Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor! Vai ce zi urata, dimineata ningea la Bacau, cand am tras jaluzelele nu mi-a venit sa cred. Acum parca s-a mai inseninat, de incalzit nu stiu ca nu-mi dau seama din birou. Oricum, unde ieri m-am incaltat cu opincute si m-am simtit excelent, azi am trecut la cizme iar, si cizmele mele sunt cu toc . Asta e, sper sa nu tina mult frigul asta!

Anna 23+ cu Maria
AMR 17
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

vicky, cristina, mersi de lamuriri. Asta ma gindesc si eu, ca e inca micut si d-aia nu il simt mereu cind da din picioruse, numai ca tare bine era cind il simteam, imi lipseste senzatia. Oricum, acuma o sa astept mai rabdatoare.
dara, nici eu nu recoltez celule stem. Am tot citit si nu par convinsa de treaba asta. Si nu e vorba ca n-as face orice pentru puiut, insa par bani aruncati, asa ca prefer sa-i folosesc in alt fel. Bafta la tuns, si eu ar trebui sa merg sa ma tund, ca ma enerveaza bretonul pe care-l am, prea mi-a crescut.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Fetelor mai m-a lasat raceala...ce ma bucur...
Insa duminica mi-a aparut un herpes la buza, cred ca de la raceala sau de la ceva ce nu mi-a priit, adica ceva mancare

De obicei imi iese herpes ori cand mananc ceva cu pofta ori ceva nu nu-mi prieste...

A fost si Pastele si cred ca am mancat cam multe chestii

Nu l-am tratat cu nimic de data asta...este cam pe duca

Oare bebele meu pateste ceva...nici nu stiu ce sa fac

Pe de alta parte din ce am mai citit, nu ar fi ceva grav

Stiti ceva in sensul asta???

Bufi 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua si de la mine,

Am citit mesajul scris de tine LORI si m-a luat cu fiori cum e la noi......ca tre' sa dai bani la doctor, la moasa, la asistenta.......aici nu dai nici un leut la ablsolut nimeni!! La urma cand iesi din spital daca vrei aduci ceva dulciuri in semn de recunostinta. Naspa tare la noi.....oare cand va fi ca aici???

Cum m-am trezit la 6,00 ca imi era foame.....am adormit greu la loc.....si pana am adormit m-am gandit la una alta.....si-mi adusesem aminte MADA de tine cand ziceai ca parintii tai inca nu stiau de bb 2. Banuiesc ca acu' stiu,nu? Cum au reactionat?

SUN eu da cu regimul......acu'....vineri spre sambata iarasi am facut o criza de stomac de am stat treaza toata noaptea.....m-a tinut pana sambata seara. Calcasem pe bec......

VICKY cand zici in vest.....te referi doar la Franta? Ca in Italia se preleveaza celulele Stem , si-inca cum!! chiar cumnata mea le-a si donat.

DANABB dar chiar asa! De unde stie ca ai infectie urinara? Trebuie sa faci urinocultura ca sa vezi daca ai.Cat despre colul scurt, trebuie sa stai mult la pat. Fara efort.

BUJO tare m-am bucurat cand am aflat de Filip. Multa sanatate! Ai vazut? Aici la odisee sunt copii luptatori.

TURTURICA naspa cu cazatura. Nu ai fost totusi la un control?

TURTURICA si VICKY si aici e jale mare in trafic cand ninge, dar cred ca mai peste tot se intampla asa.

In Itlia, adica aici und esunt eu, langa Milano, soare si senin la ora aceasta adica: 11,37 sunt 9°C. Cam frig.

CRISTINA baga ceai cu lamaie si lapte cald, portocale ca au multa vitamina C.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Anka, la mag Barza ai fost sa vezi ce patuturi au? Eu de acolo am luat pt Adrian, sunt f multumita de el. e solid... Saltea am luat cu fibra de cocos, a fost separat, in fine m-a costat cu totul aprox 3 mil in dec 2006.... S-or mai fi scumpit... Daca te intereseaza au si site si poti vedea acolo ce modele au....

Dar, apropos de patut, sa va spun ce am patit aseara, de era sa imi stea inima: Adrian al meu a cazut din patut, adica s-a ridicat cu mainile si a rcazut peste gratiile patutului diect cu capul pe tablia patului nostru care este cam la 30 cm de patutul lui apoi a plonjat pe parchet... Nu va zic ce a plans, nu a patit nimic slava domnului, dar m-am speriat cumplit si apoi cand ma gandeam ce putea sa se intample am realizat ca am avut mare noroc... Pai daca nici in patut nu mai e safe, ce sa-i fac? Trebuie sa comand un patut mai inalt pt nazdravanul meu, oricum aveam de gand fiindca cel pe care il am acum o sa il folosesc pt bebe mic....

Acuma sa nu ma intelegeti gresit, patutul e f bun, numai ca am un baietel tare neastamparat...nu stiu exact ce inaltime are patutul...

23+ cu si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Dana, nu iti interzice nimeni sa le prelevezi daca nu vrei neaparat, dar dupa ce iti explica ce si cum nu mai vrei :). Da ok pentru donat (pentru a le folosii la copii nascuti cu probleme), dar zic ca nu exista garantia ca celulele vor mai fi bune peste 5 ani, plus chestia cu kilogramele (greutatea maxima pana la care le poti folosi).

Madina, ce mai distrat cu Adrian cel zburdalnic :).

Vicky 26+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Bufi, nu reprezinta nici un pericol pt bebe herpesul.
Dana, offf!!! Eu nu inteleg cum de nu trec aceste crize???Mananci ceva ce nu iti prieste?? NU iei medicamente care sa isi faca efectul?? Multa sanatate si ai grija de tine.

Cristina 19+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

VICKY din ce ai scris, intelesesem ca in vest nu se face prelevare de celule stem.

CRISTINA mancasem cateva felioare de castravete murat. Tratament nu iau....cand ma apuca durerile iau Gaviscon sau Maalox....

Aici vremea se incalzeste. La ora aceasta: 13,40 sunt 13° C. Asa am arpofitat si am curatat putin plantele din balcon. Dupa ce le-am curatat am zis hai sa dau putin cu insecticid impotriva gandacilor, insectelor.....si dadeam de zor pe plante....cand de fapt, in contenitor nu era decat apa.....il folosisem anul trecut pentru a racori plantele....uitasem.....ma duc sa ma intind....

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna ziua fetelor!
M am bucurat mult cind am citit ca bb Filip este bine ,la fel si Mona.
SUN sa stapaneasca sanatoasa Galu cadourile primite!
MADA... am vazut sufrageria ,foarte frumoasa,felicitari!
DANA...tu ai vorbit cu doctorii despre recoltarea de celule Stem?Doctorul meu nu mi a vorbit nici despre nastere,nici de celule Stem sau epidurala.Cred ca este inca devreme sau ca ar trebui sa l intreb eu!
Ieri am dat cu var in camera lui bb Alex,am facut blue.Mai am de lipit banda adeziva cu Winnie .Altceva nu am gasit as fi vrut si alte desene mai marii.O sa merg saptamana asta la un magazin chinezesc poate gasesc acolo.
Am masa ptr infasat imi mai trebuie salteluta,patul ,alte perdele ,lustra cu winnie si un covoras.
Merg saptamana asta sa vad ce gasesc.
In rest noi suntem bine sper ca mi s a inchis colul,merg abia pe 10 aprilie la control!
Nu mai rezist sa stau fara sa fac nimic!
Va pup pe toate!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor , mai trec si eu pe aici sa nu ma dati disparuta chiar de tot . La noi a fost pastele dar nu am simtit acest lucru ca nu am facut nimic deosebit , o sa fac de pastele ortodox cate ceva .
Noi am fost f. ocupati , am cumparat multe de la ikea pt. camera lui Mandy sa o terminam , a pus sotul terasa in gradina , euy am facut curat , astazi am spalat pe jos ceea ce e f,. mult avand in vedere cate incaperi am .
In rest sunt bine , ma mai chinuie spatele insa e o.k. e suportabil .
De acum ma duc la dentist si dupa fac manacare si cam atat .
Ma bucur ca aud ca Bujo si Mona sunt bine , de abia astept sa scrie si ele .
Va pup dulce si cred ca mai vb. maine .

Alina 27 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput