Durerea unei pierderi de sarcina (68)
Raspunsuri - Pagina 8
Michelle81 spune:
Gcibo-nu am cuvinte....sa fii nevoit de a lua aceasta decizie de a renunta la copilul mult dorit ramane cea mai grea si groaznica decizie din viata unei femei...si eu am fost nevoita din pacate sa iau aceasta decizie...imi pare foarte rau,nici nu stiu ce sa iti spun decat ca iti doresc multa putere sa mergi mai departe.eu am facut toate ecografiile si analizele(incusiv amniocenteza) necesare si cu toate acestea fetita noastra a fost bolnava si abia in urma rezonantei magnetice(in saptamana 24 de sarcina)ne-au putut confirma ca fetita va fii grav bolnava sau chiar nu va supravietui pana la nastere.Oricate analize am face nu avem nici o garanatie ca,copilasul va fii sanatos.
Some people only dream of angels...I held one in my arms
Michelle81 spune:
L5845-imi pare rau ca din nou ai avut probleme cu netul,sper ca de data asta s-a rezolvat!Ce mai faci?Cat mai ai pana reincepi cu duphastonul?
Monysorecu -nu imi prea fac eu probleme in legatura cu greutatea(doar a fost Pastele),am spus doar ca fiind sotul langa mine am mancat foarte mult si am pus ceva pe mine dar stiu ca voi da jos involuntar.tu ce mai faci?
Michelle81 spune:
Alinushca-ne-ai spus ca mergi la eco si noi ti-am tinut pumnii,ne-am gandit mult la tine si am asteptat sa intrii sa ne scrii ceea ce ar fi fost frumos din partea ta sper ca nu te superi pe mine dar multe ne-am gandit la tine si am asteptat aseara sa ne scrii.Imi permit sa redau ce ai scris la aspirante "M-am intors si de la eco. Totul bine la locul lui, la marimea potrivita, am vazut si degetzele si tot tacamul. Batai pe minut 182. Fetele care ati avut asa peste 182 de batai pe minut in s 9, ce-ati avut? Fetite sau baieti. (nu ca ar fi o regula, doar ca informatie)"pentru cele care inca asteapta sa ne spui cum a fost la eco.Felicitari pentru inimioara si sarcina usoara in continuare!
alinushca spune:
Acum un an cam pe vremea asta faceam primul test de sarcina pozitiv. Eram total inocenta. Il facusem la 2 zile de intarziere a ciclului si avusesem eu asa o presimtire ca o sa fie pozitiv. L-am facut in baie la munca unde este un miros foarte specific de la sapunul spuma pe care il folosesc ei mereu. Si acum de fiecare data cand intru in baie si simt mirosul imi aduc aminte de ziua aia cand cu teama si cu bucurie am aflat ceva incredibil: ca sunt insarcinata. Cata bucurie si cate ganduri si sperante. Ce zile frumoase de descoperire. Dar nu a fost sa fie. De data asta testul de sarcina a fost o simpla formalitate. L-am luat, l-am facut, mi-am continuat tratamentul si nici macar acum la aproape 10 saptamani nu am ajuns sa ma bucur. Aseara i-am vazut manutele, degetelele, capsorul. M-am indragostit de el (copil). Dar frica e in continuare acolo si parca inca nu mapto bucura. Ma uit la prietenele noastre care sunt mai avansate cu sarcina (blueyes, Irda,etc.) si vad ca tot au tot felul de temeri si de griji. O sa ma bucur la un momentdat linistita? O sa mai ajung vreuna din noi acolo?
Michelle, aseara am ajuns tarziu si foarte obosita acasa. Iar azi a fost prima zi de munca dupa o luna de concediu medical asa ca sunt cam picata in continuare. Am scris la odisee pentru ca ma compar mereu cu ele sa vad cum este la ele. Ca altfel numai aici am fete cu care chiar stau de vorba cu adevarat. Imi pare rau pentru intarziere. Mi-a stat inima in loc pana l-a gasit pe ecograf. Iar apoi nu m-am mai gandit la nimic.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+
L5845 spune:
mav cum va mai simtiti, tu, bebele si Sebi?
danangie iti trimit PM sa-ti spun secretul cu iepuroiul, ma bucur mult ca esti bine si tu si gandacelul si ca esti bine acum cu stomacul,sa ne mai spui vesti despre voi,da? Mi piace molto numele ales de voi .
anes ce ma bucur ca e bine samburelul, Doamne Da! sa fie bine si pe viitor, sa-l tii sanatos in brate!
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Ignatica spune:
Michelle te inteleg asa de bine, eu sunt absolut sigura ca de frica nu voi incerca imediat bebe. Imi este asa de frica de lunga perioada de asteptare a celor 2 liniute si apoi, daca ele apar, imi va fi atat de greu in sarcina. Tot stresul ala care te face sa iti fie frica si sa respiri ca sa nu ii faci rau copilului.
Cred ca sunt asa de socata pentru ca la prima sarcina pierduta mi s-a spus ca in multe cazuri primele sarcini se pierd, sa nu imi fac griji, ca totul va fi bine. L-am avut pe David si am crezut si eu pentru un moment ca nu a fost decat o intamplare faptul ca am pierdut prima sarcina ( avusesem o perioada stresata la serviciu, ma agitasem, ma epuizasem etc.- am pus-o pe seama asta).
Dar acum, acum ce naiba a mai fost? Mi se da in cap cu statisticile, nu voi avea niciodata un raspuns si pur si simplu simt ca sunt in bataia vantului. Adica, pana la urma cu toata medicina noastra de secol XXI e cum vrea D-zeu: unele sa aiba 3-4 sarcini cu copii normali, fara nici o problema, ba chiar mia avorteaza din ei pentru ca nu vor multi copii, altele raman foarte greu insarcinate din motive necnoscute, altele pierd sarcini in primul trimestru, altora li se opresc in evolutie. Iar concluzia e ca E MAI BINE ASA!!!!
Michelle nici eu nu suport cand singura expresie pe care o tot aud e ca a fost mai bine asa. Cum adica, mai bine asa? Ca mai bine era altfel. Stim noi cum.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
L5845 spune:
Mai fetelor, de ce va tot inveninati sufletul cu intrebari? Am tot citit si ce a scris Ignatica, Michelle si nu doar ele si incerc sa ma gandesc ca e intr-adevar groaznic sa treci prin asa ceva, dar in acelasi timp, imi pun si eu mereu o intrebare : oare natura chiar credeti ca-si bate joc de noi si ca ne face in ciuda? Nu prea cred, din contra, cred ca natura si DD stiu cel mai bine decat noi, in ce scop sau de ce se intampla anumite lucruri...selectia naturala nu e o poveste, e ceva real si care se intampla si la plante, si la animale si la om, deopotriva. Sper sa nu arunce nimeni cu rosii si sa nu fiu inteleasa gresit, dar asta e ceea ce simt si cred. Si mai cred, ca fiecare dintre noi, la timpul potrivit fiecareia, o sa impartaseasca bucuria unui test cu II, a unei sarcini frumoase, chiar daca frica va sta la panda si apoi, fericirea de a tine copilasul mult-dorit si asteptat, sanatos in brate.
Va si va pe toate.
Lau-Meli si
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
alinushca spune:
quote:
Originally posted by L5845
Mai fetelor, de ce va tot inveninati sufletul cu intrebari? Am tot citit si ce a scris Ignatica, Michelle si nu doar ele si incerc sa ma gandesc ca e intr-adevar groaznic sa treci prin asa ceva, dar in acelasi timp, imi pun si eu mereu o intrebare : oare natura chiar credeti ca-si bate joc de noi si ca ne face in ciuda? Nu prea cred, din contra, cred ca natura si DD stiu cel mai bine decat noi, in ce scop sau de ce se intampla anumite lucruri...selectia naturala nu e o poveste, e ceva real si care se intampla si la plante, si la animale si la om, deopotriva. Sper sa nu arunce nimeni cu rosii si sa nu fiu inteleasa gresit, dar asta e ceea ce simt si cred. Si mai cred, ca fiecare dintre noi, la timpul potrivit fiecareia, o sa impartaseasca bucuria unui test cu II, a unei sarcini frumoase, chiar daca frica va sta la panda si apoi, fericirea de a tine copilasul mult-dorit si asteptat, sanatos in brate.
Va si va pe toate.
Lau-Meli si
Concediul visat
Doi zapaciti!
Dap, the raw, cruel fact is exactly that. Pupici multi pentru tine si pentru iepuroi!!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+
L5845 spune:
alinushca yeee, ce ma bucur ca e bine bobuletul, asa si sa fie in continuare, abia astept sa treaca timpul sa-ti facem galerie.
monysorescu frumos nume, poate totusi ramaneti la el, daca nu va razganditi. pe burtica.
Liana bune-bune butoaiele tale, ca sunt la indemana la fete. olteanca naturalizata in unguroaica .
Lau-Meli si
Concediul visat
Doi zapaciti!
gcibo spune:
Sigur ca e greu sa nu te gandesti cu teama daca data viitoare nu va fi la fel, dar trebuie sa gandim pozitiv. Asta face bine si bebeului si noua.
Cat despre binevoitori...mai bine sa nu-i luam in seama. "Poate a fost mai bine asa" e o fraza care ar trebui interzisa.
Mami de Rares (26 octombrie 2006)