Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 9
mcoca spune:
Ce se intampla azi de bate vantu pe forumul nostru?
Eu ma plicti de moarte
. Macar afara a iesit soarele.
MAi am 5 saptamani de lucru youpiiii.
Vicky
26+ si
Maya
Bebele casei
turturica spune:
Fetelor, nu mai sint mama-zen, sint mama-panica. Am rabdat cit am rabdat, dar dupa busitura de dimineata si dupa faptul ca eu nu-l mai simt pe bebe de aproape 4 zile, plus faptul ca miine trebe sa zbor in anglia am hotarit sa-l sun pe doctor si sa-i spun ce ma doare. Asa ca m-a chemat la el la cabinet, merg la 5 si-un sfert. Sa ma conving ca bebe e bine si sa pot zbura cu inima impacata, ca nu vreau, Doamne feri, sa ajung prin spitale prin tari straine.
19+
AnnaBaby spune:
Turturica foarte bine ca te-ai hotarat sa mergi la dr, o vizita in plus n-are ce sa strice. Si mai mult decat atat, o sa te linistesti si nu o sa-ti mai faci ganduri negre. Te asteptam cu vesti bune. 
Anna
23+ cu
Maria
AMR 17
vinebarza
bebe
poze
M&M spune:
fetelor, am primit un nou mesaj de la Mona,,,e disperata,,,sangereaza mai rau, doctora nu a mai venit sa o vada...
Nu stie incotro sa o apuce. Voi stit vreun medic bun????Unde s-ar putea duce intr-o astfel de situatie, o primesc pe undeva???
Cristina
19+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
vias spune:
am intrat de mai multe ori pe forum sa scriu, dar nu stiu ce naiba am ca atunci cand sa scruiu...inchid totul...

...cred ca este din cauza vremii asteia....asa ma eneveaza!!!!....ieri era asa de fain...trecusem la opincute...de dimineata am avut un soc cand am vazut zapada....si acum este urat afara...mai si fulguie...

Cami 23s+, cu
Timeea Cristina
pustai
vias spune:
Mona ar trebui sa mearga la cel mai apropiat spital...trebuie sa fie URGENTE!!!...nu au cum sa o lase asa....
Cami 23s+, cu
Timeea Cristina
pustai
M&M spune:
Camy, Mona e deja internata la Spitalul Sf Pantelimon, numai ca doctora ei, dupa ce ieri Mona i-a zis ca a fost la dr. Iosup sa faca o eco, aceasta nu a mai bagat-o in seama si i-a zis ca azi o externeaza. Numai ca azi Mona iar a inceput sa sangereze, iar doctora ei nu a mai venit deloc sa o vada...

Cristina
19+ ,cu
Mihai Daniel
anaxena spune:
vai,saraca Mona!!!acum pe bune...cum o ajutam?
eu sunt intr-o depresie pre-natala..plang cand ma gandesc la bb..nu mai am chef de nimik...simt ca mai am o veshnicie pana nasc..vreu sa-mi fac bagajul de spital,dar am impresia ca ma grabesc..vreau sa fac camera Mariei,dar am impresia ca sotului nu-i pasa..deja am devenit greu de suportat,drept pt care azi am stat acasa ca sigur enervam pe cineva
Ana-Maria
27+
am o
MARIA!!!AMR 13sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
boticelina spune:
Of, e groaznic ce i se intampla Monei
Cristina, dar acolo, daca e deja in spital, nu exista un doctor de garda? Cineva care sa poata vedea ce se intampla? Doar n-o fi doctorita ei singura din acel spital, e otusi o urgenta 
Monica
24+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
M&M spune:
Boti, da exista un medic de garda care a consultat-o si i-a zis ca nu poate sa faca nimic, sa vorbeasca cu doctora ei. Stii cum e la noi in spitale...

Cristina
19+ ,cu
Mihai Daniel