M-am hotarat.........adoptie(46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

A! Si incearca sa dormi cu picioarele mai sus putin decit corpul. Pe mine ma ajuta foarte mult asta.

Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.

Mergi la inceput

Dupa 3 saptamini, in sfirsit am reusit sa iau legatura cu noua asist. soc. care se "ocupa" de noi. Ca si cealalta, mi-a spus, senina, ca nu sint copii si de data asta nu am mai rezistat si m-am luat de ea. drept pt care o sa o sun (tot eu!) miercuri ca "sa se uite prin dosarul cu poze", de parca ii trebuie 2 zile sa rasfoiasca citeva pagini. Nu ca as avea vreo speranta, dar am sa o sun, macar sa vad de data asta ce mai spune.
Ooooof! Romania! Frumoasa tara, pacat ca-i locuita!

Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.

Mergi la inceput

Fetelor!!! Ce se mai aude pe la voi?
Claudia72 ai vazut fetita?
Miha74 asteptam noutati....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Buna seara,

Asistenta mea sociala m-a sunat si au spus ca nu pot sa mearga cu mine,dar sa ma duc eu. A ramas stabilit pt. miercuri la ora 10.
Am o intrebare s-a mai confruntat cineva cu aceasta pbl? O fata insarcinata vrea sa dea copilul spre adopti dar nu vrea sa treca prin procedurile alea .... Ce se poate face?
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Claudia succes cu noua asistenta.Daca fata vrea sa dea copilul spre adoptie trebuie sa urmeze procedura altfel nu e legal.Se pot face lucruri nelegale si imorale pe care nu i le recomanda nimeni.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Claudia si tu miercuri, si eu miercuri, poate o fi cu noroc.
Pup la voi.

Mergi la inceput

Eu de azi intr-o saptamana am intalnire cu asistenta sociala.Sunt tare curioasa daca imi propune vreo intalnire cu un copil sau imi spune ca mai trebuie sa astept.Abia astept sa-mi cunosc si eu surpriza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Misha te duci si tu sa vezi un bb? Unde ? sper sa avem vesti bune.
Asi ai vre-o surpriza pt noi?
Sper sa fie buna.
Claudia

Mergi la inceput

In Calarasi, insa miine dau telefon si daca se poate tot miine sa si vad un bb iti dai seama ca as fi super fericita, cu atit mai mult cu cit nu am vazut nici unul in cele 7 luni de cind am atestatul

Mergi la inceput

Claudia sper ca surpriza sa vina din partea asistentei.Sunt curioasa ce va fi fetita sau baiat.

Mergi la inceput