Gravidute si mamici de Cluj - 67

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

SALUT FETELOR,

nu am reusit azi sa citesc nimik din urma ,sper ca sunteti bine si voi si puiutii.

am fost la mama la Zalau a fost suuuuuuuuuuuuper.daca am timp pun cateva poze de la ziua nepotului meu, de care sunt foarte mandra,merge la faza nationala la INFO.APROPO daca ma puteti ajuta ...ii tb carti de info in format electronic PROGR: Pascal si C++ daca stiti cereva...please!

in rest suntem ok!
mai citesc din urma si revin

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oana eu am scos poze la kodak, pe strada "bisnitarilor"..nu stiu cum ii zice, duce spre rialda, dinspre napoca

offffffff..alex draga, te cred ca te-ai speriat..dar fetita s/a speriat? nici eu nu vreau s aii dau suc de porto.si eu stiu de banana ca e alergenica

vreau sa va zic ca bb meu s/a rostogolit azi d epe burtica pe spate..uhuuuuuu..deci pernele pe lg pat..caci lg el pe pat mi/e frica sa le pun..i/am pus intr/.o zi o perna din aceea ce foloseam eu cd eram gravida, in forma de U..si l/am gasit cu ea peste cap...
ioana, esti din zorilor de stii de farmacia aia? si eu imi fac cump de acolo..ma stiu farmacistele ca pe un cal breaz

elenuta, asta da succes!

velena tot vroaim s aiti zic ce dragut e edi si tu ce voce frumoasa ai..esti buna de imprimat cduri cu povesti

fetele sa ne tineti pumnii, maine dim. ca mergem la analize.o sa va pov dupa ce venim.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

asa..oana, iko..fetele voastre sunt plangacioase? dau semne ca le/ar deranja dintisorii? nu stiu.. al meu atata e de plangacios in ult vreme...de/abia reuseste sa adoarma..se trezeste in 5 minute..roade pumnutul asa pe exterior..uff..acum la san l/am adormit. l/am tinut in brate vreo juma de ora si abia apoi l/am pus jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Victo da stam in Zorilor si imi place tare farmacia aia, are de toate la preturi de hipermarkt.

Mi-am amintit ce am vrut sa va intreb toata ziua mi-am stors creierii sa imi amintesc: stiti un loc unde se spala covoarele persane?

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

unde stai bre in zorilor? ca eu nu te/am vazut prin parculetele de acolo..eu stau la 5 minute de farmacia aia

ce frumos zice el dadadada..:):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna seara!

Alex, mare grija de acum, stiu cum e cu cazutul din pat.Acum sta numai pe jos, murdareste pantaloni la greu...

Elena, cum ai reusit cu intarcatul, vrem detalii!!!!

Alexia danseaza cu Adi, i-a pus muzica si danseaza amandoi, da din cap, e asa haioasa!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008

Mergi la inceput

Victo pe Padurii, dincolo de str. Observator, pe linga Lunii.. ma mai dau cu caruciorul pe acolo, pe linga farma, am si o colega care sta pe acolo si ne intilnim rar

Ioana mama de

Mergi la inceput

Adriana cred ca va distrati super acum cu dansul!!! Alexia si cind sta e numai un ris, dar daca mai e si stimulata Si P danseaza cind aude muzica si se distreaza de numa cu taica-su cu mine strimbindu-ma pe linga ei.

Ioana mama de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

De noi la nimeni nu place, suntem tristi

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Da, Ioana, e tot o distractie pe aici.Iar eu sunt franta de oboseala..mamicile cu bebelusi mai mici, odihniti-va cat de mult puteti pentru ca pe masura ce cresc trebuie sa fiti tot mai active, tot mai cu chef de joaca, cu glume in program, CUCU-BAU!!!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008

Mergi la inceput