M-am hotarat.........adoptie(46)
Raspunsuri - Pagina 14
Anca Wish spune:
Catty, la ce sector tu? (iertare ca n-am retinut)
SOS - salvati-ne copiii!
http://www.petitieonline.ro/petitie/memoriu_privind_adoptiile_in_romania_prin_modificarea_legii_273_2004-p04160042.html
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
misha71 spune:
Mesajele astea ajung groaznic de greu. Inteleg ca e o perioada libera, insa un OK s-ar putea da de oriunde. Asta e.
Eu intre timp am aflat ca doamna de la DPC care se "ocupa" de noi intra de luni in concediu pre-natal. Ma bucur sincer pentru ea, insa ma ingrozesc la gindul ca nici cea care va urma nu va pune prea mare pret pe dorinta noastra. Asa e cind ai copii, fara sa te chinui. Nu ai cum, nici daca ai vrea, sa intri in pielea celui care nu are si isi doreste din tot sufletul asta. Adica, dintr-un anumit punct de vedere o sa o luam de la capat. Cu Dumnezeu inainte!
Va pup pe toate!
nico_ro spune:
Misha, si noua ni s-a schimbat asistenta aproape cand sa luam atestatul, am intrat in panica, am crezut ca va fi mai rau si ca noua asistenta necunoscandu-ne, nu vom avea succes, insa ne-am imprietenit mult mai repede cu aceasta, s-a dovedit a fi mai implicata si ne-a ajutat mult mai mult. Stii cum se zice ca un sut poate fi un pas inainte.
Fii optimista si vei vedea ca atunci cand nu te astepti veti reusi. Stiu ca ti se pare usor ca zic asa cand am copilul acasa, dar si noi am asteptat mult, am sperat si am deznadajduit pana sa ajungem aici.
http://www.onetruemedia.com/shared?p=4ebedd6199c5caedfca458&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email
zambarici74 spune:
Misha71 imi pare rau pentru perioada grea prin care treci. Poate daca o sa fie mai cald afara o sa reincepi sa fii optimista.
Noi inca nu am primit atestatul, dar ne-au spus deja ca sunt sanse mici sa gasim repede un copil, pentru ca desi sunt multi copii abandonati, nu sunt si copii adoptabili.
Dupa primirea atestatului o sa vedem cum vor evolua lucrurile.
Catty ma bucur ca ai terminat cu toate grijile si cu stresul procesului de adoptie . Odihneste-te bine si aduna forte pentru ca maine-poimaine o sa trebuiasca sa va pregatiti de nunta .
Pe 9 mai se implinesc 60 de zile de cand am depus actele pentru obtinerea atestatului. Speram sa avem de sarbatorit la sfarsitul de saptamana si atestatul nostru, nu doar botezul nepotelei .
Va pup si sa ne auzim/citim cu vesti bune !
misha71 spune:
Acum Nico, cum o vrea Domnul. Sper ca si in cazul meu asistenta asta sa fie mai amabila decit cealalta. Oricum m-am mai linistit putin citindu-va, si vazind ca nu sint singura.
misha71 spune:
Nico sa-ti traiasca ingerasul si sa fie sanatos si fericit si voi alaturi de el. Nu inteleg cit de negru poti fi in suflet ca sa parasesti o asa minunatie de copil.
Alexa Ioana spune:
quote:
Originally posted by misha71
Nu inteleg cit de negru poti fi in suflet ca sa parasesti o asa minunatie de copil.
misha, ai dreptate, dar eu am ajuns la concluzia ca, pentru confortul nostru psihic, nu e sanatos sa gandesc asa.
eu de exemplu nu o consider pe biologica noastra ca fiind "cea care a abandonat'o pe fii'mea" ci ca fiind "cea care a nascut'o pe fiica mea pentru mine", iar pentru asta ii voi fi intotdeauna recunoscatoare !
catty spune:
ANCA, eu sunt din Pitesti, asa ca nu am legatura cu DPC Bucuresti.
ZAMBARICI, tare as vrea sa ma pot adihni, insa este imposibil. M-am intors la munca in alta parte, pt mom la negru si este f greu. Noaptea ma culc la ora 1, dimineata ma trezesc la 5 jumatate si sunt zombi. Si ca sa fie treaba treaba ma anunta bunica-mea, care ma ajuta cu micuta, ca ea nu mai poate si sa gasesc femeie sa vina. Sunt constienta ca la 71 de ani e cam greu sa stai cu un copil de 1 an si 5 luni, dar cand am vrut sa aduc femeie s-a opus, si acum zice ca nu mai poate. O sa vad cum o sa fac. Trebuie sa gasesc o solutie ca altfel e jale.
misha71 spune:
zambarici74 - deja s-a incalzit! Cu ajutorul vostru chiar ca incep sa vad si altfel lucrurile, chiar daca nu prea imi convin. Exact cum spune Alexa Ioana
quote:
"nu e sanatos sa gandesc asa.
eu de exemplu nu o consider pe biologica noastra ca fiind "cea care a abandonat'o pe fii'mea" ci ca fiind "cea care a nascut'o pe fiica mea pentru mine", iar pentru asta ii voi fi intotdeauna recunoscatoare !"
Asa trebuie gindit. BRAVO! Si atunci parca iti mai vine sa mai traiesti.
Eu stiu ca pe undeva este si puiul meu, insa, stiti si voi cum este, parca nu mai ai rabdare, cumperi ca nebuna tot felul de jucarii si alte lucruri, te uiti la ele si ti-l imaginezi pe ingerasul tau jucindu-se cu ele.
Sa nu ma credeti nebuna (bine, nici nu cred ca mai am mult ) insa parca asa imi mai trece.
Ati avut senzatia vreodata ca va este deja dor de cel pe care inca nu-l cunosteati, dar stiati ca e pe undeva si va asteapta sa-l luati acasa?
E clar! VA ROOOG !!!!!! (ca sa nu mai chinui nici eu, si nici pe voi. Oare cum mi-or fi dat astia atestatul ?!?! )
Va pup pe toate !!
Anca Wish spune:
Da, Catty. Parca-s de ieri pe aici
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore