Gravidute si mamici de Cluj - 67
Raspunsuri - Pagina 17
ALEX29 spune:
LORE iti multum mult pt nr de telef
si ai mare grija cu nodulii ,nu mai amana ,din pacate nu stiu unde sa ti spun sa mergi :(
ANCA draga astept cu nerabdare momentul in care imi cere Tiadris sa i citesc povesti :)
CO si eu mai fac cateodata cartofi la punga ,sunt ok si aia :) mai ales daca mai razi si niste cascaval deasupra is deliciosi
CRISTINUTZA cum te simnti ,inca un pic si vine momentul mult asteptat
noapte buna fetelor
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
Ioana13 spune:
No, vad ca va dau idei de spalat covoare si de zbughi-zbughi... sper sa se materializeze ambele
Nu mai vrea P sa doarma, numa activitate peste activitate... citeam intr-o revista ca va veni o perioada cind sint prea curiosi de mediul inconjurator, ca sa mai aiba si chef de somn: la noi a sosit acea perioada
Plinge, si-a dat in cap cu ceva
...cu o jucarie, e ok
Lore mersi am primit. Imi trimiti si nr pt covoare, please
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
puisorul spune:
Mergem si noi la culcare. Dar vroiam sa va intreb daca faceti masaj bebicilor, cu ce si cum.
Noapte buna
Ani de
Stefana (23.01.2008)
iko spune:
Buna seara fetelor
de mult nu am mai scris
Victo felicitati pt progrese ,si Szende tot asa face cu minuta in gura si mirie saliveaza foarte tare
Alex bine ca nu a patit ceva mai rau
Gabriela77 spune:
Buna seara si de la noi!
Co, ma bucur ca e mai bine Cari! M-am gandit toata ziua la voi!
Cristina, chiar m-am gandit zilele astea ca poate o coci...dar vad ca a stat Daria cuminte!
Alex, am auzit ca e e ok cu congelatul, eu n-am incercat insa, prefer sa fie proaspat gatit.Supa insa i-o fac pe 2 zile. Succes cu papica!
LOre, vad ca ati evoluat la capitolul papa! Bravo mancaciosului!
Anca, nasol cu infectia urinara! Sanatate multa!
Vad ca vorbiti de bunatati...yamiii...eu aici am parte zilnic de bunatati, ieri tort de caramel, alaltaieri papanasi, maine ciocolata de casa....ce ne pofteste inimioara!Sara e in al 9-lea cer toata ziua joaca si distractie cu Lara si Alessia. Bunicii o adora, ce mai...totul ar fi perfect daca ar fi si tati!
Si acum despre Sara, n-am avut nici un succes cu Milumil, abia a baut cativa ml dimineata, si la amaiza a refuzat de-a dreptul desi ii era foame, asa ca i-am adus sticluta cu Nan si a ras 150 ml, in seara asta a papat 210 ml. Yuhuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Asa ca ne-am reintors la nan dupa 2 incercari esuate cu Milumil. ma bucur insa ca am incercat!Uite asa am vazut care-i treaba. Sper sa fi trecut faza nasola, oricum sufera rau din cauza gingiilor inflamate.Azi si mancare a mancat tare rau.
Ciocolata de casa de maine v-ati prins ca e din Milumil. Ce-o sa ne mai vitaminizam....
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Gabriela77 spune:
Mai aveam sa-i rapund lui Ani: da, fac masaj Sarei, dupa baita, cand o cremaluiesc. Masaj simplu, ceva mai mult la picioruse, cum mi-a aratat ortopedul. Nu are nimik doar asa preventiv.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
OanaAlina spune:
co - imi pare rau pentru experienta trista! ma bucur ca acum sunteti mai bine!
gabriela - si noi ne-am "vitaminizat" in weekend cu rafaello! 
Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra
OanaAlina spune:
nu stiti cumva un cont IBAN de la ING???
Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra
Ioana13 spune:
Gabriela ii trebuia Sarei o proba din alt lapte, sa se convinga ca defapt Nan ii place ei. Smecherila, probeaza mai multe pina se hotareste... Domnisoara, ce mai vb...
Ani eu ii faceam masaj, asa cum stiam eu, neprofesinist. De la un moment dat nu l-am mai uleit ca sa nu ii devina pielea dependenta de uleiuri. I-a fost(asa mi s-a parut) un timp mai uscata, dar acum e ok. Acum il mai masez citeodata, dupa baie nu are rabdare sa stea.
Geany chiar ce gene are toreadorul.
Tu il tunzi? Cum reusesti? este vreo smecherie?
Oana contu IBAN nu e personalizat? La ce te referi?
Noapte buna
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)