Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata mamici de pepenasi,

Off imi pare rau de ce citesc, Mona ne rugam ca totul sa se termine cu bine si sa se descopere sursa sangerarilor si sa o elimine!
Eu azi am intrat in 27 de sapt si la 17.30 ma duc la eco, abia astept sa-l vad pe Davidutzu. Nici nu-mi vine ca cred ca mai sunt doar 13 sapt

Nici nu mai stiu ce sa scriu, vestea cu Mona m-a cam intors pe dos....

Lori27+David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Da...in conditiile ei e cam riscant sa se transfere la alt spital....dar doctorita ei vroia sa o externeze.....nu stiu....mie mi se pare un caz extraordinar de urgent. E vorba de un COPIL. Vai ce nervi!!Daca nu are un ecograf performant pai ei trebuie sa faca tot posibilul sa gaseasca unul bun sa vada cauza sangerarilor.....

Off ce nervi am....sunt obosita, sunt treaza de la 5,00 si acu' si chestia asta cu dobitoaca asta de doctorita!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Vicky, sotul Monei e la unitate( este pompier de profesie), din cauza acestui stupid Summit Nato, e retinut nu stiu cat timp la unitate,,,
Lori, bafta multa azi la eco si felicitari tp cele 27 de sapt!!!

Cristina 19+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Neatza fetelor!!
Imi pare rau sa ud ce i se intampla Monei... Partea proasta e ca, desi majoritatea dintre noi suntem din Bucuresti, din cate observ, e si cazul meu, nu avem o relatie atat de apropiata cu doctorul care ne supravegheaza ca s ane permitem sa o trimitem la el. In plus, nici nu stiu daca toti s+ar baga la o sarcina cu astfel de probleme...
Ar trebui ca fetele care au avut o sarcina cat de cat cu probleme sa ii recomande un doctor, dar stiti cum e, nu totul se potriveste cu socoteala de acasa.
In plus am inteles ca ea, oricum nu se poate deplasa din cauza sangerarii, nu pt ca nu ii dau voie aia de la spital!!De doctorita ei nu ma mira, cati n-or fi ca ea!!!
Dar ce nu inteleg eu, e de ce a fost doctorita nervoasa si deranjata ca a facut ecografia la Iosup, cadn ea singura a recunoscut ca ecograful din spital e cam vechi si nu are performantre atat de mari incat sa depisteze sursa sangerarii, sau nu am inteles eu bine???
Stiu ca sef de secxtie acolo este Dr. Ancar.. poate ar trebui s aintervina la el sa o vada si el,am auzit ca ar fi un doctor bun, desi e cam batran...
Monaai grija de tine si incearca sa nu te mai agiti si sa te consumi foarte mult, desi stiu ca e aproape imposbil, ca iti poate dauna!!!

Anaxena si eu transpir destul de mult, si sunt doar in saptamana 21!!Iar de felul meu, nu transpir mai deloc, decat foarte rar, si vara cand sunt caldurile alea infioratoare!Asa ca nu iti mai face probleme!E un simptom normal de sarcina!!!Cred!!

Si eu as merge la Kidexdar eu nu am fost niciodata, sau parca o singura data, si ma gandesc sa nu dau peste lucrusoare pt copii maricei...dar totusi, cred ca voi merge!In perioada asata imi plac oricum lucrusoarele de copii pt orice varsta!!Poate reusesc sa trag o fuga vineri!!

Nu stiu daca mai aveam cuiva de zis ceva, oricum le salut si pe celelate fete!!!

Va pup, o zi buna si sa ne tineti si pe noi la curent cu ce i se intampla Monei!!!

http://bd.lilypie.com/q8lVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

vicky si eu am avut vise din astea, ca se nescuse bebele si eu uitam de el, uitam sa-i dau sa manance si el era asa cumintel saracul.

23+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

buna fetelor!
sunt si eu o graviduta de iulie cu DPN 06.07.2008 din constanta.
v-am citit si imi place mult felul in care comunicati, mi se pare un forum foarte interesant si plin de informatii de tot felul.
sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru.
pupici +26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Uff Mona imi pare f rau sa aud ca ai asa mari pb cu fiinta aia ca aia doctorita nu se poate chema. Da chiar nu e nimeni mai cu tupeu sa faca scandal ca asa ceva e inadmisibil. Eu imi pare rau ca nu te pot ajuta da in Bucuresti chiar nu am relatii in randul medicilor. Vai tinem pumnii sa fie totul bine in final.
Turturica e f frig la noi, adik i-ati haine mai de toamna iarna mai ploua bate vantul f tare unele zile si daca nu ploua e rece rece mai ales dim si seara. Deci ideal ar fi o geaca din aia ca pt sky impermeabila nu f groasa ca sa te sufoci da nici f subtire ca o haina de ploaie ca ingheti. Si neaparat sa aiba gluga. Uite www.bbc.co.uk/weather/5day.shtml?id=2935" target="_blank">aici temperaturile si cum va fi vremea in oxford pt urm cinci zile. Ca temperatura nu pare extrem de frig sau ceva da vantul asta te patrunde pana la oase de asta zic ia-ti ceva mi grosutz mai de toamna tarzie, la pranz se mai inmoaie vremea dar apoi in vreo doua ore iar se raceste.
Nati ma bucur ca sunteti ok si activi si plimbaretzi. Sa pui poze cu shoppingul sa vedem si noi ce ati luat la bebe mic si scump. Nu iti fa pb ca nu stii cu ce sa il imbraci si etc si eu am tot citit si ma tot documentam mi-au mai zis si fetele de pe net da acnd esti numai tu cu bebe acasa iti vei da seama cam cum sa il tii in casa sau cand iesiti la plimbare. Cu marimile la voi ia-te dupa cm de pe ele ca tre sa scrie 3-6 luni 5-9 kg x cm -y cm si ia si tu pt bebeii mai lungani, a mea de ex la nastere a avut 55 de cm era lunguta si mai slabutza asa, deci hainutzele de nou nascut ii erau cam scurte la lungime la piciorutze ma refer ca la manutze erau ok. Asa ca eu mereu la fata m-am ghidat dupa kg si cm ca ea e mai marisoara decat media pt varsta ei, asa a fost mereu.
Dana da le-am zis la ai mei inainte de scanul de 20 de sapt nu au fost f incantati cam botosi o perioada da na le-a trecut asta este nu il cresc ei asa ca...Daca era dupa mine nici nu as fi vrut sa vina mama sa ma jaute cand nasc ca stiu cum face, dar vine mai mult pt Ari ca chiar nu am cu cine sa o las si nu am incredere in cineva strain, ca si aici sunt o multimea de povesti din astea de groaza asa ca prefer sa nu o las daca se poate si daca trebuie neaparat numai cu cineva f de incredere. Si asa cum o fi mama cu defectele ei da stiu ca de fata are grija ca de ochii din cap.
Biri deci inainte se trezea noaptea si bea bibe si apoi mai dormea pana dim apoi a inceput sa doarma pana dim fara lapte bea numai unul la 6 dim se intorcea pe partea ailalta si dormea pana pe la 7 si ceva 8 dar acuma se scoala la 6 6 si 10 cel tarziu si cu toate ca ii duc lapte si e liniste in casa stau si eu intinsa poate mai adoarme nu mai vrea deloc. Am sa incerc sa ii dau pe la 12 un bibe sa vad, numai ca mi-e sa nu se obisnuiasca iara sa ceara milk noaptea.
Atb eu seara pe la ora 10 merg la nani. Deci am 8 ore pana la 6 dim dar na nu ma trezesc odihnita ca eu ma frasui si eu noaptea ma mai trezesc ca merg la baie si etc si as mai dormi macar pana pe la 7 si ceva-8.
Sorelix da e englez get beget. Si astia au multi neseriosi stai linistita, e nasol aici ca nu iti da nici unul mobilul sau ceva am numai nr lui de fix unde logic nu e nimeni ziua acasa ii pot lasa mesaje si seara daca sun ba nu a ajuns acasa si raspunde sotia ba nu raspund deloc. Fiica propietarii zicea ca ei ca sa il aduca sa faca controlul asta anual de la craciun tot l-au sunat si a venit abia in martie si a facut verificarea. Deci da-ti seama. Si nu e la o companie sau ceva sa sun sa ma plnag de servicii si etc e nea instalatorul ca si in ro. Si daca poti da de el bine daca nu ghinion.
Bujo bine ati venit acasa cu vesti asa bune. Ma bucur f mult sa aud ca Filip este ok. Insanatosire grabnica sotului.
Anaxena creca sunt de la sarcina bufeurile astea de caldura.
Madina creca asta e semn ca tre sa treceti la patutz normal de unde nu mai are unde sa sara. A mea a avut ceva tentative dar nu a sarit efectiv pana acuma, oricum vrem cat de rapid sa ii luam un pat normal, acuma tot stam si ne gandim de care ar fi mai bine am gasit unul f fain din lemn solid nu placaj din asta care se indoaie rapid, si e si de o perosna aadik single de fapt deci o tine pana e mai mare si am zis ca o sa luam patul dar cu alt pat din ala pt musafiri dedesupt ca avem verisoarele care o sa tot vina in vizita si asa ar fi cel mai bine sa le punem sa doarma si economisim si ceva spatiu in stilul asta. Bine ca nu e ieftin patul din lemn masiv si cu alt pat dedesupt care se trage e in jur de vreo 600 de lire in total dar daca te gandesti ca il va folosi mult timp de acuma inainte nu mai pare asa scump ca un patutz mai micutz cu tot cu saltea si etc e aproape 200 de lire deci daca am sta sa tot schimbam patul tot cam la asta se ajunge.
Dana f frumusel patutzul. Sa pui poze cu el cand vi-l livreaza sa vedem.
Sorry ca nu am nominalizat pe toata lumea da cam atata a retinut neuronul meu.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mey fetelor eu credeam ca v-am lamurit cu KIDEX-ul!!...deci:http://www.kidex.ro/
la cap TEMATICA veti observa ca gasiti tot ce va trebuie pt gravide nou nascuti, mobilier,carucioare...nu contest ca babyexpo nu ar fi mai bun...dar trebuie vazut si apoi comparat!
deci...am comparat vizual..intradevar la babyexpo sunt mult mai mylti expozanti si pare mai interesant...sa vad ce o sa fac..poate merg la amandoua..de fapt asha aveam in plan

Ana-Maria27+
am oMARIA!!!AMR 13sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

MAdina, nu ii poti da jos bariara la pat? Am vazut la o prietena ca asa a facut cu nazdravanul ei si l-a mai tinut un an in patutz, pana a venit bebe 2 :).

Vicky 26+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

vicky, si eu am visat mai demult ca nascusem si uitam mereu sa-i dau de mincare lui bebe, la fel ca si violeta. Asta pentru ca era prea cuminte si nu plingea deloc, asta da vise, cu siguranta o sa faca o gramada de galagie cind o fi sa vina.

cristina, dar mona singereaza in continuare? Ca daca se opreste singerarea poate e posibil sa se transfere la alt spital, insa probabil ca ar fi bine sa mearga la un spital unde are siguranta ca o sa fie tratata ca lumea, altfel n-are rost sa mearga din spital in spital. Eu sper sa se rezolve totul cu bine. Dar la ecograf banuiesc ca s-a vazut bebele, e bine? Ca asta e important.

anaxena, eu se pare ca sint singura care nu transpira la greu. Am citit de treaba cu gravidele si caldurile, dar la mine nu se aplica, eu sint mereu friguroasa si am nevoie de o gramada de caldura.

19+

Mergi la inceput