Tulcence (5)
Raspunsuri - Pagina 11
danybv spune:
- vai fetelor am dormit de la ora 12:00 pana acum , am recuperat somnul de aseara , baietii inca dorm ei nu s-au trezit iar Maria papa lapte
- noi azi vrem sa iesim putin la plimbare cu copii dar inspre Visa fiindca vreau sa-l duc pe Andrei in Visa sa vada vaca de la Milka sper sa nu fie prea rece afara
- arissa abia astept sa scape Maria de colici desi nu-i are tot timpul dar si cand ii are aoleu
- revin mai traziu sa va spun cum a fost afara , va pup
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
danybv spune:
- gata fetele am revenit de la plimbare , a fost foarte frumos si chiar cald a fost afara
- m-am intalnit pe faleza si cu arissa
- am scos si poze , le puteti vedea incepand de AICI
danybv
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
gabiu spune:
salut fete dragi,
acum intru pentru prima oara azi pe net. Am racit rau, Albert nu are nimic, e mai rezistent ca mine
Sper sa nu-i dau raceala nici de acum inainte. Am petrecut bine, doar ca mai batraneste
In schimb Albert nu a vrut sa adoarma pana la ora 23.30, drept pentru care azi a fost tare agitat si a plans din nimic de mai multe ori. Si de dormit a dormit mai mult ca de obicei, ceea ce e bine . Sper sa-si revina. Partea proasta e ca sambata repetam figura cu petrecerea ca e ziua nasei, deci iar il dam peste cap. Ne-am gandit sa-l adormim la 8.30 si sa-l lasam singur acasa. Nasii nostri stau pe acelasi palier cu noi, si sa venim din cand in cand sa-l verificam. Avem curaj dar cred ca e mai bine asa decat sa-l tinem iar treaz. O sa mai vedem cum facem, mai e pana atunci.
multumesc mult pentru urari arissa, iana_mari, danybv, mirell@, si daca am sarit pe cineva trageti-ma de mana. Deasemeni daca am mai uitat pe cineva cu listuta cu datele de nastere, astept sa ma urecheati
dany ma bucur ca-ti revine auzul
arissa uau, a dormit Maya pana la 9.30! Super!
hai ca inchei aici, ma duc sa ma doftoricesc, sa-l hranesc pe Albert si sa ma culc mai devreme azi
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
laura72 spune:
La multi ani,Gabi!multa sanatate ,fericire si numai bucurii de la Albert.scuze pt intarziere,ieri n-am intrat deloc pe net.
Dany nu a putut dormi pt ca bb-lina a avut colici,iar eu am dormit pana la 8,05,in conditiile in care eu incep la 8.taty a fost de serviciu,acum cu summitul stau 24 de ore in cazarma,asa ca a sunat ceasul ,eu l-am oprit si-am zis ca mai stau putin.am dormit cam rau asta noapte m-am trezit o data pe la 3,apoi pe la 5 cred la baie cu George.ceasul din camera lui nu este fixat pe ora noua si am vz ca e 7,05 si eram deja in viteza,dar cand l-am vz si pe cel din bucatarie ...ba mai venise si tata sa ne duca la cresa si-a stat saracul vreo 30 min jos.dupa amiaza am avut sedinta cu parintii.am admirat portofoliul si am primit vesti bune ca participa la lectii,e atent,sta locului,acasa in schimb e perpetuum mobile.ne-am intors acasa pe jos.
fetelor voi chiar nu-i scoateti cand e vreme mai rece?eu il scot si cand e zapada .pana la -5C este indicat sa scoti copilul,exceptand ceata sau ploaia.cand era mic il tineam iarna in zilele mai caldute si cate 3-4 ore pe-afara.
Dany ma bucura ca deja iti revine auzul si-ti doresc o noapte linistita.
silvi imi pare rau ca sotul tau si-a fracturat mana.insanatosire grabnica ii doresc.sfatul meu e sa nu se joace cu condusul.mana se pune in gips peste ambele articulatii tocmai sa fie bine imobilizata ,sa se prinda drept si.chiar daca are cutie hidramata tot trebuie sa foloseasc ambele maini la condus,apoi fereasca Dumnezeu de ceva neprevazut .nu i-a recomandat concediu medical?
Gabi,daca inca alaptezi anticoripii incep sa se formeze inca dinainte sa te simti rau,ei trec in laptele matern,asa ca l-ai "vaccinat" pe Albert si daca va fi sa ia si el va face o forma mult mai usoara.hai fa-te repede bine ca doar tr sa petreci sambata.un ceai fierbinte de la noi.
Arissa ti-am admirat tortul si pare si taaare bun.tu chiar ai talent ,dar esti modesta.fondantul l-ai facut tu? dupa ce reteta?
va multumuesc tuturor pt condoleante.
noapte buna.
LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
gabiu spune:
neata fetele,
din pacate Albert a racit si el. Azi noapte avea temperatutra 37.8 si i-am pus un supozitor cu paracetamol, i-a mai scazut ceva, a mai crescut iar, i-am dat si azi panadol si am sa continuu cu nurofen iar pe la 2 astept pediatra. Sper sa nu fuie mai rau, acum are si mucisori. Va pup, mai vb
laura, multumesc ( nu mai alaptez din 1 ianuarie)
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
Mirell@ spune:
buna ziua ...
Ufff Gabiu imi pare tare rau pt Albert ca a racit. Nu stiu sigur dak se da panadol la copii sub 3 ani. O sa ma informez. In schimb pediatra mea a zis ca la febra sa-i dau un sfert de fiola de algocalmin la 6 ore. Asa am facut si a trecut febra. Nu-l lasa cu mucisorii in nas, ca o sa faca infectie la gat si o sa si tuseasca. Ai batista bebelusului? E nemaipomenit de buna! Trage tot din nasuc. Ti-o recomand. O gasesti la magazinul tineretului, este o farmacie nou deschisa acolo. costa 40 lei. E scumpicica dar o poti folosi pana la 6 ani.
Va doresc numai sanatate!!! ca sambata aveti
Mirell@ mammy lui Teodor-Daniel 02.03.2007
silvi8 spune:
salutare!
sunt f suparata nervoasa etc...
ieri am comiso la serv, am gresit o adresa destul de importanta si de dimineat incerc sa dreg busuiocu...
aseara mi-am scapat tel pe care l-am primit in ianuarie cadou da la flo in apa si acum e la reparat...l-am reluat pe cel vechi si sper sa mi-l faca fratele mue pana deseara...
gabi, imi pare rau ca a racit si albert. multa sanatate la toti.
dany, ti-am vazut pozele f frumoase!
silvi
nunta mea
luna de miere
bruno
poze diverse
danybv spune:
buna fetele ,
gabiu imi pare tare rau pentru Albert, sanatate multa va doresc la toti si sa se faca bebe sanatos repede
- panadolul se da la copii sub 3 ani : 2,5 ml
silvi8 offf ce ghinion pe tine cu mobilul iar legat de servicu iti doresc sa fie totul bine , te pup si ai grija de tine
- laura72 multumesc pentru urari sa stii ca am avut chiar o noapte foarte linistita , te pup
- noi azi am fost la plimbare iarasi in formatie de patru a fost super , am fost mai intai la cumparaturi pe la Fraher pe urma baietii au plecat la plimbare pe faleza iar eu cu Maria am fost in Piata Noua a fost superb , caldut afara si erau atatea carucioare cu bebei , acum toata lumea trebuie sa-si faca somnul de frumusete
- va doresc la toate fetele numai bine sa aveti parte si mai vorbim .
danybv
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
silvi8 spune:
neata fetele!!!
am rezolvat la munca si sper ca azi sa am o zi mai linistita.
mi-a reparat fratele meu si telefonul ...deci toate s-au rezolvat.
imi fac doar griji ptr flo ca e plecat in cursa laura,bineinteles ca i-a dat concediu medical dar patronului nu prea i-a convenit asa ca decat sa se certe flo a preferat sa se duca la munca.
o zi minunata va doresc!!!
silvi
nunta mea
luna de miere
bruno
poze diverse
silvi8 spune:
arissa, dany, am vazut ca mi-ati votat pozele. va multumesc! mie imi pare f rau ca pozele care imi plac mie nu au punctaje mari...cel mai mult imi place cea de pe prima pagina cu o fetita si un catel. ati vazut-o? si mai sunt si altele.
m-am uitat pe prognoza maine ploua, duminica cer noros, luni furtuna cu descarcari electrice si de marti se face vreme buna. deci week-end ul asta se sta in casa.
silvi
nunta mea
luna de miere
bruno
poze diverse