Tulcence (5)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
arissa spune:
Buna, fetelor, multumesc de urari!
Gabi, nu am avut musafiri ieri, seara am iesit la plimbare un pic impreuna cu o matusa, la care am fost apoi sa taiem tentativa mea de tort. Nu a iesit nici pe departe cum vroiam, dar decat deloc...
portugal, bine ai venit! Ce ne mai spui despre tine?
In legatura cu intalnirea, era frumos daca am fi avut unde sa mergem sa stam la un suc, relaxate si incalzite. Insa ma bucur mult ca v-am cunoscut!
Mirell@, nu trebuie neaparat sa vii tu pana la personalitati, mai venim si noi intr-o plimbare in centru. Eu de cele mai multe ori, asa fac, mai ales cand nu am cu cine sa ma intalnesc in parc.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gabiu spune:
laura72 imi pare rau pentru pierderea suferita, condoleante.
Am trecut in listuta zilele de nastere dar sunt la gramada; cand le avem pe toate am sa le grupez pe luni, ca sa fie mai usor de urmarit
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvi8/silvi8.jpg)
silvi8 spune:
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani!!! Gabiu, iti urez multa sanatate, fericire, impliniri si tot ce iti doresti tu, alaturi de familie.suntem alaturi de tine si asteptam o sampanie virtuala si o felie de tort (de ciocolata)
P.S. Sper ca n-a fost pacaleala de 1 aprilie
silvi
nunta mea
luna de miere
bruno
poze diverse
silvi8 spune:
in alta ordine de idei, vreau sa va spun ca iar am necazuri. aseara a venit flo acasa cu mana umflata butuc...dupa o jumatate de ora de rugaminti s-a dus la spital la verisoara mea care era la urgenta aseara si cand i-a facut radiografie au vazut ca e rupta...asadar acum e in ghips (gips sau cum se zice)si dupa amiaza ne ducem la dr de familie si cred ca o sa ii dea concediu medical ca nu cred ca va putea conduce ca e mana dreapta si e si pus ghipsul de la varful degetelor si pana la cot.
portugal, bine ai venit la noi! de unde esti din judet? povesteste-ne despre tine...
laura, imi pare rau pentru pierderea suferita! multa sanatate bunicului tau (daca am inteles bine)
asa am auzit si eu de caldura da vad ca dimineta inca erau calde caloriferele.
gabiu, pe mine si pe dani ne-ai uitat? ne-am trecut si noi datele de nastere
silvi
nunta mea
luna de miere
bruno
poze diverse
gabiu spune:
neata fetele,
silvi mersi de urari si cantare, nu e pacaleala dar nici tort n-am facut! Va invit insa la o prajitura o sa cumpere sotul ( a plecat acum la cumparaturi) si niste bere ca sampanie nu avem inca
. Am zis ca fac ceva mai mult de ziua mea dar ne-a prins raceala pe amnadoi ( eu si sot) si nu sunt apta pt a face mare lucru
. Asa ca vom comanda pizza cand vin musafirii si atat
.
silvi bine ca m-ai tras de maneca ca sincer n-am vazut mesajele voastre cu datele. Acum va trec pe listuta, scuze
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
arissa spune:
Muuulti ani traiascaaaa, muuuulti ani traiascaaaa, laaaa muuulti aaaani! LA MULTI ANI, GABI! Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de micul Albert si sa ti se intample doar lucruri bune! Petrecere frumoasa azi!
Silvi, sigur nu v-a uitat Gabi, o sa faca modificarile imediat ce o sa aiba timp. Acum probabil este ocupata cu pregatiri pentru musafiri.
Astazi, ca niciodata, Maya a dormit pana mai tarziu. La alaptatul de dimineata am luat-o la noi in pat si a dormit pana la 9.30. Ce bine pica, dupa saptamani intregi de trezit la 6-7.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
iana_mari spune:
Gabiu LA MULTI ANI sa fii sanatoasa si fericita alaturi de sotul si copilul tau
SILVI8
Pup toate fetele
silvi8 spune:
gabi, e bine si bere cu prajiturele (cu ciocolata). imi pare rau ca ati racit , sper sa nu-i dati si lu albert. petrecere frumoasa!!!
iana, multumesc!da am un sot asa incapatanat ca acum e la braila cred ca cu bmw-ul ca are cutie automata...eu i-am zis sa nu forteze mana da nu intelege. bine ca m-a pus sa-i fac eu baie sa-l ajut sa se imbrace da de condus zice ca poate...
silvi
nunta mea
luna de miere
bruno
poze diverse
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danybv/danybv.jpg)
danybv spune:
LA MULTI ANI !!!!GABIUsa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie si copil
Laura72 condoleante
silvi8 imi pare tare rau pentru sotul tau
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria