Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Tiberica multa sanatate fetitei tale!

Boti felicitari pt marirea de salariu, chiar ca e o veste buna si-ti tot vine sa te duci la serviciu pt asta!

Anna 23+ cu Maria
AMR 17
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Vicky am luat biberoane si sterilizator de pe-acum pt ca sigur le voi folosi. Sa ma esplic: bebe chiar daca papa exclusiv san tot o sa mai bea si apa sau ceiut si pt alea prefer biberoanele pt ca cu lingurita ii uzi hainutele si nici nu bea cine stie ce cantitate (probat pe bebele nasei noastre) deci vor folosi biberoane care vor trebui sterilizate. Apoi, eu voi face cezariana, la cezariana nu vine laptele la fel ca in cazul nasteruilor naturale deci e posibil ca in primele zile sa fie nevoie de hranit cu formula = biberon = sterilizator. Iar in cazul meu particular e posibil sa n-am laptic deloc

Prosoapele sunt mai multicele pentru ca poate nu speli in fiecare zi si iarna chestiile groase se usuca mai greu. E posibil ca cu doar 2 prosopele sa ramai o zi descoperita la iarna. Dar si prosopelele gargaritzei sunt diferite 2 sunt din frotir (material clasic de prosop) si 2 din jerseu, mai de vara, asa. Stiu, sunt cu capul ca m-am gandit si la sezoane dar asa sunt io.

Alte obiecte sunt multe pur si simplu pentru ca sunt si pentru finutza, sa aiba fetele chestii la fel

Monica 24+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Am vrut sa pun un articol despre nastera in apa,dar nu mi-a iesit.Sunt totusi novice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Merci Boti . Astia de aici zic sa nu ii dai altceva in afara de lapte. Ma intreb daca e de ajuns in caz de canicula. pentru colici e un sirop care se da cu lingurita/seringa, ca se da in cantitati mici.
Aaa si FII POZITIVA, o sa ai lapte :).

Vicky 26+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

fetele, am plecat la aeroport. Ne auzim duminica. Sper sa aud vesti bune legate de mona.
Sa fiti cuminti si sa nu scrieti prea mult, ca s-apuc sa recuperez
pupici tuturor

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Turturica calatorie placuta si ai grija de tine!

Anna 23+ cu Maria
AMR 17
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Sursu da, la Eva o sa nasc. Si e singura din tara unde se naste in apa. Cik vor sa faca si la Bucuresti dar deocamdata nu. Eu o sa nasc pe uscat
Boti nu vreau triplock sau overlock ca sigur nu-mi permit si nici n-o sa folosesc asa mult. Sper sa gasesc un model care sa festoneze si sunt niste modele care si festoneaza. (XL5600 si BC2500) Crek pana la urma o sa iau de pe site ca am tot asteptat pana acu sa vad la magazine. Dar inca nu ma grabesc. Ma descurc cu Zingeru si cu Veronica

bujo 23+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Sursula, si mie mi-e frica, dar parca mai frica imi e de ideea de operatie si de recuperarea mai grea de dupa cezariana . Cred ca prefer sa indur o nastere naturala dar sa ma refac repede, decat o cezariana care sa isi lase amprente mai adanci.

Boti, felicitari pentru marirea de salariu

Turturica, drum bun si distractie placuta

Didi 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Am intrat si eu un pic sa va spun, celor care sunteti interesate de Cursurile de puericultura de la Filantropia, ca am citit pe un alt site despre copii mesajul unei gravidute care spunea ca saptamana asta nu se tin Joia ci Vinerea de la 17:00, ca cica e sala ocupata de studenti.

Boti,
felicitari pentru marire!

Tiberica, sanatate fetei! Sper sa rezolvi cum vrei tu cu operatia.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca(25sapt)

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput