Gravidute si mamici de Cluj - 67
Raspunsuri - Pagina 11
mami_alexia spune:
Buna dimineata!Ne-am trezit si noi..
Oana, cum mai stai cu lapticul?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
geanina-nica spune:
bunba diminbeata-va invint la capucino 
Am lipsit la apel,am fost tare ocupata,acum gata sunt mai linistita,gata si cu sarbatorile.
Acum asteptam sa vina primavara,noi suntem bine.
Acum ma pun sa-mi beau capucino si sa va citesc.
Raluca spune:
Multumim de ajutor. Cumparat aseara, curatzat nasu la Mishu, respirat bine, papat bine...de 3/noapte...mami somnoroasa si la servici!!!!
Alex ai blender sau storcator Kenwood..ca m-ar tenta un blender ptr. papa, model: HB 655, Kenwood.
puisorul spune:
Pufu, felicitari pentru micul crestin. Sa creasca frumos si sanatos.
Ioana
pentru membru junior. Asteptam 
Elena, bravo mami ca ai fost tare pe pozitii si nu ai cedat 
Alex, de acum va fi tot mai greu sa o lasi nesupravegheata. Bine ca nu a patit nimic.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
redai spune:
Buna dimineata piticilor.
Gabi cam asha e meniul copilului:
-piure de legume fierte in care folosesc alternativ:morcov,patrunjel (numai la fiert), ceapa (numai la fiert),gogosar sau ardei (numai la fiert),cartof,mazare,brocoli,dovlecel, spanac facut cu banana,telina (rar:nu ii place)
-orez,mamaligutza
-fructe:mar,para,banana,caisa,piersica,
- am incercat sa ii dau cereale (ce am gasit fara lapte) dar nu ii plac deloc,isi face greata, asa ca o data de 2 ori pe saptamana ii dau de la hipp un borcanel cu mere,manane si cereale.
-ieri i-am dat 1/4 de galbenus de ou,i-a placut mult.
-biscuitele ii place mult.l-am facut cu mar.dupa amiaza nu a vrut piure de legume asha ca am pus un biscuite si l-a papat.
Incerc sa fac multe artificii si sa combin papica in cele mai ciudate moduri.Eu sunt mult limitata din acest punct de vedere.
Si 2 varfuri de lingurita de iaurt si ieri si alaltaieri si nu a facut nici o reactie yupiiiiiiii
Vreau sa ii cumpar niste lapte HA sa ii dau la inceput cate 3 ml,dupa 5 ml,7 ml, sa vedem ce se intampla.Poate scap de analize.
Noi suntem aici ca sa fim sincere.Eu va spun sincer ce am facut, dar nu spun asta sa faceti si voi,sau sa ma criticati.Fiecare face cum crede cu copilul ei.Am inceput sa ii condimentez mancarea cate putin.Copilul meu de atunci mananca mult mai bine de atunci.in greutate oricum nu a mai luat deloc.
Are 8 kg 500.
Legat de borcanele:intotdeauna ce au recandat astia de la hipp pe varste eu i-am dat mai tarziu cu o luna jumate.De ex este ceva cu strugure sau afine de la 4-6 luni,inca nu i-am dat.
Vai ce m-am lungit
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
puisorul spune:
AncaB, noi pentru botez am comandat tortul de la Pralina. A fost tort tiramisu si a fost super bun .
Ani de
Stefana (23.01.2008)
puisorul spune:
Noi ieri am fost la vaccin, am facut Infarixul. Nu a plans decat atunci cand i l-a facut dar dupa, iatr-un minut radea.
Vreau sa ma duc la un control la ochisori la dr. Vladutiu. Am gasit adresa de la cabinet dar nici un numar de telefon. Daca il aveti, please il vrem si noi sa facem o programare.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
RAMONELLA spune:
Neata....
Eu sunt treaza de la 5 jumate...atunci s-a trezit Bea sa pape,si pana la 9 nu a mai vrut sa adoarma...apoi a dormit 35 de minute,s-a trezit,a papat si acuma am pus-o la somnic,ca daca nu,face tareee urat diseara...
Gabi se mai joaca cu Relu,hihihi,dar nu-l mai pun sa cante,ca are sonorul cam tare...dar se uita la el,e pe masuta.![]()
Nu stiu ce sa-ti zic de Sara ca nu papa laptic...am auzit ca unii copii refuza laptele dupa ce se incepe diversificarea,dar mai mult din cauza sucurilor.Dar macar bine ca bea cat de cat,decat deloc.
Alex zic de blender dinala de mana,cum zicea si Ioana,ca o putza..
,de ala lung,ce are un vasut micut in care poti face o cantitate mica de papa.Ca de ala mare am,da la cat ii fac lui Bea,ramane totul pe fund,si nu marunteste.
Lore nici eu nu sunt de acord cu borcanasele,dar mi-a zis varamea care e doctorita,sa-i dau fara probleme,ca sunt bio,decat sa-i dau fructe injectate cu tot felul de prostii...Eu mere si morcovi am luat numai de la tarani.Si am luat Nestle,pt ca era promotia aia la Cora,cu cadourile.Cum noi Nan nu mai bem,i-am zis la maicamea sa ia ceva borcanase.Dar vad ca astea numai bio nu sunt.Nu scrie nicaieri pe ele...Oricum asta m-a convins si mai mult sa nu-i mai dau,ca oricum nu aveam incredere in ele...
Fetelor,ati fost sa va scoateti banii pt trusou???Eu m-as duce azi,ca vine socrela sa stea cu Bea.E coada mare????Ca daca e,nu ma duc.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii
geanina-nica spune:
ADEVARAT CA INVIAT
IOANA-da noi am sarbatorit pastele acum,sotul si ALVARO,greco-catolici,si eu ortodoxa,la noi se sarbatoresc de 2 ori
,
Si anul acesta le sarbatorim acasa,deabia astept, sa mananc pasti
la PATRIK
RAMONELA-EU nu i-am dat la ALVARO, pana acum piersica doar in compot,si anasul cu zahar tot din compot,si dupa 8 luni.si eu va scriu din experienta mea,
Raluca spune:
Am apucat sa trag un ochi pe ce ati scris....
Gabitza, si Mihai a inceput sa faca fitze la lapte de cand papa fructe dimineatza. Dr. pediatru a zis ca e de asteptat..vrea papa solida!cat inca suge e OK, dupa va fi mai nasol...vom introduce lapte ascuns in cereale,apoi alte lactate gen branza, iaurt.Mai vb, cand veniti la Cj?
Ramona, pe borcanelel de la Hipp scie ca sunt Bio, eu ii dau lui mihai o linguritza din borcanash de caise Hipp impreuna cu mar-altfel se constipa.Cand am ridicat eu banii era gol in zona...
Co, sanatate Carinei, aerosolii fac minuni..am vazut asta pe Ilinca de multe ori!Sper ca e OK acum...