M-am hotarat.........adoptie(46)
Raspunsuri - Pagina 19
miha74 spune:
Dragele mele, astazi mi s-a intamplat ceava extraordinar: am cerut plasament simplu la un baietel care maine face 4 luni.
a fost un maraton, efectiv, ca m-am dus sa imi ridic atestatul...si mi s-a propus acest lucru, asa ca nu am stat nici macar o clipa pe ganduri.
nici nu pot sa va spun cat sunt de fericita, probabil saptamina viitoare il vom lua si acasa, deocamdata putem merge sa il vizitam.
pentru fetele in cautare...nu am facut nimic in comun, pur si simplu s-a intamplat, si chiar aseara va spuneam ca mi-e un pic teama, dar acum s-a risipit...si sunt
Va pup pe toate si va tin la curent cu evolutia lucrurilor.
Miha
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Alexa Ioana spune:
doamne, miha !!!!! mi'au dat lacrimile !!!!! felicitari, din tot sufletul !!!!!! doamne ajuta sa mearga totul "ca pe roate" !!!!!
asi spune:
Miha felicitari si Doamne ajuta in continuare!Cum o sa il cheme pe bebe?
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
ioanaalice spune:
Miha, sa fie intr-un ceas bun! Sa va bucurati de el si sa mearga totul 'ca pe roate'!
sabineta, felicitari! sa fie etapele urmatoare fara hopuri!
claudiei si celorlalte fete care cauta: BAFTA!
ioana, mama lui Mihai
http://community.webshots.com/photo/2851178420103287451koEYbc?vhost=community
sabineta spune:
Multumesc tuturor celor care ne-au felicitat. E un pas important pentru familia mea.
Adica... am crescut 6 luni un copil despre care nu stiam daca va deveni vreodata adoptabil. NU mi-a pasat de riscuri.
De prima data cand l-am vazut am stiut ca este al nostru si ca nu avem altceva de facut decat sa facem sa fie asa din punct de vedere legal.
Miha felicitari. Sa fie un bb asa cum va doriti si sa fiti toti 4 fericiti. Cum de au fost cei de la DPC asa de draguti deodata? Poate ti-au vazut poza pe undeva si incearca sa-ti inchida gura???
Daria mult succesc la cautari. Daca bebelusul vostru este acolo, vei putea intra si-l vei gasi.
Claudia drum bun pana la bacau si cine stie... Poate ca sufletelul vostru a "aterizat" un pic mai departe de bucuresti cu ceva mai mult timp in rma decat v-ati imaginat.
misha71 spune:
Miha felicitari din tot sufletul! Ma bucur mult pentru tine.
Claudia bafta cu carul!!!
Sabineta felicitari pentru reusita si mai ales pentru perseverenta. Asa si trebuie! Sa nu ne dam batute.
Doamne! Mai tineti minte ce neagra de pesimism eram cind v-am scris prima data? Si uite ce ati facut din mine!
Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.
catty spune:
TZUNI, stai linistita scumpo. In viata toate lucrurile au o rezolvare, mai putin moartea. Aata vreme cat ne bate inima si respiram solutii se vor gasi.
SABINETA, MIHA, felicitari dragelor, Inca o data convingerea mea ca in viata lucrurile se intampla la timpul lor s-a dovedit a fi adevarata, Si pe noi prima intalnire cu Alexuta ne-a luat pe nepregatite, mai ales ca de abia depuseseram actele pt atestat. Sa fie intr-un ceas bun.
Fetelor eu simt ca nu mai pot. La munca este f solicitant, stau destul de mult in perioada asta, am gasit bona si am ajuns sa dorm 3 ore pe noapte. Sunt deja fan inrait w-e. Uneori dimineata de abia ma dau jos din pat. Problema mare este ca mi-a recidivat tromboflebita. Eu nu am voie sa ma agit mult si sa stau cu orele in picioare, dar acum nu am alta cale, asa ca picioarele ma dor ingrozitor si au inceput sa se umfle. Sper sa nu dau de alte belele. Azi i-am facut astrograma piticei. A iesit de bine, mai putin 2 aspecte, si anume 2 cumpene pana la 7 ani: una legata de apa si alta cu o intoxicatie care se va dovedi de fapt a fi pojar. Asa ca vorba maica-mii, vezi sa nu ineci copilul in cada.
Pupici tuturor si succes
misha71 spune:
Catty - ai grija de tine, ca daca tu nu ai altcineva nu o va face. Gindeste-te macar la minunea pe care o ai in casa, ca pentru ea te zbati atit! Tu ce faci: nu te feresti de boli si ajungi sa nu mai faci fata, si dupa ce ca esti stresata si obosita pina la refuz, mai dai si in alte belele. Incearca si mai ia-ti cite o pauza macar de 5min, daca poti, ca sa stai nitel jos, ia-ti pantofi cu talpa joasa, sau ortpedica si cu un numar mai mari, da-te cu creme speciale, racoritoare, in orice moment al zilei, cind poti, fa-ti bai fierbinti cu sare seara la culcare, si multa sanatate!!!!
Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.