Gravidute si mamici de Cluj - 67

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Mi-a mai dat o steluta si le-a colorat frumos. Si mi-au schimbat calitatea de membru. Bem o bere pt asta

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Ati vazut la stiri ca s-a nascut un baietel de 6kg si ceva?

Ioana mama de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ioana, ti-a dat steluta!Dai de baut?!Asteptam!

Elena, eu nu cred ca am taria sa fac asta, nu cred ca pot sa o vad ca plange si eu sa nu ii dau. Nici nu pot sa ma gandesc..intr-adevar cred ca ai fost foarte tare, felicitari,mami, esti demna de admiratie!Eu nu cred ca pot, sigur nu pot....

Acum sotul meu o invata pe Alexia sa pape singurica, din manuta ei, ea se enerveaza ca nu poate iar eu ma distrez!

NOAPTE BUNA!!!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Raluca – noi am cumparat de la Remedium Farm!

Victo – si noi raportam o oarecare stare de neliniste… am dormit tare rau azi... nu stiu inca daca sunt dintisorii...

Pufulet – nici eu nu am stiut ca ai pus poze! sunteti tare frumusei... cum sa nu va laudam! Si ati crescut maaaaaaaaaaaaaaari! Tot numai san papati? Acceptati bibe sau nu???

Ioana – felictari pentru 500 (membru junior)! Si la mai mare!

Elena – felicitari pentru intarcat!

Noapte buna si de la noi!

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

FLORY - Vezi mami, daca nu spui nimic.Tare dulcel puisorul tau.Sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!

IOANA draga, tot chestie din aia folosesc si eu.M-am distrat copios - buna comparatia!

Mergi la inceput

Multumesc, multumesc(de stele galbene vorbesc)hihi(vorba lui Meli)

Elena wow ce greu e cu intarcatul. Felicitari pentru reusita si sa fii tare in continuare!
Cind mi s-a terminat lapticu singura consolare a fost ca nu va suferi la intarcat cind deja ar fi fost mare si ar fi constientizat.

Ioana mama de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ioana, ai fost haioasa rau cu descrierea blenderului....He? Cand dai de baut? Ratez momentul?

Oana, mi s-a parut mie sau te-am simtit mult mai optimista si relaxata in ce o priveste pe Maria???

Ramo, ce face mica mancacioasa? se mai joaca cu Relu???hhihihi

Co, n-ai mai zis nimik de Cari, e bine, da?

Alex, pitica Tiadris cum e?Vezi neaparat sa o inregistrezi cand papa.

Noi raportam cu tristete ca nu laptele era de vina. Dar...asta e, am zis sa nu ramana neincercata si varianta asta. Din pacate cantintatea de lapte bauta a scazut drastic la noi...DUpa 100-120 mol isi sigileaza gura si gata! Asta e, sper sa fie doar o pasa, laptele e tousi baza pana la 1 an. Aici vremea e ca porcul si am enerveaza...Dupa amiaza avem program de vizita prieteni.Yuhuuuuuuuu!!!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!
Felicitari Ioana pt "steluta"

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

fetelor, am o intrebare. voi de unde v-ati comandat tortuletz pentru botez? ati fost multumite de el? si vi l-au adus la sala sau a trebuit sa mergeti voi dupa el?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Anca, eu nu am cumparat tortul de botez, l-au facut cei de la Restaurant, ansolut delicios si extrem de spectaculos. Dar am auzit pe aici si fete care au cumparat.

Lore, ce-i mai gatesti lui David?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput