa alaptezi e mult mai usor pentru bebe sa prinda tzitzi cu gurita.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI AI AVUT NOROC!!!
MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunicile mele dragi!
Am aparut si eu la gura de cafea.
Si pe mine ma enerveaza astia cu summitul lor, mai ales ca eu stau la Unirea si nasc exact pe 2 aprilie. Trebuie sa ajung la Medlife in calea Grivitei. Pe Splai am inteles ca o sa fie inchis, pe oriunde as lua-o tot trebuie sa traversez Calea Victoriei. Deci poate daca zbor....... Cat despre declararea copilului la primarie, in plin summit.......nu se stie daca vor fi deschise. Noroc ca am vorbit cu dr si mi-a spus ca te externeaza doar cu certificatul constatator eliberat de spital.
Luny si Clau am inteles ca torsoare primim din spital, dar acasa ce-ati folosit? Tampoane?

uitasem sa schimb semnatura

+38, Bianca Maria
AMR 8 zile!!!!!!! DOAMNE AJUTA!!!!

http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw

Mergi la inceput

Pentru playlistul vostru....recomand....Smiley - Preocupat cu gura ta

+38, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

ma duc sa mai prind si eu vreo 2-3 ore de somn.
va pup!

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI AI AVUT NOROC!!!
MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Pucca,ce putin mai ai...Doamne-ajuta sa fie totul bine!!!BRAVO!!!

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Vio,vise placute-

POZE

Mergi la inceput

Multumesc Simo!!!! E o realizare, sa ajung asa departe, tu stii cel mai bine ca si tu ai fost colega cu noi.

http://media.hotnews.ro/media_server1/document-2008-03-24-2645106-0-harta-traficului-restrictionat.pdf pentru cine e interesat de traficul din perioada summit-ului.

+38, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici, am aparut si eu la , sunteti sursprinse?
Pai daca am fost la intepat! Meseriase gagicile de la Medicover si dela Medlife, mi-au gasit venele imediat. Sunt altele care nu le gasesc si le apuca tremuratul. Joi am rezulatele. Sa vad cand ajung la Instit. de hematologie sa fac anticorpii pentru grupele sanguine.
Voi i-ati facut? Eu am 01 iar randunelu' A2 si a zis Mendez sa merg sa mi le fac, n-o fi prea tarziu? Stiti cumva ce se intampla in cazul in care fac anticorpi?

Luny, vroiam sa te intreb daca ti-au facut clisma, daca au mai avut timp? Oare la cerere fac? Ca nu vreau sa ma fac de rusine pe-acolo... Ce ti-ai mai luat in bagajel? I avut nevoie nevoie de ceva si n-au avut ei? Ai avut nevoie de supozitoare cu glicerina sau Diclofenac?
Cam atat deocamdata cu intebarile,
Clau, mersi.
Simo, nasol cu zapada, nci eu nu mai vreau, pe mine ma enerveaza si vantul asta care nu se mai opreste.

Cristina35+

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput