M-am hotarat.........adoptie(46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor voi face cinste, dar sa iesim din post. Aseara tare as fi iesit in oras sa sarbatorim, dar parca ciorba de cartofi sau de fasole nu se cuvenea la asa ocazie.
Nu si-a mai gasit nimeni puiul? Nici o veste buna pe aici?
Haideti fetelor ca trebuie sa iasa bine pt toata lumea
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

Sarbatori fericite !

Va pupam !

mami de brotac roacker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Va dorim sarbatori fericite, pace in suflet si multa bucurie!

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Paste fericit dragelor. Lumina invierii Domnului sa va aduca in suflet fericire, speranta in ziua de maine si multa credinta.
Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Invierea Domnului sa aduca in sufletele noastre bucurii,sa ne faca sa fim mai intelepti,mai buni si sa aducem la randul nostru bucurii in sufletele altora!
Iepurasul mustacios,e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

VA DORESC UN PASTE FERICIT !!!
CLAUDIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Va doresc Paste Fericit tuturor!!!

Sa aveti parte de zile frumoase si de speranta ca totul va fi asa cum dorim fiecare!

Poze Sabina Teodora

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Invierea Domnului Iisus sa aduca in sufletul tau Iubire si Bucurie! Nu uita ca destinul SAU a fost "CRUCEA", scopul SAU a fost "DRAGOSTEA", motivui LUI ai fost tu!

PASTE FERICIT!

Miha

http://tt.lilypie.com/ybP9p2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Hristos a inviat!

In sfarsit, azi am reusit sa depun actele. Deci, sunt in curs de atestare si... foarte fericita.

Ne-au zis ca saptamana viitoare ne va suna asistentul social si psihologul pentru prima vizita. Eu locuiesc in sectorul 2, unde, de la voi stiu, ca merge treaba repede.

Nu am specificat sexul, ci doar varsta: intre 0-1,5 ani.

Stiu ca era un proiect de lege cu acordarea un concediu de ingrijire si pentru mamele care adoptau copii peste 2 ani. Stiti ceva despre asta?

SOS - salvati-ne copiii!
http://www.petitieonline.ro/petitie/memoriu_privind_adoptiile_in_romania_prin_modificarea_legii_273_2004-p04160042.html

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

ANCA, felicitari pt depunerea actelor. Sa dea DD sa mearga repede treaba si sa gasiti un ingeras curand, Din pacate nu stiu nimic de proiectul ala de lege. Trebuie intrebat la DPC.

Mergi la inceput