Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (119)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Si mai voiam sa intreb ceva:ati coborat salteluta de la patut la nivelul celalalt?sau cand se coboara?

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by greyeras

Fetelor spuneti-mi si mie i-ati dat pe bbei cu Dentinox Gel? Eu l-am luat dar am vazut ca contine lidocaina (un anestezic local care afecteaza sistemul nervos central). In prospect vad ca este indicat pt copilul mic caruia ii erup dintisorii. Eu am dat-o aseara inainte de culcare pe gingiute cu el si a fost mult mai linistita dovada ca a dormit mai bine.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

eu i-am dat de 3 ori cand nu ma mai intelegeam cu ea, si puneam putin pe deget si ii frecam gingiuta
nu cred ca e vreo problema atata timp cat il recomanda toti medicii

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Uram si noi La mai multe lunite! puiutilor sarbatoriti azi :

Maria - mamica Tzuc

Eduard - mamica Bumbita

Miruna - mamica Andreea1002

Maria - mamica Luy

Stefan- mamica Sim

Robert - mamica Laurici_27

Maria - mamica Tomasa

Eliana - mamica Mihastroescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Prisi multam.

Bebeka eu nu l-am coborat inca, dar nici mult nu mai am. Cred ca depinde de fiecare copil in parte. Daca iti este teama sa nu cada cred ca mai bine il cobori, pentru linistea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Bebeka eu nu am coborat-o inca, dar cred ca in maxim o luna trebuie coborata, medicii recomanda dupa 6 luni, sunt copii care se ridica dintr-odata si riscul e mai mare

am gatit si eu pt gogoasa, i-am facut orez (o lingura ) cu o jumatate de banana si cu jumatate de para si a papat aproape tot , pt dupa-amiaza avem crema de legume cu ou , nu stiu ce sa ii dau diseara... poate orez cu mar copt

merg sa ne pregatim sa iesim in parc

pupici si o zi buna

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Iubeam si www.flickr.com/photos/septoct2007/2321234901/" target="_blank">eu candva www.flickr.com/photos/15009148@N07/2301054765/" target="_blank">doi ochi caprui
Plangeam cand nu-i vedeam, de dorul lui
Dar ce pacat caci ochii lui minteau
Iar eu ca-ntotdeauna ii credeam.

Mai exista www.flickr.com/photos/11799927@N07/2338612594/in/photostream/" target="_blank"> o fata ce-l placea
Pe care o credeam prietena mea
Dar mai tarziu am inteles cine era
Si cata dragoste ii purta.

Plangeam cand ii vedeam www.flickr.com/photos/11799927@N07/2297913949/" target="_blank">impreuna
Plangeam cand ii vedeam www.flickr.com/photos/11799927@N07/2257928689/" target="_blank">tinandu-se de mana
Plangeam cand ii vedeam intamplator
Si nu stiam ca plang de dorul lor.

Cu toate astea, le dorim din inima,
La Multi Ani!!!
protagonistilor acestei povesti ,
la fel le uram si celor din „culise”:

domnisoareiMariade mamica(foarte frumoasa)Tomasa
frumoasei Maria de mami Tzuc
dulceticai Eliana de mami Mihastroescu

urmeaza ceata de pitigoi:

Edy de mami Bumbita
Robert de mami Laurici

Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, sa aduceti multe bucurii parintilor vostri…

daca vi se cere sa va logati, stiti voi parola...
.....................................................
Rodica mamica de Darius (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by bebeka

Mandarinutza doar 30 min le fierbeai ,ca eu le am de o ora pe foc?Si parca tot e un pic tare morcovul..La zepter pui pe foc astepti sa se duca acul de la termostat si apoi stingi focul si astepti sa revina acul;treaba dureaza cam o ora.Deci cred ca de maine nu ma mai complic si fierb in olita zepter.Si tot asa se zice ca legumele fierte in aceasta oala isi pastreaza toate vitaminele.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Bebeka, steamerul meu face morcovii in aprox 20'. Am mai pus eu un link cu ce steamer folosesc. E f simplu. Arata ca 2 oale puse una in alta, in cea de jos fiind apa. O alta idee ar fi sa pui o sita pe o oala si sa pui morcovii acolo, cu apa in oala, apa sa nu ajunga la ei si sa acoperi cu un capac. Morcovii autentici iau mult sa se faca, dar nu trebuie sa fie fleashca, e sficient sa ii fierbi pana intra furculita in ei. Eu apoi folosesc www.breville.com.au/products_detail.asp?prod=232" target="_blank">stick mixer si totul se face o pasta f fina. Cu furculita nu as reusi.

Spor mare .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata tuturor.

Maria de mami Luy
Stefan de mami Sim
Maria de mami Tzuc
Eduard de mami Bumbita
Miruna de mami Andreea1002
Robert de mami Laurici_27
Maria de mami Tomasa!
Eliana de mami Mihastroescu

www.flickr.com/photos/23256333@N02/sets/" target="_blank">Poze Daria ianuarie-februarie-martie
www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/" target="_blank">Poze Daria
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Buna dimineata…poate pe unde locuiti voi pt ca la Iasi e o vreme de toamna..ploua, e frig…stam in casa in concluzie.

Danielle005 – Nu v-am vazut in parc…am retinut acum caruciorul din poze...
Gabitz 78 – m-am gandit si eu la asta…il mai las putin cu Humana si daca nu da randament schimb…
Gabriela 77- oare sa le dam papa solida in continuare si mai multa?Daca Tudor ar lua cat de cat in greutate nu m-ar mai framanta asa mult ce si cat papa…noi am mai trecut printr-o faza asemanatoare dupa botez dar copilul crestea ca la carte asa ca l-am lasat sa pape cat vrea.
Betty – masoara tu baiatul cu tati …si la noi au fost diferente si l-am masurat acasa.
Sabina – Cat de frumos este bb Gheo in actiune…bun si fotograful. Tudor in 2 sapt abia a luat 120 grame in conditiile in care nu a dat semne de boala si principala mea pb e ca papa prea putin lapte.Asa.. si Gheo arata bine, lasa ca am vazut eu si un bb alaptat la san oricum se dezvolta mai repede sau recupereaza mai repede.Iar cu cantarirea sunt convinsa ca e ok pt ca am un cantar care arata greutatea reala numai in momentul in care Tudor nu se misca si am grija sa-i distrag atentia si il cantaresc…si se confirma greutatea si la pediatra. I-am zis si lui Adimercedes de ce sunt stresata
Teo – dar ce meniu bogat area Mihnea!!! Bravo lui ca papa de toate!
Adimercedes – Multumesc mult ca ti-ai rapit atata timp sa-mi explici ce si cum si sa-mi dai sfaturi…stai linistita ca eu nu ma supar... Doamne fereste!! E f important sa stiu opiniile voastre pt ca eu recunosc..in general sunt stresata dar sa-ti spun si de ce:Tudor a avut ceva pb imediat dupa nastere(nu stiu daca ai reusit sa citesti povestea nasterii) , pb legate de respiratie, s-a adaptat mai greu si de atunci la fiecare semnal de alarma tras de el sunt f receptiva. El papa f f bine o zi maxim doua si apoi 3-4 zile prost.Suntem iar in faza proasta..ideea e ca hrana solida mananca f f bine (papa si un borcanel jumate de fructe cu cereale si un castronel de legume si unul de cereale cu lapte) dar tb sa-I dau si lapte simplu…pe care il accepta mai greu.Noaptea ii dau un bibe prin somn ca sa ma asigur ca mananca si lapte pt ca treaz ma descurc f greu si dr mi-a zis ca tb sa pape macar 400 ml pe zi.Si daca ar lua in greutate nu m-as stresa cat papa.Pampersii umple de urina f bine nu chiar 10…de fapt nu stiu pt ca nu am numarat.Ideea cu fructele la steamer imi place.Si eu am vrut sa-i dau budica de orez (cred ca la borcanas e nu?) dar in Romania eu nu am gasit.
Cecilia – multa sanatate lui Cristi…ii transmit zilnic poate poate…ii trece mai repede
Bebeka- Aoleu…bine e totul e ok!!
Greyeras – Si eu am auzit la mamici doar de Dentinox Gel…noi am luat pt ca vreo 2 zile rodea de zor dar nu i-am mai dat pt ca nu avea gingia inflamata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Picio, am scris un mesaj luuung ca raspuns la postarea ta de acum cateva pagini si s-a dus in neantul itnernetic, pesemne... Asa ca acum scriu esenta.

Ma bucur ca ati reusit sa va preumblati si sa va relaxati si sa socializati.

Astept si eu poze si detalii.

Pupici ursuletului iepurila faraonizatu' .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput