M-am hotarat.........adoptie(46)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

quote:
Originally posted by diciu
Fetelor, asa fac cei de la Dpc-uri, mereu, spun ca nu au copii adoptabili, nu e ceva de moment si chiar nu sunt sau sunt putini pt ca nu se ocupa de ei sa devina adoptabili sau dureaza ani de zile pt un copil pt ca nu depinde numai de ei, mai e si politia implicata, judecatoriile.
De aceea una dintre solutii ar fi gasirea de copii cu situatii neclare si luptat pt ei sa devina adoptabili. Daca il ai acasa si ii pisezi se ocupa si ei mai temeinic, considerand ca nu e o cauza pierduta. Desigur sunt riscuri, dar va spun sunt f multi copii parasiti efectiv de parinti prin maternitati, sectii de pediatrie, biologici cu date false ce nu vor mai fi gasiti in veci si nu se ocupa nimeni de ei, stau cu lunile prin spitale..
Pararea mea, nu va bazati pe DPC-uri, nu prea au cum sa va ajute, si daca vor.

Exact asta spun si eu.
Daca asteptam sa devina Alexandra mea adoptabila, asteptam mult si bine. Si in situatia asta suntem probabil foarte multe mamici adoptive.
Am mai spus si o mai spun: daca nu este nimeni langa acel copil abandonat, care sa impinga sistemul asta nenorocit si intepenit, copiii aceia raman pe la maternali si asta in cel mai bun caz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Bucharest

Tzuni, nu ma mir ca cei de la DPC te strang cu usa si iti sugereaza ca 'de fapt nu vrei copilul'. Suntem vecine, si cam am idee cu cine lucrezi. Poti sa te mai astepti si la alte surprize.

Bucharest

Doamnele de-acolo au fost ok pana acum, dar cred ca s-au panicat ca le duc copilul inapoi...

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Tzuni nu dispera ca sperante sunt sa se rezolve cu confidentialitatea.mai cere de la DPC o amanare a procesului de incuviintare si o prelungire a incredintarii.

Diciu odata publicata in MO hotararea CC se aplica la toate cazurile.Legea care se va publica va reglementa precis ce si cum sa se faca la procesul de incuviintare a adoptiei.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Diciu riscuri sint peste tot si recunosc ca-mi este frica de ele, insa imi e si mai frica ca peste citiva ani sa raminem 2 mosnegi singuri care au trait DEGEABA, care au muncit o viata intreaga si s-au sacrificat pentru NIMIC. De asta o sa merg mai departe oricare ar fi riscurile si mai sper ca Bunul Dumnezeu sa ne ajute si pe noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Sa te auda Cel de Sus ASI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

CRIADI, nu se va tergiversa procesul. Instanta o va cita pe mama la domiciliul din buletin. Daca la primul termen nu va veni, va fi citata prin publicitate si apoi la usa instantei. Cred sincer ca in situatia noii legi va fi nevoie ca fiecare familie adoptatoare sa aiba un avocat in proces. Daca legea veche ne apara, modificarile astea ne baga la fund.
TZUNI, mama cei de la DPC sunt fara suflet. Si eu am patit chestii din astea cu ei, dar i-am bagat undeva in fundul sertarului si am mers mai departe. Parerea mea sincera este sa inchei o data adoptia micutei, chiar daca iti este frica. Pana la urma daca va fi cazul te muti de la adresa si gata. In hotararea de incuviintare a adoptiei nu apare CNP-ul ci numai data nasterii si numele parintilor. Asa ca atata vreme cat biologicii nu vor avea acces la dosar si nu vor stii CNP-ul eu zic ca e ok.

Mergi la inceput

catty, asi, mai am o speranta. Saptamana viitoare ajung in Ierusalim la Mormantul Sfant si la Zidul Plangerii... o rugaciune, o lumanare si un biletel in zid sper sa aduca ceva bun... Poate sunt naiva, dar ma agat de orice... Casa nu e asa usor sa o schimb. M-am mutat exact de un an in casa de acum, o noua mutare presupune un efort financiar f mare si cum sunt singura care aduce bani in casa... Ma rog, ii dau eu de capat problemei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Tzuni cu siguranta rugaciunile ajuta.Dumezeu face minuni mai ales ca noi le cerem pentru copii nostri.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Daca vreti sa duc biletele cu dorinte din partea voastra la Zid, trimiteti mesajele pe PM. N-o sa le citesc, promit. O sa dau doar printuri si o sa le asez frumos in Zid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Oooof, Tzuni, suflet mare ce esti! Multumim ca te-ai gandit la asa ceva pentru noi!

Mergi la inceput