Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 20
Tecky spune:
Boti, felicitari pentru marirea de salariu! Esti o tipa foarte activa,nu stai locului deloc!
Eu de cand am ramas gravida am tot primit cadouri de la prietene si rude constand in hainute si jucarii.Am atat de multe si toate sunt frumoase dar mi-e teama ca fetita mea nu va apuca sa le poarte pe toate pt ca va creste repede.Apropo voi cum veti imbraca bb cand iesiti din spital?
Tecky 25 sapt 
mcoca spune:
Tecky, stiu ca ai mai intrebat, dar eu habar nu am sa-ti raspund. Aceleasi intrebari mi le pun si eu ca si tine, dar cum am mai zis astept para malaiata de la asistentele alea de puericultura de la maternitate :). CRed ca depinde foarte mult si de cat de mare e copilul. Din cele culese incoace si-n colo, in prima sapt (asu chiar primele 2) trebuie imbracat un pic mai gros (adica nu maneca scurta chiar in plina vara).
Vicky
26+ si
Maya
Bebele casei
Louana_me spune:
Bujo, multumesc de raspuns. Acum am inteles si eu de ce mi-a zis medicul de familie ca imi a da prenatalul de abia din mai. Sper sa stie si dr meu gineco regulile astea ca sa intru mai repede in prenatal.
Anna, prietena mea e dintr-o localitate de pe langa Bacau, si nici ea nu stie preturi si alte detalii. Cand va afla ea ceva iti spun si tie. Si sper sa aveti amandoua conditii bune la maternitate, ea va naste prin iunie parca.
Totul este greu pana devine usor....
Louana
26+ cu iubita mica
boticelina spune:
Fetele, referitor la cum imbracam bebele, Anka a spus niste lucruri minunate acum cateva capitole. In spital va sta cu body si salopeta, asta daca nu-i infasa, in Cta ii infasa. Dar acasa sigur in primele saptamani vosr sta cu body cu minecuta lunga seara si noaptea plus un pantalonas/sleepsuit, caciulita dupa baie. Fiindca e vara, poate peste zi vor fi momente cand va sta si doar in body maieu sau tricou, dar nu pentru mult timp ca ei nu-si regleaza singuri temperatura.
Afara la plimbare si eu ca si Anka imi propun dupa un optimist 2 saptamani (din cauza de operatie si de trecerea la programul cu bebe). Deci afara va avea peste ce are in casa inca o hainutza plus caciulita, cel putin in prima luna.
Oricum eu cred ca vara asta n-or sa prea vada ei mineca scurta afara. Deci toate bodyurile alea frumoase cu mineca scurta luate de noi mamicile indragostite de hainute, tot drept pijamale vor sfarsi ![]()
Monica
24+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
M&M spune:
Boti, felicitari pt marire!!! garga e o norocoasa!!!
Turturel, drum bun!!!
Tecky, eu habar nu am cum trebuie imbracat bebe cand iese din spital...Eu tot imi zic ca mai e atata timp pan atunci!!!![]()
Cristina
19+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
mcoca spune:
Buun, bag de seama ca eu sunt cea mai inconstienta :). Noi vrem sa facem botezul pe 26 iulie (la 3-4-5 saptamani probabile) si a doua zi sa plecam o saptamana in vacanta :) cu catel si purcel (a se citi cei 4 bunici). De scos afara iarasi ma gandesc sa o scot imediat ce venim acasa. MAi fetelor, voi ma bagati in ceata :). In cartae mea scrie ca poti sa-l scoti pe bebe imediat ce are 3kg.
Vicky
26+ si
Maya
Bebele casei
bujo spune:
Vicky nu te mai stresa, o sa te adaptezi din mers. Cu siguranta si noi o sa mai facem ajustari la fata locului.
bujo
23+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
danangie spune:
TECKY eu il voi imbraca cu manecuta lunga. Cum se zicea bbii la inceput nu reusesc sa-si regleze temperatura......pe urma afara.....chiar daca-i cald e bine sa aiba manecuta lunga ca il fereste de soare, mai treci pe la umbra.....ei sunt mititei......cat despre caciula.....depinde de locul in care se va afla. In casa nu.....vom vedea.
TIBERICA curaj si sanatate fetitei. Si tu sa ai grija de burtik.
BOTI mama ce visez si eu la asa ceva! Marire de salar.Felicitari.
TURTURICA drum bun si distractie placuta.
VICKY si eu voi scoate bbul imediat afara. Aici chiar se sfatuieste sa nu stai in casa.Deci nu voi astepta cele 2 sapt. Bine voi sta doar la aer, nu voi merge in magazine,etc.
mult asteptat
tiberica spune:
Vicky, Anna si Caprioara multumesc pentru incurajare.
In legatura cu scosul bbului afara: eu stau la curte si cand am nascut fetita, e adevarat ca au trecut 13 ani dar cam aceleasi vreemuri sunt ...pot sa va spun ca la 1 saptamana puneam carutul afara in gradina si ea acolo dormea ziua...
In legatura cu ce il imbracam pe bebe Boticelina a scris exact ce trebuie.
Eu am nascut in 1995 la Municipal , p[e vremea aceea era singurul spital unde iti dadea voie cu bb in camera si am stat singura la rezerva asa ca astept eu prima zi sa vina doctora sa- mi spele fetita cam pana pe la 9 seara si pana la urma m-am hotarat si am desfasat-o pentru baita dar nu stiam cum sa o tin caci era chiuveta nu cadita...si merg la fetele din salonul alaturat si le intreb pe ele cum tine dr bb la baita ( la prima baie venea dr dupa aceea veneau asistentele) si dupa ce mi-au aratat am mers in camera si i-am facut o baita grozava, singura . De imbracat i-am pus pampers, cu toate ca pe vremea aceea inca se mai legau la picioruse copii ca sa aibe picioarele drepte si i-am dat o camasuta ( era in iulie), am pus-o in patut si am invelit-o cu un scutecel. Cand a venit doctora si a vazut nu-i venea sa creada ca am spalat-o singura. Dar stiti ce am uitat sa folosesc ? sampon si crema. Asa ca am spalat-o dar fara sampon si nu i-am dat nici cu cxrema dupa...Fetelor toate vin de la sine , la momentul potrivit.
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 22+
Dai Vointa , Iei Putere!