Gravidute si mamici de Cluj - 67
Raspunsuri - Pagina 10
Ioana13 spune:
Mi-a mai dat o steluta si le-a colorat frumos. Si mi-au schimbat calitatea de membru. Bem o bere pt asta
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Ioana13 spune:
Ati vazut la stiri ca s-a nascut un baietel de 6kg si ceva?
Ioana mama de 
mami_alexia spune:
Ioana, ti-a dat steluta!Dai de baut?!Asteptam!
Elena, eu nu cred ca am taria sa fac asta, nu cred ca pot sa o vad ca plange si eu sa nu ii dau. Nici nu pot sa ma gandesc..intr-adevar cred ca ai fost foarte tare, felicitari,mami, esti demna de admiratie!Eu nu cred ca pot, sigur nu pot....
Acum sotul meu o invata pe Alexia sa pape singurica, din manuta ei, ea se enerveaza ca nu poate iar eu ma distrez!
NOAPTE BUNA!!!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
OanaAlina spune:
Raluca – noi am cumparat de la Remedium Farm!
Victo – si noi raportam o oarecare stare de neliniste… am dormit tare rau azi... nu stiu inca daca sunt dintisorii...
Pufulet – nici eu nu am stiut ca ai pus poze! sunteti tare frumusei... cum sa nu va laudam!
Si ati crescut maaaaaaaaaaaaaaari! Tot numai san papati? Acceptati bibe sau nu???
Ioana – felictari pentru 500 (membru junior)! Si la mai mare!
Elena – felicitari pentru intarcat! 
Noapte buna si de la noi!
Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra
dariandra spune:
FLORY - Vezi mami, daca nu spui nimic.Tare dulcel puisorul tau.Sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!
IOANA draga, tot chestie din aia folosesc si eu.M-am distrat copios - buna comparatia!![]()

Ioana13 spune:
Multumesc, multumesc(de stele galbene vorbesc)hihi(vorba lui Meli)
Elena wow ce greu e cu intarcatul. Felicitari pentru reusita si sa fii tare in continuare!
Cind mi s-a terminat lapticu singura consolare a fost ca nu va suferi la intarcat cind deja ar fi fost mare si ar fi constientizat.
Ioana mama de 
Gabriela77 spune:
Ioana, ai fost haioasa rau cu descrierea blenderului....He? Cand dai de baut? Ratez momentul?
Oana, mi s-a parut mie sau te-am simtit mult mai optimista si relaxata in ce o priveste pe Maria???
Ramo, ce face mica mancacioasa? se mai joaca cu Relu???hhihihi
Co, n-ai mai zis nimik de Cari, e bine, da?
Alex, pitica Tiadris cum e?Vezi neaparat sa o inregistrezi cand papa.
Noi raportam cu tristete ca nu laptele era de vina. Dar...asta e, am zis sa nu ramana neincercata si varianta asta. Din pacate cantintatea de lapte bauta a scazut drastic la noi...DUpa 100-120 mol isi sigileaza gura si gata! Asta e, sper sa fie doar o pasa, laptele e tousi baza pana la 1 an. Aici vremea e ca porcul si am enerveaza...Dupa amiaza avem program de vizita prieteni.Yuhuuuuuuuu!!!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
anca.b spune:
Buna dimineata!
Felicitari Ioana pt "steluta"
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
anca.b spune:
fetelor, am o intrebare. voi de unde v-ati comandat tortuletz pentru botez? ati fost multumite de el? si vi l-au adus la sala sau a trebuit sa mergeti voi dupa el?
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
Gabriela77 spune:
Anca, eu nu am cumparat tortul de botez, l-au facut cei de la Restaurant, ansolut delicios si extrem de spectaculos. Dar am auzit pe aici si fete care au cumparat.
Lore, ce-i mai gatesti lui David?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)