Durerea unei pierderi de sarcina (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Mi se da in cap cu statisticile, nu voi avea niciodata un raspuns si pur si simplu simt ca sunt in bataia vantului. Adica, pana la urma cu toata medicina noastra de secol XXI e cum vrea D-zeu: unele sa aiba 3-4 sarcini cu copii normali, fara nici o problema, ba chiar mia avorteaza din ei pentru ca nu vor multi copii, altele raman foarte greu insarcinate din motive necnoscute, altele pierd sarcini in primul trimestru, altora li se opresc in evolutie. Iar concluzia e ca E MAI BINE ASA!!!!

Din pacate chiar asa e... Cu toata tehnologia sec 21,inca nimeni si nimic nu-ti poate garanta o sarcina lipsita de griji pina la sf celor 9 luni. Banuiesc ca atunci cind nu se gasesc raspunsuri logice la intrebari pertinente,se apeleaza ori la divinitate, ori la stereotipuri de genul:e mai bine asa...
Inca lumea n-a invatat ca in anumite momente e mai indicat sa taci decit sa debitezi prostii.

Alinushca felicitari pt inimioara!

Oana_oana26 tu intri numai cind esti intrebata?! Ia spune ce face proaspata graviduta?

Flavia ma bucur ca mesajul meu ti-a fost de folos...asta era si ideea!!!

Catty felicitari din tot sufletul pt statul de mamica!!!!

Miha74 ce mai faci?! Ati mai avansat cu dosarul??!!!

www.comadronas.org/galeria/index.php?action=showpic&cat=4&pic=110" target="_blank">Cautind o bucatica de viata

"E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati"-
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

mcrissa eu inca tin pumnii stransi, nu te tenteaza o analiza de sange?
alinushca m-ai inteles foarte bine, sper ca nu doar tu, oricum nu e cazul la tine, mereu esti realista. Iar daca e cazul, accept si rosii si toata piata la mine in cap.
Idaira multi.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

quote:
Originally posted by L5845

Mai fetelor, de ce va tot inveninati sufletul cu intrebari? Am tot citit si ce a scris Ignatica, Michelle si nu doar ele si incerc sa ma gandesc ca e intr-adevar groaznic sa treci prin asa ceva, dar in acelasi timp, imi pun si eu mereu o intrebare : oare natura chiar credeti ca-si bate joc de noi si ca ne face in ciuda? Nu prea cred, din contra, cred ca natura si DD stiu cel mai bine decat noi, in ce scop sau de ce se intampla anumite lucruri...selectia naturala nu e o poveste, e ceva real si care se intampla si la plante, si la animale si la om, deopotriva. Sper sa nu arunce nimeni cu rosii si sa nu fiu inteleasa gresit, dar asta e ceea ce simt si cred. Si mai cred, ca fiecare dintre noi, la timpul potrivit fiecareia, o sa impartaseasca bucuria unui test cu II, a unei sarcini frumoase, chiar daca frica va sta la panda si apoi, fericirea de a tine copilasul mult-dorit si asteptat, sanatos in brate.

Va si va pe toate.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Daca nu as fi trecut prin ce am trecut probabil ca as fi pus aceeasi intrebare ca tine"de ce va tot inveninati sufletul cu intrebari" dar acum ca am pierdut doi copilasi iti pot spune ca este imposibil sa nu ne punem intrebari in legatura cu ceea ce s.a intamplat,sa nu ne intrebam de ce viata este atat de nedreapta.Copilasii sunt parte din sufletul nostru chiar daca sunt ingerasi de aceea aceste intrebari vin automat si involuntar cateodata.Crezi ca noi nu am vrea sa nu ne gandim mereu sa nu ne vine intotdeauna intrebari in minte la care suntem constiente ca nu primim raspuns?Am mai scris odata aici,ce usor ar fi daca am putea controla toate astea...dar nu e asa.Cand ai un copilas in burtika si apoi ti-este luat dintr-o data pe nedrept nu poti sa iti vezi de viata,sa mergi mai departe ca si cum nimik nu s.ar fi intamplat.DA eu cred ca natura isi bate joc de noi,pot spune asta daca vb de natura,altfel nu imi explic de ce se intampla ce se intampla...Eu cred doar in Dumnezeu! faptul ca natura face selectii nu o cred(sper ca nu te supar cu afirmatia mea)la fel ca si afirmatia ca natura stie in ce scop se intampla toate astea...Scopul nu poate fi decat unul rau si nu bun pentru ca nu exista nimik bun in aceasta suferinta.Sa iti vezi copilasul la ecograf,sa ii asculti inimioara sa il simti miscand si apoi sa vina vestea cea proasta...ce scop pot avea toate acestea?nu as putea nicioadata sa imi spune"la ce sa imi amaresc sufletul,mai bine imi traiesc viata la fel ca inainte" pentru ca asa ceva nu as putea face nicioadata.Golul ce este in sufletul meu ma impiedica,ma impiedica sa traiesc ca inainte.Cand te tai la un deget in cateva zile trece si iti poti folosi mana ca inainte dar cand ti se rupe o bucata din inima nu exista tratament,nu exista leac pentru asa ceva,si nu iti ramane decat sa traiesti zilnic cu aceasta durere imensa.Nu dau cu rosii in tine pentru ca tu ai scris "din afara" sa ii zic asa si nu din propie experienta de aceea este foarte greu de inteles ca ceea ce simtim noi care am pierdut un copilas ne marcheaza fiecare zi si nu este ceva ce se poate sterge sau controla cum am vrea!

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gcibo spune:

Nici eu nu inteleg care ar putea fi scopul, prefer sa ma gandesc ca a fost un accident...scop nu pot sa ii gasesc...
Poate suferinta ne poate face mai buni, ne poate face sa intelegem mai multe...nu stiu

Mami de Rares (26 octombrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Fetelor, haideti sa nu mai semanam discordie...va rog! Fiecare simte in felul lui durerea.Nimeni nu este obligat sa simta ca mine. Faptul ca L58 nu a cunoscut durerea pierderii unei sarcini, nu inseamna ca nu ne intelege...faptul ca a stat aici alaturi de fiecare dintre noi si ne-a oferit o vorba buna spune totul dupa parerea mea...doar ca spiritul ei este mult mai optimist si pentru asta nu o pot decat admira.Sunt fete care au cunoscut aceasta durere si nu mai incurajeaza demult pe nimeni!Haideti sa nu aruncam cu rosii si sa devenim reci!Nu este nimeni vinovat pt ceea ce ni s-a intamplat!Este ceva ce ne depaseste in totalitate!Este absurd sa incercam sa tragem la raspundere pe cineva pt ce s-a intamplat...Am intrat sa imi spun parerea...pt ca pe mine m-a deranjat sa citesc ca dupa atata timp...L58 este considerata DIN AFARA...Este trist ca se intampla asa ceva si aici, la noi, pe forum...unde toate ar trebui sa fim unite si sa ne intelegem!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png

Mergi la inceput

Ninia81-te rog foarte frumos inainte sa provoci niste discutii aiurea sa recitesti mesajul meu si atenta nu asa cum l-ai citit pentru ca din pacate ai inteles totul foarte gresit!!!!
"din afara"am scris in ghilimele m-am referit ca Laumeli este "din afara acestei experiente tragice"si nu din afara grupului!!!!!!!!!!Nu dau vina pe nimeni de aici,ce prostii ai scris in acest mesaj jhiar nu inteleg!Eu am scris ceea ce simt si daca citeai bine mesajul ai fi vazut ca am scris ca daca nici eu nu treceam prin asa ceva as fi afirmat ca L5845 pentru ca sincer e imposibil sa intelegi exact ceea ce poate simti o persoana care a pierdut copilasi decat daca ai trecut prin asa ceva!nu am spus nimik de rau ,nu stiu ce ai citit tu!!!!!Dar vei provoca discutii doar din neatentia ta,doar din faptul ca ai citit mesajul meu superficial!Daca crezi ca eu am scris cu rautate acest mesaj atunci te inseli amarnic!toate fetele mi-s dragi dar se pare ca daca scriu exact ceea ce simt ESTE O GRESEALa!!Repet"din afara§m-am referit din afara exeperientei tragice!!!DE aceea am si scris in ghalimele!!!

Mergi la inceput

[Ninia81-te rog frumos sa imi redai paragraful in care trag eu pe cineva la raspundere pentru ceea ce s.a intamplat!!Chiar ca ai intrerpretat aiurea!am crezut ca pot scrie aici ceea ce simt dar m-am inselat amarnic,greseala aceasta nu o mai fac sa scriu ceea ce simt ca se pare ca e intrerpretat aiurea.Daca nu sunt in al noulea cer si optimista se pare ca nu am loc aici!pacat!

Mergi la inceput

Michelle, faptul ca L58, scrie "din afara" acestei suferinte...nu este vina ei!daca am inteles eu gresit mesajul tau...atunci imi cer scuze...desi mie mi se pare ca a fost usor acid!Daca nu e asa imi asum...mea culpa!In niciun caz nu vreau sa creez tensiuni eu...dar pot reactiona cand ceva nu imi place, nu?Iar mesajul asta mie nu mi-a placut.Poate ca L58 stie cel mai bine ce a simtit si ne va spune ea!Tu stii ca nu am nimic cu tine...dar...azi mi s-a parut aiurea replica ta la ce a scris L58.

Ninia

Mergi la inceput

ninia81-nu a fost deloc acid mesajul meu chiar deloc!nu am dat cu rosii in laumeli si nici nu am jignit-o in vreun fel ci i-am explicat frumos din propia experiente DE CE ESTE ATAT DE GREU SA NU NE MAI PUTEM INTREBARI!Acum eu te rog sa imi redai cuvant cu cuvant ceea ce ti se pare aiurea din ce am scris si neadevarat!

Mergi la inceput

Nu dau cu rosii in tine pentru ca tu ai scris "din afara" sa ii zic asa si nu din propie experienta de aceea este foarte greu de inteles ca ceea ce simtim noi care am pierdut un copilas ne marcheaza fiecare zi si nu este ceva ce se poate sterge sau controla cum am vrea! Mie fraza asta nu imi place si gata!faptul ca spui ca este greu sa intelaeaga ce simtim noi, cele care am pierdut un copil...adik ea este singura de aici care nu a fost niciodata gravi...Mie mi se pare ca o ataca si o face sa se simta putin aiurea...Asta e parerea mea si poate doar a mea!Imi cer scuze ca am reactionat...dar...

Ninia

Mergi la inceput