M-am hotarat.........adoptie(46)
Raspunsuri - Pagina 21
misha71 spune:
Am sunat-o pe asistenta si a ramas sa ma duc vineri sa ma uit pe "catalog"-de parca ma duc sa cumpar farduri. Asta e! Exprimare de om pentru care un copil e o marfa. Deja cred ca incep sa ma lamuresc si cu noua asistenta. Or fi toate la fel? Dupa ce mi-a spus foarte sigura pe ea ca nu sint copii, azi cica "a gasit ceva de mai demult" Eu cred ca bebeii au probleme de vreme ce sint mai demult si nu-mi fac iluzii. E posibil sa-i fi vazut prin pozele lor, si daca e asa, sigur sint cu probleme. In sfirsit, nu imi mai dau cu presupusul si voi vedea vineri.
Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.
nicoll75 spune:
Dragele mele,am ceva timp de cand nu am scris dar nici nu am avut noutati.
Felicitari celor care merg sa vada puiutii si ma rog sa ii luati acasa cat mai repede.
La noi se pare ca totul este invaluit de o nesimtire groaznica(imi pare rau ca trebuie sa spun asa ceva).Nici macar nu s-au deranjat sa ma anunte ca am atestat.Daca nu mergeam eu sa vad care e situatia,daca mai trebuie ceva nu aflam nici pana azi ca sant atestata.S-au justificat foarte simplu:oricum nu sant copii asa ca nu avea rost sa va anuntam.Mi se pare strigator la cer.
Eu am inceput sa caut si sa intind toate antenutele si sa sper ca totul va fi bine,dar sant foarte descurajata de acest sistem nepasator.
Va pe toate si multi
claudia72 spune:
Buna seara,
am revenit de la Bacau,am vazut o fetita de 2 ani si 3 luni, este dragutica, dar dosarul este foarte stlab, 3 foi, nu tu analize medicale.
Sper sa pot vedea dosarul medical (analize+evalauraea psiho)saptamana viitoare deoarece cei de la bacau nu le aveau.
V pup si mai vb.
Claudia
misha71 spune:
Deci se poate si mai rau! Bravo Romania! Hai sa emigram, poate vom fi tratati ca oameni.
Nicoll nu te enerva, pastreaza-te pentru etapa urmatoare, ca vei avea nevoie de nervi de otel. Nu vreau sa te dezamagesc, insa dupa ce ca "nu sint copii", acum nu mai avem nici lege. Deci, ce spuneam mai devreme? In ce tara plecam?
Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.
misha71 spune:
Bine ai venit Claudia. Este chiar asa cum se spune cu ceea ce simti cind vezi un copil? Tu ai simtit ceva? Dupa "dragutica" tind sa cred ca nu. Sau poate ca lipsa dosarului medical te-a dezamagit?
Poate ca va fi ok cind il vei vedea.