Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 18
Tecky spune:
Mishuc si eu tot cu epidurala vreau sa nasc.In Bucuresti majoritatea spitalelor lucreaza cu epidurala,nu se mai accepta ca femeile sa suporte chinurile nasterii.Majoritatea prietenelor mele au nascut cu epidurala si niciuna nu a avut probleme.
Fetelor am si eu o problema:eu voi naste la inceputul lunii iulie si nu stiu cum sa-l imbrac pe bb:body-uri cu maneca lunga sau scurta,caciulita sau nu?Voi cum va veti imbraca bb?
Tecky 25 sapt 
sursula spune:
Turturelule,si eu zic ca e baietel.Gresiram au ba?
Eu merg si la Kidex si la Baby Expo-abia astept sa fiu inconjurata de multe lucruri frumoase pentru copii mari si mici!
Si bineinteles ajung si la intalnirea de burticoase!
Cat despre nasterea naturala cu sau fara epidurala...mi-e o frica de mor!!!Cezariana suna atat de comfortabil!Nu vreau sa fiu lasa,voi vedea in apropiere de termen,dar ,secret:mi-e asa o frica!!!!
Sursula
20+bebe Tudor
tiberica spune:
Va pup fetelor!!1
Acum am reusit si eu sa intru si citind din urma am fost surprinsa de situatia Monei...un alt medic nu o sa intrevina peste dr ei si nici nu se poate muta din cauza situatiei pe care o are dar, sincer, eu le-as face un scandal...as merge la director si as suna si pe la reporteri...oricum ii doresc numai bine pentru ea si bb mic. Fratii mei gemeni s-au nascut la 28 saptamani si acum sunt mari , sanatosi si unul dintre ei are si bb mic.
Sun o sa fac tot posibilul sa ajung sambata spun asta pentru ca azi am fost cu fetita mea ( ALina) la dr ca se plangea de dureri de cap am fost la oftalmologie unde e ok dar i-am facut o echo abdominala si are apendicele inflamat. MAine sau poimaine merg la Medlife sa vad conditiile lor pentru o interventie chirurgicala, eu fug ca de naiba de spitalele de stat...ma gandesc ca , in cazul, in care o opereaza sambata nu am cum sa ajung. Daca o opereaza vineri atunci pot da o fuga sa vin sa stau putin cu voi.In plus, am avut contractii si dureri de spate iau Nospa si supozitoare scobutil, dr mi-a recomandat sa stau cat mai linistita pentru ca,cu sarcinile pierdute anterior am avut probleme cu coagularea sangelui si pana nu repet analizele la Fundeni sa isi dea seama ce se intampla crede ca ar fi mai indicat sa stau in pat cat mai mult si fara efort. Am inteles ca sunt doua artere care transporta sangele la placenta fatului si in urma echo pe care am facut-o luni au dedus ca estre o diferenta intre ele cam mare si nu vrea sa risc pana nu stim exact rezultatele de la Fundeni.
Oricum , singurul impediment cu intalnirea ar fi cu fetita daca se opereaza sambata sau nu. VA anunt vineri dupa ce merg la Medlife.
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 22+
Dai Vointa , Iei Putere!
boticelina spune:
Salutari si de la noi pt toate burticile.
Eu azi iar am avut o zi plina, am inceput de dimineata, pe o vreme de sa nu dai un caine afara din casa, ba ningea, ba iesea soarele, ba ploua, of, cine s-o mai inteleaga... Dar am reusit sa-mi schimb carnetul de conducere, am alergat, am schimbat taxiurile ca pe sosete, am dat o fuga si pe la bricostore unde, pe linga culori pt lavabil, am pus laba si pe niste perdele minunate de in, la un superpret, aveau reduceri de 50% la perdele si draperii, apoi m-au chemat la munca, dar pt lucruri bune: s-au renegociat salariile si mi-a crescut salariu cu 25%
, asa sa ma tot cheme, ca vin intins ![]()
Imi pare rau ca Mona tot nu reuseste sa faca ceva, dar daca Tutunaru a vazut-o odata, oare n-ar accepta s-o mai primeasca inca o data? El se si pricepe la sarcinile cu probleme si e oarecum si pacienta lui, nu?
Bujo Bravo pt cumparaturile pt bebe Filip, si eu as croitori dar am reusit sa vand masina de cusut si acum astept sa-mi iau una mai performanta, voi trece la un Brother, dar va intra in promotie abia peste 3 saptamani (sau cel putin asa m-a asigurat importatorul), deci... mai stau desi am front de lucru cacalau.
Eu nu am visat bebelina niciodata, de fapt nu visez nimic desi toata lumea ma atentionat c-o sa am niste viseee...
Monica
24+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
AnnaBaby spune:
Sursula si eu sunt la fel de lasa si vreau cezariana. Insa incerc sa nu ma fixez pe ideea asta fiindca am auzit o situatie in care fata a stat linistita toata sarcina cu gandul ca face cezariana si pana la urma i s-a declansat travaliul putin mai devreme, s-a dus la maternitate iar medicul (nu era medicul ei) i-a spus ca e destul de dilatata si nu-i face cezariana, ca poate sa nasca natural. Asa ca saraca de ea, nefiind pregatita psihic deloc, a suferit o adevarata trauma, refuzand sa-si vada si copilul in primele zile - depresia postnatala fiind mult mai accentuata decat ar fi fost normal. Asa ca incerc sa-mi pastrez optiunile deschise, macar sa fiu cat de cat obisnuita cu ideea, cu toate ca-mi e foarte greu. Sincera sa fiu nu ma vad in stare sa nasc natural.
Anna
23+ cu
Maria
AMR 17
vinebarza
bebe
poze
bujo spune:
Boti si io vreau tot un Brother, cine stie cunoaste
Dar vreau neaparat una care sa si surfileze ca m-am saturat sa surfilez la mana. Fato da tu n-ai stare deloc. Park trebuia sa stai in pat. Cand mai mergi la medic?
bujo
23+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
mcoca spune:
Tiberica, ii tin pumnii Alinei. Ai dreptate sa vrei sa o operezi la privat. Sa ceri sa ii faca laparoscopica, sa nu o taie pe burta.
Boti, felicitari pentru marire.
Am si eu niste intrebari stupide de pus (sunt cu ochii pe hainutele tale Boti)
- de ce cumparati bibe + sterilizator de acum ? Eu vreau sa alaptez si ma gandesc ca nu am nevoie de bib. Am primit cadou unu si ma gandesc ca imi ajunge. In cazul in care nu o reusesc cu alaptataul, dau o fuga la farmacia din coltz.
- Boti, de ce ai luat 4 prosoape ? Eu ma gandeam ca 2 ajung …
Vicky
26+ si
Maya
Bebele casei
AnnaBaby spune:
UUFFFFF, iar ninge! Cand iese soarele, cand ninge! CIne sa mai inteleaga vremea asta?
Anna
23+ cu
Maria
AMR 17
vinebarza
bebe
poze
boticelina spune:
Bujo am reusit sa vand masina celalata cu 250 de lei si voi lua brotherul asta cu 450, vine in promotie la Kaufland din 15 aprilie. Tu poftesti la un triplock?
ca si io poftesc la unul dar cel mai ieftin e 700 de lei si nu-mi permit acum. Oricum m-am imbolnavit ieri ca m-am uitat ce preturi au masinutele si overlock-urile in state. Un triplock super cu 3 ace si 4 fire care si taie materialul e 200 $ daca voi reusi sa-l conving pe un amic sa-mi aduca l-am prins pe D-zeu de picior. Doar ca are 10 kile si o sa-l cam cocoseze, sa vad daca vrea.
Io as avea chef de zacut in pat dar n-am conditii
. Din pacate sunt singura din companie care face anumite treburi si daca trebuie ceva sunt chemata, n-are cine sa-mi preia sarcinile desi sefu meu incerca sa gaseasca pe cineva. Sunt disperati si le tremura vocea cand suna dar nu pot sa-i las fara standuri si pliante si reclame si alea, alea, asta e.
Monica
24+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
sursula spune:
Bujo,tu la Clinica Eva vei naste?Am citit lucruri foarte bune despre ea,inclusiv despre nasterea in apa.In bucuresti nu stiu daca se practica undeva,eventual la Euroclinic.Voi ce stiti despre nasterea in apa?
Sursula
20+bebe Tudor