M-am hotarat.........adoptie(46)
Raspunsuri - Pagina 11
claudia72 spune:
Nu, eu am depus actele pe 18 ianuarie. Cred ca au depasit termenul cu o luna. Depinde cum se interpretaza legea, fiecare DPC. Oricum eu stiam de atestat ca este aprobat de 2 saptamani, dar asistenta sociala de la mine de la sector a fost in CO pana sapatmana trecuta. Asa ca.... cine stie.
diciu spune:
Felicitari fetelor ce au luat atestatul si succes mai departe!
Si curaj, eu nu cred ca va fi dracu' asa de negru!
Poze Sabina Teodora
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
claudia72 spune:
FETELOR uitativa la stirile de la ora 23:00 de la Prima Tv sa vedeti o stire despre o mama care isi lasa copilul intr-o geanta pe holurile unei policlinici.
balasapopa spune:
buna dragele mele
chiar daca azi va scriu pentru prima data simt ca va cunosc demult , citesc cu mare interes ce scrieti fiecare cam de o luna
sunt din arad si acum doua saptamani am depusosarul la DPC, am avut si doua vizite acasa urmeaza a treia cu psihologul
deja sunt nerabdatoare si imi doresc sa treaca timpul fffffff repede sa primim atestatul si sa incepem cautarile pentru bebe
va pup pe toate si pe bebicii vostri, va doresc bafta la cele in situatia mea si la toata lumea Paste frumos
diciu spune:
Bine ai venit balasapopa printre noi!
Mult succes si sa-ti gasesti odorul cat mai repede!
Poze Sabina Teodora
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
catty spune:
Dragele mele, pt noi s-a incheiat adoptia. De ieri dimineata pitica e oficial a noastra. Asteptam hotararea sa o facem definitiva, sa schimbam certificatul de nastere si apoi sa ne prezentam la DPC pt a vedea ce rapoarte trebuie sa facem post adoptie.
Ma puteti trece cu adoptia definitivata, va rog frumos
Bun venit noilor noastre prietene si succes in gasirea cat mai repede a copilasului dorit.
Pupici tuturor
daphnyie spune:
Catty felicitari, ai reusit pana la urma !
Sa fiti sanatosi si fericiti langa pitica voastra !
balasapopa spune:
multumesc pentru urarile de bun venit
catty, felicitari , sa fiti fericiti impreuna, speram si noi celelalte la un final fericit cat mai curand
va pup pe toate
sarbatori fericite