Tulcence (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirell@ spune:

buna
asa este silvi8 e foarte urat afara pana miercuri. Noi mai iesim bar bebicii stau in casa.
Ma bucur ca ti s-au rezolvat problemele.
Unde ai tu pozele? La galerie poze sau albume foto? Sau in nici una? Cum le gasesc??? sa votez si eu

Mirell@ mammy lui Teodor-Daniel 02.03.2007

Mergi la inceput

in rest..........fetele unde sunteti?
ca afara in nici un caz, sper!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

mirell@, daca vrei sa votezi pozele din concurs a mea sau altele poti sa intri la pagina cu concursul http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1292
si sa intri la albumul participantilor. pozele mele sunt la pag 9 "Bruno" si la 31 "Nunta".

gabi, petrecere frumoasa maine la nasa ta!

fetelor va doresc tuturor un sfarsit de saptamana frumos. pupici la putici!ne auyim de luni.

silvi
nunta mea
luna de miere

bruno
poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

salut fete dragi,
e mai bine Albert azi, ieri a avut si mucisori, azi vad ca tot are dar mai putin. Temperatura nu scade de 37.4, totusi nu e de speriat. L-a ascultat la plamani si nu se aude nimic ( desi nu stiu ce auzea ca a plans de ziceai ca-l taie)
mirell@, am batista bebelusului de cand avea 2 luni si o foloseam frecvent. De cand insa nu am mai folosit-o ( ca n-a mai fost cazul) urla cand vede ca ma apropii de el si nu ma lasa sa-i scot nimic. Nici apa de mare nu pot sa-i pun in nas ca plange. E un chin.
Inca nu-i dau altceva in afara de nurofen si panadol ( ambele se dau dupa 3 luni, iar la kg lui ii dau cate 5 ml).Dr mi-a dat reteta si pt atibiotic si sirop de tuse, dar numai in cazul in care creste temperatura peste 38 grade si incepe sa tuseasca. Pana atunci nu-i dau altceva.Sper sa fie maine mai bine ca azi.
mai scriu si mai tarziu, acum am treaba

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

vreme nasoala azi, iar!
totusi o sa iesim afara. Azi noapte a facut iar febra dar i-am scazut-o cu un supozitor cu paracetamol. Trebuie sa luam si baterie la termometru ca fix azi s-a terminat. In rest, cum stiti, nici mai bine nici mai rau. M-am uitat iar pe nurofen si am vazut ca se administreaza 2.5 ml. Eu ii dadusem de vreo 2 ori cate 5 ml. Sper sa nu-i fi facut foarte rau. Azi mergem de ziua nasei la restaurant, Albert va sta cu bunica.Sper sa se descurce. Va pup

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

buna......
Gabiu.... nu-i face rau dak i-ai dat numai de 2 ori. Problema este sa nu-i dai cabtitati mari timp indelungat pentru ca risti sa-i stici ficatul. Stomagelul si ficatul lui sunt inca mici pentru a suporta multe medicamente. teo are un an si nici acum nu-i dau 5 ml. Ii dau 3.5. oricum va doresc multa sana tate si sa va distrati bine.

Va pup pe toate.....dar unde sunteti???

Mergi la inceput

scuzati scrisul... am mai papat niste litere, dar graba asta este vinovata. Sper ca aici nu am papat nici o litera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele
- noi suntem bine cu totii
- azi iesim si noi un pic afara cu Maria si cu Taty vom merge la gazda noastra care sta peste drum de hotel Egreta
- gabiu nu-i face nici un rau prin faptul ca i-ai dat lui Albert 5 ml de medicament , antibioticul se administreaza pe kg nu pe varsta
- eu cu Andrei cand am fost internata in spital cu el la 7 luni i-au dat direct 5 ml si dr de familie la fel a facut .
- petrecere frumoasa iti doresc gabi
- mirell@ pupici tie si lui Teo

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portugal spune:

Buna seara la toate fetele din Tulcea eu sunt de 2 ani an Portugalia si de 1 an casatorita cu portughez am un baetel care an iunie face 14 ani si ansarcinata an 7 saptamani da e adevarat aici e cald fata de la noi an tara va multumesc ca mati primit si tot odata ca vam gasit va pupik pe toate E LA

ela reis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portugal spune:

Fetelor scuzati nu am spus de unde sunt Isaccea Jud Tulcea dar cunosc Tulcea destul de bine si ami dor de tara va pupik

ela reis

Mergi la inceput