Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Oribile mai cosmarele astea, ca m-am sculat asa de obo ....

Turtu, la tine e prea devreme inca pentru calduri :d, da' lasa ca vor veni si la tine. Eu eram friguroasa casei, iar acum sunt plina de calduri. Eu credeam ca tu esti in avion la ora asta.

Vicky 26+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Turturica, Mona sangereaza in continuare, imi zicea ca au aparut si cheaguri de sange , mai mici. La eco, doctora i-a zis ca totul este ok si cu bebe si cu placenta. Eu nu stiu ce sa mai cred...Adica Iosup, vede dezlipire de placenta si doctora ei nimic, dar recunoaste ca aparatul e depasit...

Cristina 19+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Vai de mine nu pot sa cred ce i se intampla fetei asteia,ma apuca nervii eu de fel sunt mai impulsiva si cred ca as fi facut un scandal mare de tot, iar sotul cred ca facea mult mai rau ........
Poate se rezolva pana la urma,dar mare este mizeria in sistemul sanitar ramanesc,imi vine rau cand ma gandesc ca pe mana astora ne incredintam noi copiii si propria viata.
Si eu am citit pe site ca e si pentru bebelusi si gravide Kidex-ul ca si Ana.Sper sa ajung ca altfel ma oftic rau.

24+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Si eu am avut un vis ciudat cu bb acum 2 nopti - parca se misca foarte tare in burtica si se vedea piciorul cu degetelele si la un moment dat, nu stiu cum, l-am scos afara si ma miram de cat e de mare, ca mi se parea destul de dezvoltat bb de parca ar fi avut 9 luni nu 6, si ma gandeam - Doamne ce mare o sa se faca! Si dupa aceea l-am bagat pe bb la loc in burtica. Nu-i asa ca sunt nebuna?

Anna 23+ cu Maria
AMR 17
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

hihi Anna, nu, esti intreaga 100% :). PArtea buna a visului meu era ca nu mai aveam burta deloc, si ma minunam cum de slabisem asa instant :).

Boti, pauvre, tot la lucru? Niste nesimtiti aia de la tine.

Vicky 26+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Neata,
Despre situatia Monei si sotul meu a zis ca ar trebuii facut scandal, anuntata televiziunea...

Eu nu cred ca transpir mai mult decat de obicei, inca

Turtu, pai daca nu ne zici tu daca e baietel sau fetita, noi tot putem sa ne dam cu parerea, nu? Eu cred ca e baietel

Didi 24+

Mergi la inceput

HAideti sa scriem un mail la evenimentu, sau stiu eu unde.

Vicky 26+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Neatza fetele. Back to work si nu prea am chef. Mai ales ca l-am lasat pe sot singur acasa si e tare bolnavior. Dar mai am vreo 6 sapt si intru in prenatal Noua ne-a prins asa bine drumu asta pana la Cluj, mai ales ca am venit cu vesti bune. Dupa ce-am iesit de la medic am fost la cumparaturi si am luat scaun de masina ca gasisem unu la 147 lei spre deosebire de aici unde n-am vazut mai jos de 300 lei. Ne gandeam sa luam carucior+scaun dar ne-am razgandit ca poate il aduc la chicco pe ala pe care il vrem (CT05). Si ala e 300 lei. Nu va mai zic ce patut am vazut la Cluj, absolut suberb da nu dau 18 mil pe el Si mobila faina am vazut da n-avem unde pune. Am mai luat un body si forfecuta cu unghiera.
Aaa si am gasit in Bv niste finet alb sa fac scutecele. De abia astept sa ma aprovizionez cu materiale ca sa am ce confectiona in concediu.

bujo 23+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, fetelor!

Bujo, carutul CT05 l-am vazut la Metro cu 3 mil.

Sun, multumesc inca odata.

Sunt si eu alaturi de Mona cu tot sufletul.

O zi minunata!

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

ina C 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Cristina multumesc mult ca m-ai lamurit cu statia de metrou!
Fetelor cred ca maine imi iau sotul si mergem si noi pana la Kidex.
Tecky 25 sapt

Mergi la inceput