M-am hotarat.........adoptie(46)
Raspunsuri - Pagina 18
claudia72 spune:
Buna seara fetelor,
Saptamana viitoare ma duc sa vad primul copil adoptabil, este o fetita de 2 ani, sper sa fie draguta. Misha 71 daca vrei poti sa imi scrii pe PM ca sa vb. Vreau sa vb mai multe. Sper sa ne fie de folos la amandoua
sabineta spune:
Astazi Rares a fost declarat adoptabil.
Cu toate modificarile tampite ale unei legi oricum idioate, am mai facut un pas...
Judecatorul a luat in considerare doar ceea ce er ape extrasul din registrul de nasteri, adica liniutele, nu datele declarate de naturala si nici ancheta sociala...
Ceea ce imi dovedeste ca multe depind si de judecator si daca el gandeste si cu inima... avem mai multe sanse ca micutii nostri sa devina, si din punct de vedere legal, ai nostri.
Claudia mult succes
Diciu sa ne calcati cat mai repede pe urme
misha71 spune:
Succes Claudia. Sper din suflet sa fie exact asa cum ti-ai imaginat-o! Ti-am trimis PM
Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.
miha74 spune:
sabineta- m-am gandit astazi la tine. sa fie intr-un ceas bun, de acum drumul e mai usor, nu?
claudia_72 - bafta multa si sper sa ne aduci si tu vesti bune
Tzuni- multumim ca te-ai gandit la noi. Pana la urma ai reusit sa mai amani procedura?
misha71 - nu dispera, cu siguranta iti vei gasi si tu un sufletel, atatea fete au reusit...deci se poate.
dariastoica- pe unde umbli? ai ceva vesti?
Despre mine...maine ma duc sa imi iau atestatul. Desi credeam ca bucuria va fi mai mare...nu simt decat o mare teama, sper sa imi treaca. I s-a mai intamplat cuiva chestia asta? ...poate o fi indusa si de chestia cu legea asta...
Oricum nu am stat cu mainile in san si mi-am intins antenele cat am putut, acum astept vesti.
Va pup pe toate,
MIha
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
misha71 spune:
Multumesc Miha. Asa sper si eu. Frica nu pot spune ca mi-a fost cind am luat atestatul, insa aveam emotii extraordinar de mari mai ales ca mi-au spus ca imi vor prezenta si un copil. De fapt cred ca emotiile se datorau mai degraba copilului pe care urma sa-l vad decit atestatului in sine. Oricumeram si foarte mindra ca aveam asa ceva. Era mare lucru pentru mine, la vremea aceea.
Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.
asi spune:
Sabina felicitari!Doamne ajuta sa fie bine in continuare.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Anca Wish spune:
Eu am depus actele pe 29 aprilie si nu m-au sunat pana acum. Ieri le-am dat un telefon si mi-au zis ca saptamana viitoare sigur ne vor suna pentru a stabili o intalnire.
Sunt nerabdatoare si emotionata.
Din experienta voastra, ce riscuri implica un copil a caror parinti sunt necunoscuti?
Discutam cu cineva ieri si-mi zicea ca e riscant din punct de vedere medical.
asi spune:
Anca tocmai din punct de vedere medical e riscant pentru ca nu stii niciodata ce se poate intampla in viata.Mai exista un risc minim ca la la un moment dat sa doreasca stabilirea filiatiei.
In rest e cazul ideal, cand procesul merge de la sine si nici nu ai nici o durere de cap ca trebuie sa te intalnesti cu biologicii.
IreneCAM spune:
Saptamana aceasta am primit atestatul. Cei de la DPC au fost foarte amabili, insa din pacate nu ne pot ajuta foarte mult in situatia actuala...Daca dorim sa ne arate copilasi trebuie sa facem o cerere, din care sa reiasa ca stim care sunt modificarile propuse la lege si ca vrem sa continuam formalitatile. Deocamdata nu am facut cererea:(, mi-e tare greu numai cand ma gandesc ca, in situatia fericita in care as gasi un bebe, l-as putea pierde apoi...
Fetele atestate in perioada aceasta, voi ce faceti de acum inainte?
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
asi spune:
Irene noi mergem inainte.Au fost situatii si mai rele in viata noastra si ne dorim inca un copil prea tare ca sa renuntam tocmai acum.