Gravidute si mamici de Cluj - 67
Raspunsuri - Pagina 9
mami_alexia spune:
Flory, am vazut pozele aseara, am uitat sa-ti spun! Aveti un baietel frumusel foc iar tu arati foarte bine!!!
Ioana, inca un mesaj si atingi pragul de 500, FELICITARI!!!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
redai spune:
Salutare fetelor.
Alex imi pare rau de patania voastra, dar sa stii ca niste perne la un moment dat nu ii mai impiedica sa cada.Iti spun asta din proprie experienta.
Ioana trebuie sa vb cu soacra. Ea isi tot duce covoarele la spalat.Stiu ca merge cineva acasa si i le ia si i le aduce curate.E ceva firma.Sper sa nu uit.
Ramo eu nu sunt deloc deacord cu borcanelele de la nestle.Am auzit si am citit aici pe forum foarte multe probleme legate de aceasta firma.Mai ales la cereale.De ce nu ai ales de la hipp?
Legat de avocado, am cumparat acum cateva zile, am vrut sa ii dau copilului.dar voi l-ati gustat? e oribil.l-am si aruncat la gunoi.
Suc de porto eu nu ii dau nici acum la Dav.Biscuiti cu gluten i-am dat ieri prima data.Are peste 8 luni.
Elenutza felicitari pentru reusita.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
ALEX29 spune:
ANDREEA si eu o sa introduc in piureu de legume :avocado ,brocoli ,au f multe vitamine
si super ideea cu piureul de fructe
RAMO la ce blender de referi ,ca asta care l am eu ,de la Kenwood nu face piure :(
chiar tu fetelor cum faceti piureu de fructe
ADRIANA asa mi de draga mamarutza ta ,mi o imaginez numai razand
VICTO puiutzu n a plans deloc statea saraca ghemuita intre patul nostru si al ei ,saracutza de ea
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
FLORY draga mea eu nici n am stiut ca ai pus poze 
felicitari pt puisor si sunteti o familie tare tare frumoasa ,
iti sta f bine paru asa aranjat
ALEX29 spune:
LORE
si eu vreau sa stiu ce firma se ocupa de spalatul covoarelor
nu ti place avocado ??ioi ca eu is innebunita ,mai ales la salate e super bun :)
eu am luat deja nestle pt seara ,nu i dau decat dupa 6 luni
n am gasit alt brand care sa poate fi dat seara :(
mami_alexia spune:
Alex, ziceai ca Tiadris statea ghemuita dupa ce a cazut.Asa am gasit-o si eu pe Alexia, ghemuita, cu fata in jos, statea asa cum statea in burtica..brrr, nici nu vreau sa-mi mai aduc aminte.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
Victo spune:
flory dear si eu am vazut asta noapte pozele voastre de la botez...da cu urlatoarea asta mica..am uitat sa iti spun..super elegant pustiulica al tau! ai vazut ca ai reusit sa si slabesti pt botez..hehehe..cu vointa...multe se fac..te/ai tuns sau erai doar aranjata?
si tortuletu a fost fain...si taticu imbracat iligant ca de nunta..:)
cu/cu bau de la stefanut!
ma duc la culcare ca/s franta.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
elenuta23 spune:
cum am reusit sa il intarc pe Dragos????
fetelor , luni am inceput sa nu ii mai dau laptic ziua delok numai noaptea , a fost greu dar daca ai ambitie reusesti. era greu ziua mai ales cand era ora de somn, il luam in brate in plapuma lui si il leganam pana adormea iar inainte de somn beia un paharel de apa
, dar pana adormea facea un scandal......
iar vineri seara l-am dus la mama si l-am lasat pana azi dimineata adica luni, a fost cel mai greu moment din viata mea de cand il am pe Dragos. vineri seara am fost de 3 ori la mama k sa il iau acasa nu puteam sa il las acolo, parca se rupea ceva din mine...am plans si am constientizat k e spre binele lui si al nostru. au fost 3 zile grele pt mine dar acuma e ok, azi ma tragea de tricou si isi baga nasucul la mine la piept sa ii dau laptic dar nu am cedat presiunilor cu toate k cineva imi zicea sa ii dau laptic, dar nu nu nu,,,,, iar azi a baut 60 ml de laptic cu cereale din sticluta, nu mi-a venit sa cred , incet incet o sa se obisnuiasca si o sa ia si sticluta k nu are incotr-o.
iar eu maine merg la dr ginecolog sa vad imi da ceva pastile pt oprirea lactatiei sau ce sa fac?? de joi nu am mai papat aproape nimik si nici lichide sa nu fac lapte si multe coprese cu apa rece.....e greu si pt mine, ma dor sani k sunt plini cu lapte si mi-e o sete ....
.
important e ca am reusit si nu am cedat azi, iar in noaptea asta vom vedea cum reactioneaza, deoarece la mama nu a baut nimik, decat apa dupa ce papa iar noaptea nici ceai , nici lapte,,,,
bafta si voua celor care doriti sa ii intarcati pe bb, trebuie sa fiti puternice
va pupam
Elenuta23 si Dragos Stefan
Gabriela77 spune:
Buna seara si de la noi!
Alex, sorry de patanie, bine ca nu s-a lovit gimnasta. Insa iti spun ceva,NICI PERNELE NU SUNT O GARANTIE!!!!Eu de cand am patit-o nu o mai las nicaieri pe Sara neasigurata, in pat doar sub supraveghere, in rest, leagan, scocica, patut..
Anca, bine ai revenit!
Flory, v-am admirat micul crestin! Felicitari!
Raluca, de la Cinara am luat batista bb. Sper ca nu e bolnavior Mishu.Am vrut sa te sun, dar nu stiu de ce la ai mei n-am semnal.
Ramo, si eu i-am dat la inceput putin suc Sarei, de-abia mai tarziu a inceput sa pape mai mult si prefera pireul de fructe cu cereale.
Co, iubita Cari e bine? Desigur ca imi place mult de tot Chlian, chiar l-am vazut odata live, dar m-a cam dezamagit, dar altfel destept si haios tip.
Oana, eu marul copt il puneam pe gratarul cuptorului, dar cam muradeam pe acolo, asa ca mai nou il pun in folie de aluminiu pe gratar.
Lore, ii place lui David biscuitele?
Multumim mult de felicitari! Chiar sunt mandra de ea. E vesela aici nevoie mare, rade toata ziua, chiuie si vorbeste. Pup! Noapte buna!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Ioana13 spune:
Flory e un dulce in vestuta lui de domn. PAre un barbatel micut.
Cum sa nu va placa nimeni, dar daca nu zici
Adriana nici nu am observat ca ma apropiu de 500. Oare ma premiaza cu ceva?
Alex eu folosesc pt pireuri blender de ala, ca o putza pe care o tii in mina si... vibreaza... ioi o iau pe cimpii.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)