Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (134)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cris, nu ai nevoie de torsoane la Medlife, ti se dau la discretie.

Silvia, cred ca te poti descurca singura. Operatia doare tare la inceput, in zilele pe care le petreci in spital. Apoi, dupa ce vii acasa, deja esti incomparabil mai bine. Eu din ziua a sasea de ceza nu mai aveam nici-un fel de durere, ma miscam elegant , ca sa zic asa...Acum, la nasterea Rebeccai am avut-o pe mama 3 saptamani, dar ea este cuminte, ma asculta intru totul...
Dar la prima nastere, ea inca lucra si nu a putut sta cu mine decat 3 zile, insa m-am descurcat foarte bine singura! Parerea mea ca tu, ca mamica, sti cel mai bine ce sa faci cu bebe sa-i fie bine.
Asa ca, CURAJ!

Merg sa culc pitica ca e maraita in leganut!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

'neatza!!
ne-am trezit la 6, am apapt, am adormit la loc, numa mami nu mai poa' sa doarma!..
criss, sigur ca poti sa ma PM!..iti raspund cat de repede, chiar si aici, numa sa pot sta pe scaun, si sa fie timp, da' gasim noi timp pt randunele!!
Sovi, pai sa stii ca tare dor imi e de ceva miscare, si yo-s mai zmucita de fel, Liviu meu la fel, sportisti, domne!..abia astept sa fac ceva in sensul asta, la vara bag inot la greu, wau, ce dor imi e!!..si cine stie ce o mai fi pe partea de arte martiale, ca deja gasca si-a anuntat vizita la bebe in curand, cu promisiunea de centura neagra pt el!!poate ma taraie si pe mine cot la cot cu fi-miu! tare mult ti-as multumi pt notitele alea de la fb cu masajul, ca as vrea sa-l fac ca lumea daca tot il fac!...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata! Cam slaba miscarea pe-aici!! Clau, vad ca esti pe crenguta! Sa inteleg ca Rebeca te lasa sa faci ce vrei tu?David al meu e marait tare in dimineata asta. N-a mai plans niciodata asa. Mi-e frica sa nu vina colicii si la noi. Plus ca ma enerveaza rau faptul ca suge ca un haplea si apoi vomita desi il pun si ragaie... Nu vrea sa doarma... Nici ieri n-a dormit pana la 14 cand am iesit la plimbare...

Eu m-am descurcat cu bebe singura, de la inceput. Nu am vrut ajutorul nimanui. Daca vreti sa va ajute cineva e indicat sa o faca la curatenie/mancare....si de bebe sa va ocupati singure.

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Neata!

MI-RI-FIC parcul la 7 a.m.!! Plin de pomi in floare si alte verdeturi si un aer incredibil, si ce rasarit! mmmm... Chiar daca am stat numai o ora si randunoiul parca era un stapan care si-a scos cutzu la plimbare; deh, l-am luat din somn ... Se invartea pe acolo pe iarba si ar fi zis: "c'mon, do your thing..."
Sper sa reusim sa iesim si cu Sasha la ora ai amacar de 2 ori/sapt. E cea mai buna ora, nu e aproape nimeni acolo.

edit
Luny, prietenii tai sunt ca taica-miu, ca si el mi-a zis ca i-a pregatit deja permis de pescuit lui Sasha. Asa si voi cu centura

sovi 35+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza!

aseara am facut baita singurei si ne-a iesit! (dar mi-au iesit si mie ochii din cap )

da, criss, acasa am facut, ca a zis parintele ca e frig in biserica

fug ca plange Tudor!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Buna dimi!incerc sa pun si eu poze noi,dar merge asa de greu...o sa reusesc pana la urma!
la bv,va anunt ca iarasi avem Zapada...a nins incet toata noaptea,si e si frig...cand o sa scapam de iarna asta?!ca m-am saturat...

Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ioana, si Matty mai varsa din laptic cand e culcat pe o parte, dar e normal,nu?..
la noi e a doua seara cand plange la masa de dupa baie, plange cam rau, se agita la san, il apuca, ii da drumul...mi-e mila de el si nu stiu ce sa ii fac...ne-a tinut asa de la 10 pana spre 12,30 noaptea..isi papa manutele, da din caputz nervos, a foame, dar ba apuca, ba lasa sanul.....sotul meu zice ca nu se satura, ca-i e foame, si poate nu e laptele consistent?!..dar ziua papa bine, nu plange, numai seara dupa baie a facut asa urat...voua vi s-a intamplat????

Edit: SOVI, pai ce crezi, ca ta-su nu se gandeste deja cum o sa fie la pescuit cu Matty??!...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Sovi, adevarul e ca la vara o sa puteti iesi la plimbare doar la ora asta sau seara, pe racorica.

Fetele care ati nascut, voi cate kg mai aveti in plus? Eu mai am 5 din 14. Nu ma incape nimic si nici nu am cum sa ma duc prin magazine sa probez chestii... Mi-am luat un trening, ca ala nu trebuia probat si mai am blugii cu banda de gravi... Nici nu ma grabesc sa slabesc, ca mananc f consistent/variat si destul de mult ca sa fie laptic bun pt bebe...Offf, oare o sa mai intru vreodata in hainele mele de dinainte?!

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

hello randunici~
aici e 3.00 am, Sean tocmai ce a adormit dupa o masa buna si un caca maret. m-a disperat, mereu face pishu exact cand sa-i pun diperul nou...am incercat eu mai multe tehnici dar nici una nu a avut rezultat. jetul tot pe pereti ajunge sau...pe fatza lu ma-sa
e un copil asa de cuminte...acum astept sa se trezeasca dupa ora 6 am.
in sfarsit ne-am obisnuit cu tzitzi si alaptatul e acum exclusiv. judecand dupa cat de des face pishu si caca, mananca destul.
inca nu am reusit sa pun pe hartie cum a fost cu nasterea, sper sa gasesc timp zilele astea ca incept sa uit.
am inceput sa ma simt mai bine, mi s-au desumflat in sfarsit picioarele (care au aratat ingrozitor cateva zile) si restul corpului (am devenit foarte pufoasa dupa nastere; ce n-am fost toata sarcina). Dansa e mult mai bine, acum pot sa stau si eu in fund fara sa mor de durere. Inca mai iau pain pills pentru ca ma dor muschii, oasele, spatele....tot. Azi am crezut ca pot sa stau fara ele dar la un moment dat am intepenit. In rest...toate bune.
Vroiam sa va spun ca tzitzi nu ma mai dor asa tare daca folosesc aceste www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2403352" target="_blank">SHELLS + lanolina. dupa ce papa bebe ma dau cu lanolina asta si apoi pun aparatorile si sfarcurile stau linistite fara sa le atinga nimic, trece iritatia si cand vine vremea sa pape bebe iar e muuuult mai suportabil. Daca le gasiti in magazine, eu va recomand sa le incercati. NU doar Avent le comercializeaza ci si Medela si probabil si altele.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI AI AVUT NOROC!!!
MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Luny, l-o fi obosit baitza. David vomita in jet, si pe nasuc si pe guritza...si de multe iri destul de mult laptic... De-asta ma ingrijorez. Si se intampla de vreo 2 zile. Azi-noapte nu s-a mai repetat, sper sa fi fost un episod trecator...

poze

Mergi la inceput