Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Offffff in sfarsit reusesc si eu sa intru. Dupa cum v-au spus fetele Filipocu nostru e bine Slava Domnului. Sa va zic....
Am ajuns la spital si aveam emotii cu caru ca nu-l cunoasteam pe nenea asta. Si mai si citisem despre el ca e cam sarcastic si plictisit. Si stand asa acolo apare un nene pe la 60 ani cu un mers agale si cand vede cate eram in fata cabinetului zice catre altu: "In pi...a ma-si ca iar incepe o sapt din aia." Intram buluc in cabinet si ne intreaba in graba pe toate care e treaba si apoi pe rand le rezolva. Majoritatea erau cu dosar de FIV si aveau in jur de 40 ani. Ma baga in cabinet si ma intreaba care e problema. Ii zic de eco si ce ne-a zis cu ventriculul si face ochii mari si se stramba ca si cum as fi zis cine stie ce prostie. Imi face eco si dupa vreo 5 min zice: "n-are doamna copilu nimic, e perfect normal ,toate organele sunt la locul lor, are 630gr" Nu va zic cat de usurata m-am simtit. Il intreb cat costa consultatia, imi zice ca nimic. Eu insist (dr de la brasov care mi-a dat trimitere mi-a zis sa platesc consultatia ca abia mi-a facut loc). Zic: "chiar nu trebe sa platesc nimic?" Si imi face semn sa-l pup pe obraz Va dati seama ca oricum imi venea sa-l pup de fericita ce eram. I-am multumit si dusa am fost. Cand am iesit sotu avea o fata grava si mi-a zis ca eram rosie ca focu si s-a speriat cand m-a vazut. si uite asa am scapat cu bine. Din pacate sotu a racit pe drum si acu boleste de zor cu febra mare. Crek a fost si oboseala de pe drum pe care am resimtit-o si io din plin ca s-au indesit contractiile. Duminica noapte am dormit foarte prost amandoi din cauza emotiilor si din cauza ca am dormit amandoi e un pat de o persoana. In fine, suntem foarte fericiti ca totul e bine si vreau sa va multumesc tuturor pentru sustinere, am simtit ca v-ati gandit la noi
Am vb si eu cu Mona si ieri si azi si mi-a zis ca nu s-a dus dr sa o vada si mi se pare si mie strigator la cer. Si o inteleg ca nu stie ce sa faca, medicii astia se apara unii pe altii pana in panzele albe. Sa speram ca se gaseste unu care sa o consulte. Doamne ajuta!!!!

bujo 23+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara fete dragi,

Jovana imi pare rau ca nu poti ajunge DAR ma bucur ca bebelina va veni in casuta renovata! Inteleg cum e cu praful si muncitorii! Sa vezi insa ce frumos va fi apoi!

Camy ce somnorici esti...uneori mi-as dori sa fiu si eu asa si sa nu mai am baterii super-duracell, dar nu pot fi altfel:) Ce bine ca o sa vina mami tau si o sa va si mutati! Cu rabdare si intelepciune le rezolvati pe toate, o sa vezi!

Ina ma bucur ca macar 0,01% te-a ajutat ce am scris. Da, ai dreptate cu "desfiintatul"...ca daca un medic vrea sa te faca praf si apoi sa spuna totusi "e bine", nu prea ai cum sa nu dai in paranoia! Dar, crede-ma, valorile tale sunt normale...m-ai facut sa ma uit pe echografii si sa vad ca se incadreaza in limitele pe care mi le-au scris ei...Deci stai linistita si asteapta-ti minunea imputzata cu drag!:)

Miruna multumim de pont! Anka, si nu numai ea, se va bucura de informatie! Si noi toate ne bucuram cand mai vin in vizita mamici sau viitoare mamici!

Cami suuuuper! Sa traiasca putza mica si sa fie sanatos! Ahhh, stiam eu!:)

Caris m-ai facut sa rosesc. Da' nu-s minunata deloc, am doar hardu' mai mare:) Imi pare rau de candida aia nesuferita...stiu ca in timpul sarcinii e destul de des intalnita! Tin pumnii pt maine la eco si te asteptam cu vesti de la superlativ in sus!

Lori felicitari inca o data pt prietena ta! Mie mi-e clar ca fiecare dintre noi are o cale pe care trebuie sa mearga...una trasata de Cineva de Sus. Ma bucur ca totul e bine cu ei!

Estrella nici tu nu vii:( DAR stiu ca plecati sa va relaxati, intr-un mini-concediu...asa ca se iarta! Va povestim cu siguranta si va aratam si pozeeeee!

Vic ce ma bucur ca sunteti ok! Ma gandeam ca stai acolo, pitita si tristuta, si nu-mi placea ideea deloc! Ce tare cu ninsoarea...si la voi si la Mada! Si cica ar veni primavara....totusi! Ai mancat bunatati?

Mada e clar, trebuie sa schimbati ceva la programul scumpetei! Sau poate o fi agitata in ultima vreme, cu lucrarile voastre. Sau o fi vreo noua faza de crestere....Ceva este si trebuie luate prin eliminare! Auzi, nenea ala e englez?..cu aragazu! Ca e la fel de serios ca ai nostri, asa...:)

Dana este cel putin ciudat ce ti-a spus dr ta, pe bune! Infectia urinara nu se vede, nu se nimic... se confirma in urma uroculturii! Hai ma, ca parca ar fi ca babele alea de citesc in forma burtii, cu par sau fara, cu pete sau fara, etc. Eu zic sa mai consulti un medic..e pur parerea mea!

Turtu si la voi ningeee? Mai s-a tampit vremea de tot! Ai grija cu alunecatul, te rog! Lasa mai kg, important e ca te simti in forma! Ma bucur ca mergi la dr..e mai bine pt linistea ta!

Cris ai grija cu raceala. E adevarat ca-i ciudata tare vremea, dar ai mai trecut prin asta si nu cred ca-ti mai doresti! Sanatate!

Turtu stai fara grija! La inceput nu il simti zilnic si este normal!

Ia uite si la Anna la Bacau a nins! Anna e bine ca mai poti purta tocuri!

Bufi stai linistita ca nu pateste bebe nimic de la herpesul tau! Pe cuvant de onoare!

Danutzule uof mai! Tu ti-ai bulit rau stomacelul si e cam nasol! Incearca sa tii un regim drastic si cred ca asta e cheia!(eu cand am avut ulcer, era atat de rau incat in afara de supa chioara, morcov fiert, paine prajita si piept de pui la gratar nu puteam manca nimic. fara sare, fara nimic. nasol ca a durat 1 an) Asa ca ai grija mare, mai ales ca acum oricum digestia este foarte ingreunata din cauza sarcinii!

Adina ce dulce e Aditzul! Bine ca nu s-a intamplat nimic...asa-s copiii astia nazdravani!

Ella super ca ati reusit sa faceti camera lui bebe Alex. Sa ne pui pozici cand e gata, daaaa? Si stai cuminte acolo, macar pana afli ce si cum e colul!

Alina sa ne arati poze cu camera lui Mandy. Si cu terasa! Bafta la dentist!

Cris ooof ce vesti urate! Eu zic ca pe Mona ar trebui s-o vada un medic, orice alt medic de acolo!!! Nu trebuie sa stea asa...sau macar sa mearga la alt spital, la urgente! Doamne-Sfinte cum sunt unii de-si spun doctori....Ma rog pt Mona si bebe Codrin!

Ana ia iesi tu din depresie..hai! Lasa ca va veni si vremea bagajului si a decorarii camerei Mariei. Daaaa? Fruntea sus!

Sunt socata inca din cauza situatiei Monei....

Si eram asa fericita...

SUN26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ana, trebuie sa ajunga la 32 de saptamani...oricum si Mona gandeste la fel...
Nici nu stiu ce e mai bine sa faca....Offff!!!

Cristina 19+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Bun venit acasa, Bujo! Felicitari inca o data pt vestile minunate!

Boti tu esti bine si cumintica in pat, da? Saptamana viitoare mergi la dr?

SUN26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Doamne, nu-mi vine sa cred ce citesc despre Mona si despre dr. ei, ce femeie fara suflet!!!! S-o ajute DD pe ea si pe Codrin!!!! Chiar nu stiu ce sa zic!!!

23+ cu si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Bujo bun venit acasa cu vesti minunate!

Sun ar fi bine daca as sta in pat dar m-au chemat la munca si ieri si azi, ieri 3 ore, azi toata ziua, sper sa ma lase in pace pina lunea viitoare. Desi maine mi-am propus sa fug 2 ore sa-mi schimb carnetul de sofer ca expira. Halal concediu...

Ana, la 28 de saptamani, sansele de supravietuire sunt mai mult teoretice din pacate, are dreptate Cristina, abia de pe la 32 se poate spera cu adevarat si de la 36 poti respira usurata...

Monica 24+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Am sunat-o iar pe Mona si din pacate situatia nu e stabila. Sangereaza in continuare si a vb cu dr pe care a recomandat-o Miha_Miha care i-a zis ca ea e rezidenta si nu se poate baga la cazuri atat de grave ca nu poate efectua o cezariana de urgenta. A sfatuit-o sa stea cat mai linistita si sa continue tratamentul cu litice pe care il face ca altceva nu poate face. Pt desprindere de placenta inca nu s-a inventat nimic si numai o minune o poate face sa duca sarcina la capat. Dr ei inca nu a venit sa o vada si la medicul de garda nu s-a dus pt ca un control ar inrautati sangerarea. Nu poate decat sa astepte si sa se roage. A zis ca maine o s-o caute pe asta ca in seara asta sigur nu-i raspunde la tel. Of Doamne ce om!!!
Sa dea Domnu sa fie bine, i-am zis ca suntem alaturi de ea.

bujo 23+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Boti pai ai grija si tu! Hai, gandeste-te la Garghi si lasa-i pe cei de la job sa se descurce si singuri! La odiseea de martie-aprilie este o mamica ce a nascut la 30 sapt. Bebelina era in spital inca dar totul mergea bine!

Am sunat-o si eu pe Mona si am vorbit o gramada cu ea si am incercat s-o ajut macar moral! Din pacate (si are toate motivele) era tare abatuta si plansa!

Si i-am promis ca ne interesam si noi de un medic "con cojones", care sa o poata primi la el. Este clar ca tanti aia este de-o moralitate indoielnica daca a putut sa reactioneze asa! Acum vin eu cu ruga la voi...care are un medic foarte bun la un spital de stat si care s-ar baga la o sarcina cu probleme? A mea e doar la privat, din pacate...

Ma doare sufletul pt Mona dar imi pastrez convingerea...bebe Codrin va veni pe lume si va fi un bebe perfect sanatos!

SUN26+

Mergi la inceput

Offff!!! M-a intristat atat de mult situatia Monei; eu ma gandeam sa ceara un transfer interspitalicesc, dar Mona zice ca nu e posibil...atat d.p.d.v administrativ, birocratic si ce o mai fi, dar si din cauza placentei care se poate dezlipi in orice moment. Totusi ar fi trebuit sa mai ceara parerea unui medic....

Mergi la inceput

Bujo, abia acum am avzut ce ai scris!!! Ma bucur mult pentru voi ca totul este bine si bebe Filip nu are nimic.Multa sanatate sotului...

Mergi la inceput