Tulcence (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

fetelor, nu stiu daca am voie, daca nu sper sa nu se supere nimeni, am sa sterg mesajul... daca am voie va spun ca am 2 poze in concurs "clipe de viata 2007" la pag 9 "bruno" si la 31 "nunta".
voi nu aveti nici una poze in concurs? eu m-am uitat in albumul participantilor da nu v-am vazut.

silvi
nunta mea
luna de miere

bruno
poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

SIlvi, nu vad de ce nu ai avea voie. Unii si-au pus la semnatura invitatia la vot. Merg sa le vad acum.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirell@ spune:

buna
La multi ani Gabiu!!!
Iti doresc multa fericire, sanatate, vise implinite si toata fericirea din lume!

Condoleante Laurei.
Arissa, buna idee..... sa veniti si voi prin centru. Sigur o sa ne intalnim dak vine caldura.
Silvi imi pare rau pt sotul tau. Lasa ca o sa se faca el bine.
_

Mirell@ mammy lui Teodor-Daniel 02.03.2007

Mergi la inceput

neata!
ce fac fetele azi? nu mai ploua deci poate vine vremea buna!
ieri am cam avut probleme cu net-ul ...sper ca azi sa mearga mai bine.

arissa, am zis ca nu stiu daca am voie ptr ca nu mi se pare prea corect. eu am votat pozele care imi plac si nu a persoanelor pe care le cunosc. deasta nici nu v-am rugat sa votati ca poate nu va plac

mirell@, multumesc!

o zi minunata!

silvi
nunta mea
luna de miere

bruno
poze diverse

Mergi la inceput

Neata! Am venti si eu la cafea.
Silvi, mie imi plac amandoua, cu un pic de preferinta pentru cea cu Bruno. Imi place, mai ales, ca ai respectat tema concursului: Clipe de viata. Am vazut acolo multe poze aranjate, spectaculoase, frumoase, dar care tocmai prin asta nu aveau ce cauta in concurs (din punctul meu de vedere). Aaa, sa nu uit, am primit vreo doua mesaje private cu invitatie la vot...oare asa e mai corect?
Gabi, cum ai petrecut ieri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

neata fetele

- eu declar una bucata noapte nedormita din cauza MAriei care a avut colici abia la ora 3:30 a adormit numai stiam nici eu nici sotul ce sa-i mai facem , ooofff , sper sa recuperam azi orele de somn pierdute azi noapte ,

- silvia sa stii ca ieri nu a mers netul aproape toata ziua , au scris cei de la Timnet pe hubul de Tulcea ca sunt probleme de la cei din Bucuresti ,

- eu aveam o reteta cu niste picaturi pentru ureche recomandata de cei de la Brasov si am fost luni la farmacie si mi-am luat acele picaturi si de cand am inceput sa le administrez am observat ca imi revine auzul ,
- acum ma duc sa mai fac niste treaba prin casa si mai revin , va pup pe toate din grup

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

buna dimineataaaaaaa........
am avut un somn tare linistit ...... Teo a dormit pana la 7;30cand s-a trezit, a baut jumatate de sticla de lapte si a adormit inapoi pana acum. Ma bucur ca l-am intzarcat. Aproape toata noaptea tragea de mine ca vrea tzitzi, nu se odihnea nici el nici eu. Acum e mult mai bine. Nu stiu cum sa fac sa-l invat sa doarma in patutul lui de-acum. S-a invatat sa vina sa se bage in mine pe timp de noapte. nu se trezeste dar asa prin somn vine si doarme langa mine. E cam greu sa-l dezvat........ dar gasesc eu o metoda.
_

Dana, asa pateam si eu cu teo. Imi venea sa urlu, dar asta e. O sa recuperezi tu. Da-i siropel "griep baby water", costa in jur de 10 lei si e bun. Da-i dupa fiecare masa, ca nu are ce sa-i faca rau. Te inteleg perfect!!!

Silvi sotul tau e mai bine?

Arissa, ce face Maya? Nu a racit sambata la intalnire?

Nici al tau Gabiu?

Eu ma gandesc sa-i fac o cura cu Berry nectar de la Forever! Aha sa fac si putina publicitate: Sunt produse pe baza de aloe vera, care sunt foarte bune. Acest berry nectar e pentru cresterea imunitii la copii, dar sunt si pentru adulti nu numai pt imunitate. Gelul de aloe vera aste bun pentru toate cele neplecute din organism: ficat, eliminarea toxinelor.... se simte cand il folosesti. Sotul meu are probleme cu ficatul, iar dupa o cura de gel e mai bine. Cura dureaza 3 luni, dupa care faci o pauza si incepi din nou. Sunt foarte multe produse. Pentru cele care sunt interesate o sa pun niste informatii pe forum. Poate un pic mai tarziu.

Mergi la inceput

fetele..unde ati plecat????

Mergi la inceput

da mai fetelor ieri n/a mers nici net/ul nici telefoanele defapt nimic ce tine de comunicatii din cauya venirii domnului bush. cel putin timp de o ora cat a fost avionul in spatiu aerian romanesc n/a mers nimic...masuri de securitate. mie mi se pare exagerat.

arissa, ma bucur ca ti/a placut poza cu bruno. am vazut si eu ca nu s/a respectat tema, unii au pus poze de pe net,poze care n/au legatura cu ei ...

dany, imi pare rau ca iar aveti colici si nu te-ai odihnit da ma bucur ca ai gasit rezolvare pentru problema cu urechea. stii ca la noi la tulcea e mai greu sa gasesti medic bun, bine ca aveai reteta de acasa

Mirella, flo e bine. sta cu mana in ghips si e mai alintat decat inainte. i-a dat niste medicamente si nici nu il mai doare asa ca are si el parte de o mica vacanta...nu prea mult ca o sa plece la munca pe o alta masina cu cutie automata.

silvi
nunta mea
luna de miere

bruno
poze diverse

Mergi la inceput

Eu sunt inca pe aici, dar mai lucrez, ma mai joc cu fata...Acum am culcat-o.
Mirell@, nu a racit, cred ca e rezistenta. de fapt, am si scos-o afara pe toate tipurile de vreme, inclusiv -10 grade si nu a avut nimic. S-a virusat o singura data in urma contactului cu bunica-sa care era bolnava.
dany, mai e putin si face Maria 3 luni, scapati de colici. Ma bucur sa aud ca functioneaza tratamentul pentru urechi!
Gabi, pe unde esti?

Mergi la inceput