Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 10
mcoca spune:
Uuff saraca Mona. Sunr foarte revoltata pe doctorul de garda : cum adica nu-i poate face nimic??? Da ce el e de paie? In primul rand e responsabilitatea lui, ca el e de garda!
Vicky
26+ si
Maya
Bebele casei
boticelina spune:
Cristina ma apuca disperarea cand citesc asa ceva. Io as fi fost in stare sa sun la 112 din spital, e inadmisibil... 
Monica
24+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
Louana_me spune:
Mona, nu am cum sa te ajut fizic, dar ma rog pentru tine!
Bunul Dumnezeu sa iti dea gandul cel bun si sa stii ce e de facut.
Totul este greu pana devine usor....
Louana
25+ cu iubita mica
M&M spune:
Vicky, din pacate asa se intampla in spitalele din ro....
Cristina
19+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
mcoca spune:
Mi-am adus aminte ca e o fata la odisee care are cumnatul medic. Nu mai stiu cum o cheama dar parca ea s-a oferit sa o ajute pe Mona data trecuta. Voi mai stiti despre cine e vorba, aveti cumva numarul ei de telefon?
Vicky
26+ si
Maya
Bebele casei
M&M spune:
quote:
Originally posted by mcoca
Mi-am adus aminte ca e o fata la odisee care are cumnatul medic. Nu mai stiu cum o cheama dar parca ea s-a oferit sa o ajute pe Mona data trecuta. Voi mai stiti despre cine e vorba, aveti cumva numarul ei de telefon?
Vicky26+ si
Maya
Bebele casei
Vicky, da , ai dreptate, e vorba de Miha_miha...Acum vorbeste Mona cu doctorul recomandat de Miha_miha...astept sa ma sune sa imi zica ce au stabilit...
Cristina
19+ ,cu
Mihai Daniel " Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
boticelina spune:
m-am uitat in listutele cu medici de la alte odisee si mai este o fata care are doctor de la Pantelimon. Oare sa-i dam un PM? poate ne da nr doctorului ei sa o preia si pe Mona.
Incercam?
Monica
24+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
M&M spune:
Boti, de obicei nu prea se baga un doctor peste alt doctor.
EU tocmai am vorbit cu Mona, e tare descurajata!!! A vorbit cu dr. respectiv care a sfatuit-o sa ramana la Sp. Pantelimon, datorita situatie dificile in care se afla Mona si spunandu-i ca un drum acum e destul de pericos, placenta se poate dezlipi in orice moment....A ramas ca Mona sa incerce maine sa vorbeasca cu dr ei...
Offf!!! Ce situatie, numai la noi e posibil asa ceva!!!
Doamne ajuta sa fie bine Mona si bebe Codrin!!!
Cristina
19+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
mcoca spune:
Mai, ok, ok sa ramana acolo, dar mi se pare absurd ca pana maine nu se uita nimeni la ea. E o urgenta ce naiba, din cauza unei hemoragii poti sa mori. Nu poate sa se "lepede" de doctora ei?
Vicky
26+ si
Maya
Bebele casei
anaxena spune:
nu avem decat sa ne rugam pt Mona si pt bb Codrin...s-a informat cineva referitor la ce se intampla in caz de dezlipire a placentei..Mona are 28s ca si mine..teoretic dc s-ar nashte bb ar avea sanse mari de viata...nu ma bagati in seama,ma gandesc la ce-i mai rau
Ana-Maria
27+
am o
MARIA!!!AMR 13sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!