M-am hotarat.........adoptie(46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Multumesc, Catty. Felicitari si tie.

SOS - salvati-ne copiii!
http://www.petitieonline.ro/petitie/memoriu_privind_adoptiile_in_romania_prin_modificarea_legii_273_2004-p04160042.html

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Anca felicitari!Doamne ajuta!

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Hristos a inviat!
Sint si eu noua pe aici siam citit cu mult drag si multa speranta ce ati scris. Noi avem atestat din octombrie anul trecut, insa, in afara de un copil prezentat de cei de la DPC (in ziua cind am primit atestatul) in rest nimic. Nici macar un telefon. Bineinteles ca am sunat noi, am depus cereri si prin alte judete, insa nici un raspuns de nicaieri. Eu nu mai inteleg nimic. Sint atit de disperata incit parca simt ca nu mai am putere sa merg mai departe. Am ajuns sa pling si cind vad o reclama cu copii, cind vad o stire, sau mai ales cind altiipovestesc despre copiii lor ce nazbitii mai fac. Simt ca niciodata nu voi ajunge la liman. Nu inteleg de ce nu sint copii cind presa e plina de stiri cu copii abandonati, iar in statisticile de la DPC-uri sint angajati asistenti maternali cu zecile de mii in tara. Partea proasta e ca tot vorbind cu unul si cu altul am ajuns la concluzia ca de fapt nu sint copii, ca nu avem nici o sansa (asa s-a spus !!) nici in judet, ca sa nu mai zic de alte judete unde "se poate, dar nu aveti prioritate, ca sint altii care asteapta de 2-3 ani". Oare chiar asa sa fie? Nu stiu ce sa mai fac, unde sa mai caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Anca- doamne ajuta si sa fie intr-un ceas bun!

misha71- bine ai venit printre noi. offf - imi pare tare rau ca treci prin asa momenente, dar nu iti pierde speranta, va iesi soarele si pe strada noastra si fiecare dintre noi isi va gasi puiutul.

La mine s-a implinit sorocul celor 60 de zile pe 25 aprilie...dar fiind perioada cu sarbatorile nu am sunat sa va de ce se intampla, astept ziua de luni.

Va pup pe toate,
Miha

http://tt.lilypie.com/ybP9p2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Nu stiu Miha74 cind se va termina si cosmarul asta prin care trec. Parca soarele asta e cam scump la vedere, sau asa mi se pare acum. Daca pe unde sun toata lumea imi spune acelasi lucru, ca nu sint copii, eu de unde sa mai am sperante? Chiar nu inteleg. Unde sa caut? Unde sa ma mai duc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa30 spune:

quote:
Originally posted by catty

Fetelor voi face cinste, dar sa iesim din post. Aseara tare as fi iesit in oras sa sarbatorim, dar parca ciorba de cartofi sau de fasole nu se cuvenea la asa ocazie.
Nu si-a mai gasit nimeni puiul? Nici o veste buna pe aici?
Haideti fetelor ca trebuie sa iasa bine pt toata lumea
Pupici

catalina
Aici gasiti pozici cu noi http://community.webshots.com/album/563001298lINQYS
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Salutare fetelor!

Dupa cum v-ati dat seama sunt noua pe aici. In primul rand te felicit din suflet Caty si va doresc numai bine, sa va bucurati de micuta. Eu inca nu am inceput nici un demers, dar vroiam mai intai sa aflu de la voi cam ce inseamna. Nu va stresez deocamdata decat cu o singura intrebare, cum se procedeaza dupa obtinerea atestatului, iti prezinta cei de la DPC copilul sau trebuie sa-l cauti?

Va multumesc anticipat si va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MISHA, undeva in tara asta este si copilasul tau. Nu dispera pt ca in viata DD aseaza lucrurile in asa fel incat sa fie bine. Va veni si vremea frumoasa, vei vedea. Totul este sa nu iti pierzi credinta si speranta. Fruntea sus si vei reusi.
Pupici tuturor

Mergi la inceput

Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase. Sper ca si eu sa trec curind pe lista cu cei mai fericiti parinti. Felicitari tuturor celor care au reusit si multa bafta celorlalti care, ca si mine, inca isi asteapta puiutul sa vina acasa. Va tin la curent cu noutatile.
PS Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista aspirantelor: atestat 02.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ALEXA, treaba cu cautarea copilului dupa obtinerea atestatului este si asa si asa. Adica sunt unele DPC-uri, a se vedea al nostru, unde nu te lasa sa cauti tu. Spun ca e mai bine sa ti se prezinta copii cu situatia clara. Alte DPC-uri te lasa si pe tine sa cauti. Oricum totul este relativ in sistemul nostru, mai ales de cand cu nebunia starnita de decizia CC. insa in ambele cazuri cu ceva "atentii" bine plasate lucrurile se rezolva.
Succes pt atestare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa30 spune:

quote:
Originally posted by catty

ALEXA, treaba cu cautarea copilului dupa obtinerea atestatului este si asa si asa. Adica sunt unele DPC-uri, a se vedea al nostru, unde nu te lasa sa cauti tu. Spun ca e mai bine sa ti se prezinta copii cu situatia clara. Alte DPC-uri te lasa si pe tine sa cauti. Oricum totul este relativ in sistemul nostru, mai ales de cand cu nebunia starnita de decizia CC. insa in ambele cazuri cu ceva "atentii" bine plasate lucrurile se rezolva.
Succes pt atestare

catalina
Aici gasiti pozici cu noi http://community.webshots.com/album/563001298lINQYS
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Catty
Multumesc mult pentru raspuns si pentru promptitudine. Eu inca nu ma apuc de proceduri pt. ca nu stiu cam cat ar putea dura. Asta e unul din motivele pentru care m-am inscris pe forum sa imi dau seama cam cum merg lucrurile si cat de repede se misca autoritatile. Eu am o fetita de 5 luni si as vrea sa adopt un copil cam cand ea o sa aiba 1 an, nu vreau sa fie mare diferenta.
Eu sunt din Bucuresti, mai precis din sectorul 3, daca mai e cineva din acest sector, va rog sa imi spuneti si mie cum procedeaza DPC-ul.

Numai bine!

Mergi la inceput