M-am hotarat.........adoptie(46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Pe ANTENA2 se discuta acum in direct problema noastra !!!!!!!!!!!!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

trista concluzia: invitatii sunt de partea noastra, dar spun ca nu se poate face nimic. Poate doar in timp modificarea legii. Dar poate dura si ani...

Sugereaza sa apelam la comisiile parlamentare, la grupurile de acolo si sa profitam ca e campania electorala.Trist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bucharest spune:

Buna seara la toata lumea.
Nu am mai intrat de ceva vreme, nu am mai avut o clipa libera. Uffff! Urasc deja 4 maternale, 'doamnele' de la DGP se agita, dar nu prea ... Toata lumea zice ca nu sunt bebelusi, ci doar copii maricei. Eu chiar asta vreau: un copil maricel. Si nu e nicaieri niciunul! Incep sa cred ca situatia asta este intentionat in felul asta, poate exista chiar ceva interese la mijloc.

Tzuni: ce s-a mai intamplat cu fetitele de la manastirea Marcus? Nu ai mai pomenit nimic de cei care au dat da nasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

NU MAI ESTE NIMENI PE AICI????

Eu am avut o saptamina de cosmar. Am avut o promisiune care, ca de obicei nu s-a finalizat. Deci, chiar daca exista un bebe din judet nu pot sa-l vad decit cu foarte mari interventii. De o saptamina ma rog de toata lumea si dau telefoane in disperare NUMAI CA SA-L VAD!. E posibil asa ceva? Sa nu-ti dea voie sa intri intr-un camin? Eu nu mai inteleg nimic. Oare cer prea mult? Avem atestat de 7 luni si nu am vazut decit un copil atunci cind am primit acea foaie de hirtie. 7 luni de asteptare, sperante si deziluzii. Romania, tara tuturor posibilitatilor!

Gata cu lacrimile mele si cu furia. Voi ce mai faceti? A mai reusit cineva sa-si aduca ingerasul acasa? Mai sint si oameni fericiti pe aici?

Mergi la inceput

VESTI BUNE pentru BUCURESTI!!!!
Am auzit ca s-a schimbat toata conducerea si nu numai pe la DPC si ca acum sint foarte binevoitori si cica merg cu tine peste tot: prin maternitati, prin camine. Dati-mi si mie de veste va rog daca ceea ce am auzit este si adevarat, ca mie tot nu-mi vine a crede ca exista si oameni binevoitori in tara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Trista concluzia in urma discutiilor de la Antena 2. Ca de obicei toti sunt de acord cu noi, dar nimeni nu face nimic. In ce tara traim?
In alta ordine de idei cred ca pana la sf lunii noi terminam oate actele pt micuta. Vineri am aflat ca a fost radactata hotararea si nu mai ramane decat sa ne-o trimita acasa si sa asteptam 15 zile pt a o face definitiva. Apoi schimbam certificatul si noul membru este cu acte in regula al nostru. Inca nu imi vine sa cred ca s-a terminat totul asa de repede. Sper sa iasa totul bine pt toate mamicile si viitoarele mamici.
Pupici tuturor

Mergi la inceput

Alo!!! Moderatorii!!!! Trezirea!!! Am postat de 3 zile si nimic-nimic! Chiar trebuie sa ma rog de toata lumea? Nu-mi e de ajuns ca ma rog de DPC?

Mergi la inceput

AJUTOOOOR!!!!! SINT DUSA CU CAPUL!!!!!! DA' RAU DE TOT!!!!!
Spuneti-mi si mie ce s-ar putea intimpla in cazul in care CNP-ul meu din atestat este gresit. Ca eu acu' am vazut. Credeti ca voi avea probleme din cauza asta?

Mergi la inceput

M-am suparat rau de tot pe cei de la DPC Calarasi si le-am trimis un mail.
Sint sigura ca-i voi supara nitel mai mult, insa, sper ca macar acum sa am si eu un semn de la ei.
Va scriu exact ce le-am trimis:

"Sintem o familie ca oricare alta din judetul Calarasi care dorim sa adoptam un copil. Avem atestat cu nr. 719 din 02.10.2007. In primul rind acest atestat este redactat gresit, deoarece unul dintre CNP-uri are o cifra in plus. Asta nu ar fi nimic daca am putea sa-l folosim chiar si asa, deoarece, din ziua cind am primit acest certificat, NU AM MAI FOST SUNATI DE ASISTENTA SOCIALA NICIODATA. Au trecut 7 luni de atunci si nu pot sa cred ca chiar nu sunt copii care sa merite dragostea si afectiunea pe care le-am putea oferi.
Intre timp am dat noi telefoane peste telefoane si la Directie si la asistenta, toate avind acelasi rezultat: nu sint copii. Chiar nu s-au mai facut adoptii de 7 luni ?
In tot acest timp au mai intervenit diverse modificari la dumneavoastra cum ar fi:
- intrarea asistentei noastre in concediu prenatal, atributiile dinsei fiind preluate de altcineva care nu a binevoit pina acum sa ne dea un telefon pentru a stabili o intilnire ca sa ne cunoastem; nu mai spun ca aceasta modificare am aflat-o dind telefon TOT NOI, doamnei asistente.
- modificarea "inteligenta" adusa de Curtea Constitutionala Legii adoptiei (despre care am aflat intimplator si nu de la asistenta sociala, cum ar fi fost normal); cred ca avem macar acest drept sa aflam si noi despre urmarile acestei modificari ESENTIALE dupa parerea noastra, si despre ce ar trebui sa facem noi in continuare.
In speranta ca vom avea o colaborare asa cum ar trebui sa fie intre o institutie care apara copilul si interesele acestuia si o familie care exact acelasi lucru doreste, numai ca foloseste si inima, va dorim sa aveti o zi placuta si plina de realizari profesionale."

Injuraturile le-am spus in gind, desi ar fi meritat sa le zic nitel de dulce.
Va pe toate.

Mergi la inceput

Misha scumpa,iti inteleg durerea, dar nu am cum sa te ajut, e indiferenta crasa a celor de la DPC la mijloc.... Cred ca atestatul poate fi corectat, sau schimbat cu unul corect. Zic si eu...

Pe mine cei de la DPC ma strang rau de tot cu usa, sa finalizez adoptia. AM terminat perioada de incredintare pe 16 aprilie... Dar eu inca sper sa se mai schimbe legea....Inca incerc sa trag de timp...nu stiu pana cand.... Cei de la DPC au ajuns pana acolo incat sa-mi spuna ca de fapt nu mai vreau copilul si ma eschivez... Am incercat sa le spun ca ma jignesc, ca sunt om matur, ca daca nu-l vroiam, nu-l luam la mine, nu-l tineam atata... Nu stiu ce sa fac... Sunt mama singura, nu am pe absolut nimeni in Bucuresti. Suntem doar eu si Maria. Cu noua lege ma simt expusa TOTAL. Si eu si copilul. Oooooooof, Romania tara de kko... iertati-ma!

Mergi la inceput