Gravidute si mamici de Cluj - 67
Raspunsuri - Pagina 16
anca.b spune:
Ma duc sa scot papa din cuptor. am facut musaca de cartofi. sper sa fi iesit buna. mai nou, de cind sint "casnica", incerc tot felul de chestii. ieri am facut pui cu brocoli si sos de smintina...yamiii
Cred ca asta e tot pe saptamina asta. joi si vineri o sa mincam piine unsa...![]()
![]()
ca m-am plictisit de gatit. si in plus am de calcat un dulap de haine...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
ALEX29 spune:
GEANY mersi mult de tot ,asa e si blenderul meu ca al tau din prima poza ,intradevar n am incercat cu ala lung ci cu ala mai scurtutz
IOANA draga nici nu stiu cum sa mai scriu ca ne ai facut sa ne gandim numa prostii :)))))))
are niste ochisori printisoru nostru vai vai cat e de frumos
ANDREEA si eu ma gandesc ca i ok sa pun la congelator 2 3 portii
LORE draga te rog trim si mie parola ...mersi mult
si nu uita daca ai sa mi dai si nr celor ce curatza covoare
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
redai spune:
Anca doctorita Campean este pediatra cu cabinet particular,numai particular.
mai,mai....va ganditi numai la prostii...hmmmm
marul pentru inceput eu l-am facut pe razatoare de sticla,banana o fac cu furculita.In rest cel mai util este pt mine robotul de bucatarie.Nu il folosesc numai pt Dav, il folosesc si pentru a prepara mancare pentru noi.
Cine mai intreba de firma pt spalat covoare?ca am facut rost de numarul de telefon
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
bex spune:
Lore, merci, am primit:)
anca, acum mi-e pofta de prajitura din aia, cred ca imi amintesc si cum arata
azi am stat toata ziua langa cari,m ne-am jucat, ne-am distarta, cum masa de seara si ma apuc de "gatit" carofi prajiti la cupror, din aia conjelati
si o salata:)
noapte buna si somn usor la bblusi
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
CristinaGoji spune:
Ciao fetelor, am aparut si eu in sfarsit. Am avut stricat incarcatorul de la calculator. Citesc ce ati mai scris si revin dupa ce culc puiul.
Mami
37+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
anca.b spune:
Co, e cu blat de "salam de biscuiti", crema mascarpone si fructe de padure pe deasupra. plus frisca....yamiii
nopate buna, noi mergem la culcare
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
soanso spune:
Geany,abia acum am remarcat ce ochisori frumosi cu gene lungi are Alvaro.
eu am folosit mixer vertical(prima poza) si pt pireul de fructe si pt cel de legume.
Cristina,ma bucur ca esti bine ...Vladic??
Co ,naspa experienta, pt urgente mergi direct la UPU(unitate primire urgente) pe Motilor , la Pedi 1 e hoooror.
bine ca e ok Carina,asta e important.
sa va zic una bunaaa,cica mi-a iesit la analize infectie urinara, tb sa iau antibiotic, faza e ca nu am nici un simptom specific (mi-a insirat d-rita acolo) .fix asta imi mai lipsea
.
Sory e anemic,el tb sa ia trei luni fier...concluzia :daca te CAUTI DE BOLI ...GASESTI...adica am facut analizele gratuite

va pupic ...tb sa-i citesc Soranei o "pobete" tradus:poveste![]()
somnic usor.
SOSO (20 dec 2005)
redai spune:
Anca sorry pt diagnostic.Bine ca ai depistat la timp.
Acum o intrebare.Stie cineva un cabinet particular de oncologie inafara de interservisan?Ar fi timpul sa merg sa vad ce e cu nodulii astia ai mei....Stiu ca era la un moment dat (acum3 ani) ingrigoresc, dar nu mai am date despre el.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
pufulet74 spune:
Salutam fetele :)
Co, cum e Carina acuma?
Voi pe la ce ore iesiti la plimbare cu piticii? Noi am iesit in ultimul timp dupa 1 ca mi se parea mai cald si dupa ce ii dadeam sa pape, musai ne sincronizam sa ne cunoastem :)
Ioi, mi-ati facut o pofta cu prajiturile de la Mozart..hmmm..
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk