Gravidute si mamici de Cluj - 67
Raspunsuri - Pagina 18
Gabriela77 spune:
Chiar asa, Ioana....incepe cu fitze de pe-acum...Dar ma crezi ca ma simt efectiv mult mai linistita? Oare ti-am multumit ca mi-ai raspuns cu orezul? Daca nu, o fac acum!
Oana, asa ne mai vitaminizam si noi...hehehe
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
anamica spune:
Co Doamne ce experienta nasoala! Nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce-ai trecut, bine ca iubita e bine, dar aia numai doctori nu se pot numi.![]()
Anca deci va rasfatati cu tortulet bunut! yammyyy
Oana i-am dat supica si i-a placut, dar pireu de legume nu a fost pe placul ei, asa isi facea greata...maine o sa-i pun si cartofior, o sa vad daca il va papa, te tin la curent.
Lore vreau si eu parola, ce bine te-ai gandit sa le organizezi asa
Flory ce fecior frumos si elegant aveti, sa va traiasca!
Gabi ce cereale combini cu fructele?
Cristina draga chiar ma gandeam de ce nu mai apari...ai avut dreptate e foarte anosta papica asta de bebelusi!
Noi maine mergem la vaccin, tot am amanat dar ne-a sunat doctorita si ne-a programat pe maine dupa-masa. Of fetelor cand va aud ce bebelusi cuminti aveti la vaccin asa ma bucur...., la noi vaccinul e un moment foarte urat, Ana urla tare-tare, eu nu reusesc sa ma controlez si plang, sotul o tine dar e si el terminat si doctorita se amuza ca suntem niste caraghiosi. Nu stiu ce sa zic dar simt ca nu mai sunt eu cand o aud ca tipa, daca as putea as lua eu 100 de injectii

Somnic usor,
Diana si
Ana (13.09.2007)
redai spune:
Anamica trebuie sa iti activezi Pm
Noapte bune.
eu la ora asta imi caut masina pe net ![]()

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
sara2007 spune:
scriu bine lore?
la ora asta cauti masina?spendid........si pe mine cam in fiec seara ma prinde ora asta.si tot zic ca renunt la citit la ore din astea.....ca dimineata Sara se trezeste si eu abia imi deschid ochii..si o rog sa mai atipeasca putin........dar ea isi incepe activitatea.
daca inca alaptez........cand fiica-mea face peste o sapt,de 1 aprilie
un anisor,,,,,,oare ar trebui sa-mi fac cev analize de sange?sa vad daca am lipsa de fier sau calciu.etc?stie careva despre asta?a mai alaptat cineva pana la varsta asta?e bine nu-i bine?am fugit langa sara...........ca-i ff tarziu.noapte buna.....v-am pupat fetelor
ioana
CristinaGoji spune:
Neatza - poftiti la
!
Multumesc la toate care v-ati gandit la noi
. Suntem bine toti, Daria mai sta in burtica, dupa concluzia de ieri a dr., Vladic in sfarsit are o masea intreaga iesita, dar mai ii ies 2 si-i un plangacios de numa.
Co - naspa experienta cu Pedi 1.
Ioana (mami de Sara) - hai acuma pe bune ca Sara s-a nascut chiar de 1 aprilie
? te-a crezut cineva cand ai zis ca nasti?
Gabriella - si eu ma gandesc ca lipsa asta de pofta de mancare a Sarei e mai degraba de la dintisori. Noi de fiecare data patim asa. Nu te stresa ca n-o sa-i fie suficient calciu, ii introduci iaurtelul si o sa fie ok.
Soanso - poate totusi ar fi bine sa repeti urocultura? Sa nu se fi infectat proba, asa am patit cu Vladic de 2 ori, i-a oesot infectie urinara cu o bacterie, care de obicei se gaseste in medii foarte murdare, iar Vladic tot nu avea nici un simptom, asa ca am refacut urocultura si i-a iesit sterila pana la urma.
Puisor - masajul i-l faceam la Vladic inainte de baita, fara nimic. Inainte de baita pentru ca era un masaj destul de energizant, menit sa-i puna in miscare fluxul sanguin, dupa care urma si gimnastica pasiva, adica eu ii flexam toate articulatiile care erau posibil de flexat, iar cu lapte de corp il dadeam dupa baie. Plus ca era cam imposibil sa-i ac ceva dupa baie, ca urla de mama focului din momentul in care il scoteam din cada pana ii dadeam biberonul in gurita. Si acuma tot asa face ![]()
No, sigur mi-a scapat ceva, dar stiti voi, neuronul asta de gravida a doua oara...
Mami
37+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
soanso spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Neatza - poftiti la!
Soanso - poate totusi ar fi bine sa repeti urocultura? Sa nu se fi infectat proba, asa am patit cu Vladic de 2 ori, i-a oesot infectie urinara cu o bacterie, care de obicei se gaseste in medii foarte murdare, iar Vladic tot nu avea nici un simptom, asa ca am refacut urocultura si i-a iesit sterila pana la urma.
Cristina,e posibil sa iasa bine ???eventual sa o repet in alta parte ,adevarul e ca m-a socat cand mi-a zis d-rita.nu am avut veci infectie urinara ...nu stiu nimik despre asta...gabi zicea ca sunt nasoale....hmmm tb sa ma informez!cine stie sa-mi zica ce si cum e cu inf astea...please...
Sara2007,poti solicita d-ritei de familie analizele de care zici tu,si porma mergi la recoltari (eu am fost la Medstar),rezultatele le trimit ei la med. de fam. si mergi porma sa ti le intrpreteze.sau le poti face contracost la orice laborator.
SOSO (20 dec 2005)
nrl spune:
Buna dimineata si de la noi, ne-am intors :)
Ce matinala ai fost azi, Cristinuta 
Co, imi pare rau de experienta nasoala, bine ca a trecut 
Alex, papa bine Tiadris?
Giany, ce fain ca sarbatoriti Pastele de doua ori... si la noi era la fel pana acum cativa ani, dar au murit bunicii care erau catolici si am ramas doar cu cel ortodox.
Am vazut ca tot se discuta de intarcat, are ceva daca il las pe Andrei sa suga pana se satura el? Sau daca las dupa el posibil sa ma cheme la scoala in pauza mare pentru un 'pahar' de laptic?![]()
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
CristinaGoji spune:
Anca - eu zic sa repeti urocultura, nu neaparat la alt laborator, desi ai putea sa o faci la alt laborator. La adulti rareori e asimptomatica infectia urinara.
Nico - da, is tare matinala de cand ii ziua la ora 6
. Ce sa fac daca mi-i sezonier pruncul. N-am decat sa astept iarna sa se faca zi mai tarziu. Si nu, nu cred ca are ceva daca il lasi sa suga pana se satura. De fapt asa mi se pare normal, ca doar n-o sa-l tii flamand, nu? Sugarii percep foame destul de dureros, asa ca nu trebuie tinuti la regim sau ceva de genul asta
Cu intarcatul, cred ca cel mai usor e s-o faci treptat, incepand din momentul diversificarii. Adica sa-i elimini cate o masa de lapte odata cu introducerea unei mese intregi de mancare solida.
Elenuta - felicitari pentru reusita! si lapticul acum cum i-l dai? A acceptat bibele?
Mami
37+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
nrl spune:
Cristina, cand am spus pana se satura nu ma refeream ca nu-l las sa se sature, doamne fereste
. Vroiam sa spun pana ajunge la varsta la care n-o sa mai vrea el sa suga, se vede ca am avut cateva nopti cu somn putin![]()
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj